سلام.نقل قول:
این تاپیک رو چک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
این تاپیک رو چک کنید:
سلام دوستان
من يه فايل rar رو که توش يه فيلم آموزشي با پسوند avi بود و حجمشم 4.8 مگ بود با winrar اکسترکت کردم حالا که ميخوام دوباره فشردش کنم هرکاري که کردم حجمش مثل قبلش به 4.8 نرسيد !! حالا ميخوام بدونم از چه متدي بايد استفاده کنم ؟
يعني واقعا کسي نميدونه ؟؟ :41::41::41::41:
کسي نيست جواب سوال منو بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
سلام چرا با نرم افزار winzip عمل فشرده سازی رو انجام می دم بعد اینکه تبدیل شد اصلا حجم اون کم نمی شه فقط چند کیلو بایت علتش چیه؟
نقل قول:سلام.نقل قول:
وقتی خودتون فشرده کردید حجمش چقدر شد؟ حدس می زنم که خیلی هم زیاد نشده و فقط شما حساس هستید که به همون 4.8 مگابایت برسه؟
شما Method رو روی Best قرار بدید و ببینید به 4.8 مگابایت میرسه.
سلام.نقل قول:
مهمترین مورد در فشرده سازی, فایل هایی هستند که قراره فشرده بشن. احتمالا فایل های شما رو نمیشه زیاد فشرده کرد و اگر از فرمت های بهتری مثل rar و 7zip هم استفاده کنید خیلی فرقی نکنه.
فقط یک حالت های خاص داریم. مثلا اگر فایلهاتون شبیه به هم باشن که در 7zip درصد فشردگی خوبی خواهید داشت. اما درحالت کلی همون جمله دومی که گفتم برقراره.
موفق باشید.
سلام دوستان من بهترین و فشرده ساز ترین برنامه را میخوام همچنین کسی میدونه که آیا چطوری میشه یک فایل ویدیویی را با برنامه های فشرده ساز تکه تکه کرد که بشه هر روز یکیشون رو آپلود کرد ممنون میشم اگر هست آموزشش هم بدید خیلی ضروریه
سپاسگذارم
سلام....
من يك فيلم كه 4 پارت 200 مگابايتي داشت رو دانلود كردم...حالا كه بايد با نرم افزار hjsplit اونها رو به هم وصل كنم بهم يك فايل 400 مگابايتي ميده كه پس از اجرا اون تا حدود يك چهارم فيلم جلو ميره بعدش كه مي خوام بزنم بره جلوتر هنگ ميكنه....
بايد چي كار كنم؟؟؟اسم هر 4 تا فايل هم درست هست؟؟؟
خيلي برام مهم هست....
ممنون....
من 6 تا فایل دانلود کردم که یکیش فرمتش zip هست و بقیه zip.002 zip.003 zip.004 zip.005 zip.006
هیچ جوره باز نمیشه
چه کار باید کرد؟
سلام.نقل قول:
برنامه WinRAR بخاطر عملکرد فرمت RAR و امکانات و ظاهر خود برنامه فعلا انتخاب اول هست. برای تقسیم فایل هم در کادر Add to archive کافیه در بخش Split (سمت چپ و پایین) مقدار مورد نظرتون رو وارد کنید.
احتمالا پارت 2 یا 3 آسیب دیده. اتصال در HJSplit چطوری پیش میره؟ با 7Zip امتحان کردید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایلهایی که پسوندشون بصورت 001, 002 و ... هست رو چطوری باز و استفاده کنم؟
طبق عکس زیر عمل کنید بیشترین فشرده سازی انجام میشه:نقل قول:
سلام دوستان
من يه فايل rar رو که توش يه فيلم آموزشي با پسوند avi بود و حجمشم 4.8 مگ بود با winrar اکسترکت کردم حالا که ميخوام دوباره فشردش کنم هرکاري که کردم حجمش مثل قبلش به 4.8 نرسيد !! حالا ميخوام بدونم از چه متدي بايد استفاده کنم ؟