Selteco Flash Designer v5.0.23.5
با استفاده از اين نرم افزار ميتوانيد انيميشن هاي فلش زيبايي را براي وب سايت خود درست كنيد، با به كار بردن صد و سي افكت انيميشن مثل بزرگنمايي، چرخاندن يا محو كردن. با اين نرم افزار متن ها شكل ها و تصاوير را متحرك سازي كنيد و به فيلم هاي خود موزيك يا صدا اضافه كنيد. دكمه ها را به صورت هاي OnClick يا OnOver تعريف بكنيد. ميتوانيد انيميشن هايي با فرمت هاي SWF را وارد كنيد.اين نرم افزار با تمام ويرايشگرهاي HTML از جمله :
Microsoft FrontPage, Macromedia Dreamweaver,GlobalScape CuteSuite به خوبي كار ميكند.
Selteco Flash Designer v5.0.23.5
1.31 MB - Windows XP x64 Pro; XP SP 2; 2000 Pro SP 4; NT 4.0 WorkSP 6; Me;98 SE - Selteco
English
Create interactive Flash animations for your web site, using more than 130 animation effects like Fade, Zoom or Rotate. Animate images, shapes or texts, and add soundtrack to your Flash movie. Define buttons and OnClick or OnOver actions. Export animations in SWF format and generate HTML code necessary to integrate Flash movie with your Web page. Flash Designer works with all HTML editors including Microsoft FrontPage, Macromedia Dreamweaver or GlobalScape CuteSite.
French:
Employez plus de 130 effets d'animation prédéfinis en flash, en quelques clics de souris.
Exportation au format SWF ou exe
A l'enregistrement, la taille est automatiquement optimisée pour un affichage plus rapide.
Convertion de fichiers gifs en swf ou vice versa.
download
کد:
http://fileho.com/download/22c86e334436/FLD50235.rar.html
mirror
کد:
http://www.ftp2share.com/file/5901/Selteco Flash Designer v5.0.23.5.html
يكي از قشنگترين آكواريومهايي كه ميتونيد داشته باشيد. قابل توجه علاقهمندان به گرافيك! Aqua Garden
:biggrin: به نام خداوند جان و خرد و نيكي آفرين :biggrin:
درود به همهي دوستان گرامي.
از ته دل آرزوي پاكي و تندرستي و شادي و بهروزي شما و همه را دارم. :biggrin:
چون من به گرافيك بسيار اهميت ميدم، از اين رو دنبال برنامههاي هستم كه دستگاهم رو زيبا و كاربر پسند كنه!!!
از طرفي هم بسيار به دنياي ماهيها كه خيلي بزرگتر از دنياي ما مشيان (انسانها) هست علاقه دارم. براي همين بهترين آكواريومهايي رو كه ميبينم دانلود ميكنم.
يكي از قشنگترين آكواريومهايي رو كه تا حالا ديدم Aqua Garden Deluxe Version نام داره. من اين آكواريوم بسيار زيبا رو گرفتم و به شما هم پيشنهاد ميكنم اگر به فكر گرافيك و زيبايي دستگاهتون هستيد از دانلود كردن اين برنامه نگذريد!!!!! اگر بخواهيد اين آكواريوم رو در خانهي خودتون داشته باشيد بايد بالاي 500 هزار تومان خرج كنيد و اين در حالبه كه با صرف كمي وقت و هزينهي تلفن ميتونيد از چنين آكواريوم زيبايي سود ببريد!!!! ديگه خود دانيد؟!؟! :worried:
ديدن و پسنديدن برنامه:
:happy: براي ديدن و پسنديدن اين آكواريوم روي شمارههاي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
و
و
و
و
و
:wac: و
كليك كنيد. :biggrin:
گرفتن برنامه:
:happy: اگر ميخواهيد برنامه رو يك جا بگيريد ميتونيد از
يا
استفاده كنيد.
حجم اون حدود 28 مگابايت هست.
:happy: اگر ميخواهيد تكه، تكه اين برنامه رو بگيريد روي
و
و
كليك كنيد.
حجم هر كدوم از اين فايلها حدود 9.5 مگابايت هست.
يادتون باشه كه در هنگام گرفتن فايلها Puse رو نزنيد ها!!! ميره از اول!!!! :weird: تازه پايگاه مربوط ميگه برو 40،30 دقيقهي ديگه بيا!!! :blink: اين هم نكتهي ضروري كار!!!! سرمون خورده به سنگ!!! :wac:
توجه توجه!!! اين سه فايل رمز دارن!!! يادتون نره كه بعد شاكي بشيد!!! رمز باز كردن فايلها lucky است. :blush:
:happy: اونهايي كه براي داشتن ماهي بيشتر در آكواريومشون اشتها دارن
كنن تا بلكه اشتهاشون كم بشه!!!! :puke:
:happy: اونهايي كه ميخوان عكشهاي ماهيها و تنگ جديد برنامه رو ببينن
كنن!!!! شايد خوششون نياد كه دانلود كنن ؟!؟!
خوب دوستان گرامي اميدوارم كه از اين برنامه خوشتون بياد، البته فكر نميكنم كه كسي خوشش نياد!!!!
من نتونستم تنگ كيريسمس (Xmas Tank) :santa: و Patchهاي اون رو بگيرم. اگر شما گير آورديد لينك و آدرس اون رو اينجا قرار بديد تا ديگران و البته خود من هم استفاده كنيم. ممنون. :biggrin:
فايلها و برنامهي وابستهاي كه نتونستم پيدا كنم از اين قراره:
Patch: Aqua Garden Patch & Aqua Garden Light Cycle Patch
:santa: New Tank: Xmas Tank :santa:
User Manual: Aqua Garden User Manual
حيف كه اين برنامهي قشنگ رو نداشته باشيد دوستان من!!!! :blush:
دوباره ميآم و يك آكواريوم قشنگ ديگه معرفي ميكنم كه حال كنين!!!! :biggrin:
:thumbsup: اگر هم از برنامهي من خوشتون اُمد در قسمت رتبه گيري، رتبه ي من رو عالي بزنيد تا اون رو خيلي عالي ثبت كنه!!!!! :thumbsup:
راستي امضاي من رو هم بخونيد و يادتون هم باشه!!!! :happy:
خوب ديگه خيلي خسته شدم، :wac: ميخوام برم بخوابم. :wac:
خدانگهدار همگي شما. :wac:
نوشته شده در دوشنبه، 27 آذر 1385، من رفتم بخوابم. :wac: