با سلام!نقل قول:
راستش من در اين زمينه هنوز اطلاعات چنداني ندارم. از پيغام پيداست كه سازنده اين فايل دسترسي به محتويات اون رو محدود كرده. آيا پسوند اين فايل mdb است؟
موقع باز كردن كليد Shift رو پايين نگه داريد ببينيد اثري داره !!
Printable View
با سلام!نقل قول:
راستش من در اين زمينه هنوز اطلاعات چنداني ندارم. از پيغام پيداست كه سازنده اين فايل دسترسي به محتويات اون رو محدود كرده. آيا پسوند اين فايل mdb است؟
موقع باز كردن كليد Shift رو پايين نگه داريد ببينيد اثري داره !!
سلام!نقل قول:
ببينيد آدرس زير ميتونه كمكتون كنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مثلا آخرين لينك در انتهاي صفحه)
البته اگر پيام خطا رو مثلا در گوگل ، سرچ كنيد ميشه پيشنهادهاي بيشتري هم پيدا كنيد.
اميدوارم كارتون درست بشه!
تشکر خیلی زیاد. میشه کد sql اونا رو هم بگید؟ چون من تمام کئوریهام رو با این کد تنظیم کردم:نقل قول:
WHERE (((Left([Physics].[Name],Len([نام را وارد کنید])))=[نام را وارد کنید]));
که تبدیل شده اون در حالت دیزاین ویو این جوریه؟
خواهش میشه :
با سپاس!کد:WHERE ([Physics].[Name] Like "*" & [نام را وارد کنید] & "*")
تشکر خیلی خیلی خیلی زیاد. نمی دونی چقدر کمکم کردی. بازم تشکر. راستی من یه پیشنهاد داشتم. اگه می شه یه بخشی هم واسه آموزش کد های sql بذارید یا چند تا کتاب معرفی کنید.نقل قول:
باز هم تشکر
سلام چه حوری میشه تو دیتا بیس اکسس (فورم) حالت جسنجو اضافه کرد
ممنون
(با اجازه بزرگترا چون می دونم که سرشون شلوغه) اول باید کیوری رو درست کنی و بعد توی دیزاین مد فرم توی جعبه ابزار یه دکمه درست می کنی بعدش ویزاردش میاد که آدرس اون کیوری رو بهش می دی.
سلام.من می خوام یه سئوال بپرسم که چندین بار سئوال شده ولی جواب درست و حسابی داده نشده. سئوال: من برای اینکه یه دفعه یعنی غیر عمد اطلاعاتم از روی دیتا بیس پاک نشه چی کار کنم؟
اگه یه مسج باکس رو بذارم که فوری در حین اعمال تغییر بیاد بالا و پیام تایید بخواد چه طوره؟ به نظر شما از نظر منطق دیتا بیس درسته؟
اگه نیست لطفا یه راه خوب دوستان معرفی بکنند.
باتشکر
میشه غیر mp3 یعنی wav توضیح بدی !!
اول که فرمت رو درست می کنی بعدش کیوری مورد نظرت رو می سازی خوب حالا برو سراغ فرمت و البته که یه جایی خالی برای دکمه جستجو باید داشته باشی از toolkit کمند باتن رو انتخاب بکن طبق عکسکنقل قول:
بعدش می ری سراغ :
حالا اسم دکمه ات رو به هر زبانی که خواستی می تونی وارد کنی:
امیدوارم wav شده باشه:46: