من حتی روی سیستم دانشگاه اینو نصب کردم اونجا هم این خطا را میداد
به جز کامپیوتر خودم فکر کنم تا حالا روی 2-3 سیستم دیگه هم نصبش کردم ولی بازم همین خطا را میده
==========>راستی این نسخه جدید کی ارائه میشه؟؟
Printable View
من حتی روی سیستم دانشگاه اینو نصب کردم اونجا هم این خطا را میداد
به جز کامپیوتر خودم فکر کنم تا حالا روی 2-3 سیستم دیگه هم نصبش کردم ولی بازم همین خطا را میده
==========>راستی این نسخه جدید کی ارائه میشه؟؟
خیلی عجیب هست!
+++
خدمت mbt محترم: علاوه بر اینکه رو بعضی ویندوز ها کار نمی کنه رو بعضی ویندوز ها هم بعضی امکاناتش کار نمی کنه! به نظر من کد رو از اول خط به خط تحلیل کن و هر جایی که مربوط به ویندوز می شه و نه خود برنامه یه بازنگری بکن.
فكر كنم منظورتون از بعضي قابليت ها محاسبه ي هزينه بود ديگه.
درست ميگين.
به همين علته كه نسخه ي جديد برنامه داره كاملا متفاوت ميشه.
ور درضمن كاملا از نظر كد با نسخه هاي قبل فرق مي كنه ، اصولي تر و حرفه اي تر نوشته مي شه..
خطايي كه دوستمون در موردش حرف ميزنن هم خيلي جالبه ، چون تا حالا همچين خطايي گزارش نشده.
نسخه ي جديد از اونجا كه داره توش تغييرات اساسي اعمال ميشه و كلي قابليت جديد داره بهش اضافه ميشه ، اگه قرار باشه اصولي نوشته بشه ، بايد براش وقت گذاشت .
عجله از كيفيت كار كم مي كنه ، ولي دركل زياد طول نمي كشه.
ممنون از توجهتان جنابMbt925
امیدوارم که نسخه جدیدش را ما بتونیم استفاده کنیم
ان شا الله!
+++
موفق باشی و بسیار عالی هست که کد رو از اول و اصولی درست می کنی. باز هم تشکر .
سلام به همه دوستان خوب، خيلي وقت بود كه به اينجا سر نزده بودم ، Mbt جان نسخه جديد MB Timer نذاشتي واسه دانلود؟؟ من كه يه خورده سرم خلوت شد نسخه جديد Turbo Dial Info رو نوشتم !!! امكانات جديدي كه داره :
نمايش پهناي باند استفاده در ارسال و دريافت.
محاسبه حجم استفاده شده در هر كانكشن. و حجم كل استفاده شده در تاريخ مشخص و مدت مشخص
گراف پهناي باند.
جستجوي كانكشن ها
ببين نظرت چيه لينك دانلودش اينه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قبلا نصب كرديد لينك آپديت اينه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نرم افزار اون شرکت رو شما مینویسید ؟
خیلی خوبه
راستی Turbo Net Manager رو هم شما نوشتی ؟
خوب اگه بين خودمون بمونه من نوشتمش !!! مگه دانلودش كردي؟؟؟؟؟؟ نكنه مي خواستي كركش كني :( ، اگه مي دونستي برنامه نويسا چقدر از كرك شدن برنامه هاشون ناراحت ميشن هيچوقت هيچ برنامه اي رو كرك نمي كردي!!! برنامه مثل بچه آدم مي مونه كركر هم مثل دوست ناباب بچه آدم!!! حالا نظرت در موردش چيه؟ راستي به زودي يه قابليت جديد هم بهش اضافه مي كنم البته تا دو سه هفته ديگه، اكانتينگ بر حسب حجم Receive كاربر. فكر كنم به درد كافي نت هايي كه adsl دارن بخوره.
راستي اگه نظري در موردش داري بگو خوشحال ميشم بدونم.
ببخشیدها می خواستم بدونم چه کارهایی که برنامه انجام میده؟
كدوم برنامه رو مي گي؟
MBTimer : محاسبه قيمت تلفن و اينترنت + امكاناتي كه بايد اين نرم افزار داشته باشه + حمايت بچه هاي P30world :D + رايگان
Turbo Dial Info : محاسبه قيمت تلفن واينترنت + نمايش پهناي باند استفاده شده + حجم استفاده شده + بايگاني + تاريخ شمسي + رايگان
Turbo Net Manager : نرم افزار مديريت كافي نت + امكاناتي كه اين نرم افزار بايد داشته باشه.