سلام
زمان اعلام نتایج تکمیل ظرفیت و جزئیات آن اعلام شد :
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1387/870819_01.php
Printable View
سلام
زمان اعلام نتایج تکمیل ظرفیت و جزئیات آن اعلام شد :
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1387/870819_01.php
سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع تمامی داوطلبان متقاضی تکمیل ظرفیت و مشمولین طرح افزایش ظرفیتها، مصوب 21/7/1387 مجلس شورای اسلامی در آزمون سراسری سال 1387 میرساند که اسامی پذیرفتهشدگان باتوجه به نکات مهم ذیل در نیمه اول آذرماه از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: [اعلام خواهد شد.کد:www.sanjesh.org]
1ـ باتوجه به اینکه کلیه ظرفیتهای اعلام شده در دوره روزانه تکمیل ظرفیت در قالب طرح افزایش پذیرش مجلس محترم شورای اسلامی دیده شده است، لذا ظرفیتهای روزانه اعلام شده در تکمیل ظرفیت کان لم یکن تلقی شده و برای دورههای روزانه صرفاً اعلام اسامی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و با توجه به انتخاب رشته اولیه (مردادماه) داوطلبان صورت میپذیرد.
2ـ اعلام اسامی دورههای شبانه، غیرانتفاعی، مجازی، بینالمللی و نیمه متمرکز براساس انتخاب رشته داوطلبان در تکمیل ظرفیت خواهد بود.
3ـ تاریخ و جزئیات ثبتنام پذیرفتهشدگان به هنگام اعلام نتایج به صورت اطلاعیهای جداگانه اعلام خواهد شد.
---------------
یعنی انتخاب رشته 8 مهر لغو شد، و افزایش ظرفیت جدید بر اساس انتخاب رشته اولیه صورت میگیرد!!!!!!
فقط روزانه هاش لغو شد و بر اساس انتخاب رشته مرداد ماه خواهد بود.
عملا طرح اجرا نشد دیگه !!!!!!!
کدوم طرح؟؟ طرح مجلس؟؟نقل قول:
عملا طرح اجرا نشد دیگه !!!!!!!
داره اجرا میشه دیگه!!!
گفتن اون 10درصدی که به دانشگاه های تهران داده بودن و تو تکمیل ظرفیت بود لغو میشه و این 10 درصد مجلس جاش میاد!!!! اگه می خواستن جفتشو اجرا کنن میشد 20 درصد!!!!
بابا من كه هيچي از اين خبر جديدشون نفهميدم ولي محض احتياط خدا لعنت كنه.....!!!!
ولي جدا از شوخي ديگه شورشو درآوردن!
دوستان من نمیفهمم این خبر یعنی چه؟؟ اینا میگن روزانه های انتخاب مرداد مه رو حساب میکنن و بقیه از همین انتخاب رشته تکمیل!اونوقت یعنی 2 تا جواب میاد؟ یکی روزانه یکیم این شبانه غیرانتفاعی و... ؟؟؟؟؟
اگه نه که نمیشه آخه......
مثلا من تو انتخاب رشته مرداد زدم: 1-برق شریف2-عمران تهران3-عمران خواجه نصیر 4-صنایع علم و فرهنگ(غیرانتفاعی) 5-عمران صدرا(غیرانتفاعی) 6-عمران قوچان ... یعنی من یه سری غیرانتفاعی هارو به روزانه اولویت دادم, اونا این اولویت بندی هارو چگونه می خوان بفهمن؟؟؟؟
خیلی گیج شدم.......!!!
ممنون
اینا از این کارا زیاد می کنن، خودشون هم نمی فهمن!!! چون با توجه به مرداد من که الان پزشکی شیراز نیم سال دوم قبول شدم با توجه به ده درصد افزایش میشم نمی سال اول که باز هم به گفته خودشون باید از نیمسال دوم برم !!!! یعنی برا من هیچ فرقی نمی کنه!!!نقل قول:
دوستان من نمیفهمم این خبر یعنی چه؟؟ اینا میگن روزانه های انتخاب مرداد مه رو حساب میکنن و بقیه از همین انتخاب رشته تکمیل!اونوقت یعنی 2 تا جواب میاد؟ یکی روزانه یکیم این شبانه غیرانتفاعی و... ؟؟؟؟؟
اگه نه که نمیشه آخه......
مثلا من تو انتخاب رشته مرداد زدم: 1-برق شریف2-عمران تهران3-عمران خواجه نصیر 4-صنایع علم و فرهنگ(غیرانتفاعی) 5-عمران صدرا(غیرانتفاعی) 6-عمران قوچان ... یعنی من یه سری غیرانتفاعی هارو به روزانه اولویت دادم, اونا این اولویت بندی هارو چگونه می خوان بفهمن؟؟؟؟
خیلی گیج شدم.......!!!
نمیدونم والا این دیگه چه وضعشه!!!
دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟ اگه نفهمیدین باز تر بگم
سلام
سعید جان طرح عملا اجرا نشد چون که 10% افزوده شده به خیلی از کسایی که حقشون ضایع شده بود تعلق نمیگیره چون تو مرداد خیلی از این رشته ها رو نزده بودن که حالا قراره افزایش پیدا کنه. و به نظرم واقعا خیلییییییی مسخره شد !!! حالا اگه شما میگی اجرا شد حتما شده دیگه. بحثی نداریم!!
حسین جان دوتا جواب نمیاد اول فقط انتخابهای روزانه (که توی طرح ذکر شده مثل شریف و ...) مرداد چک میشه اگه قبول شدی دیگه ماله مهر رو چک نمیکنه. اگه قبول نشدی غیرانتفاعی های مهر رو هم چک میکنه.
خوب حرف منم همینه، شاید یکی مثل بنده شهر براش اولویت داشته باشه مثلا من عمران صدرا رو به عمران چابهار 100% ترجیح میدم و در انتخاب رشته اول هم همین را لحاظ کردم و عمران غیرانتفاعی را بالاتر از چابهار زدم ولی حالا با این مسائل که پیش اومده و شما هم میگید که انتخاب های روزانه مرداد ماه رو جدا از غیرانتفاعی ها چک میکنن و از شریف تا چابهار میرن پایین بدون اینکه غیرانتفاعی هایی که برای من ارزشش بیشتره رو لحاظ کنن!! اونوقت منم که بدبخت میشم !!! آخه اینم شد روش؟؟؟نقل قول: