مقاله نیست دوست عزیز ! پایان نامه هست ....نقل قول:
Printable View
مقاله نیست دوست عزیز ! پایان نامه هست ....نقل قول:
معذرت میخام ، بله همون پایان نامه ...نقل قول:
من دانشگاه اصفهان درس میخونم ، اگر توی کتابخانه گروه خودمون باشه ، شاید >شاید< بتونم بدون صرف هزینه درش بیارم . برای همین اسمش رو پرسیدم .
سلام
توی ARC GIS درباره نحوه تنظیم کردن مختصات UTM برای قسمت هایی که در چند زون مختلف قرار میگیرن مثل یک کشور (مثلا ایران که بین زون 38 تا 42 قرار میگیره) کسی اطلاعی داره ؟
ممنون :40:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانشگاه صنعتی اصفهان - پایان نامه کارشناسی ارشد - مندسی معدن
متشکرم
معذرت میخام . من دانشگاه اصفهان درس میخونم اینی که شما گذاشتید دانشگاه صنعتی اصفهان هست . من توی سایت کتابخانه دانشگاه خودمون جستجو کردم ، این پایان نامه ای که لازم دارید موجود نبود . با این حال سعی خودم رو میکنم ببینم راه دسترسی به اون پیدا میکنم یا نه .
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
سلامنقل قول:
شما 9.3 رو که نصب کردید باگ نداشت ؟!
من هر وقت ژئورفرنس میکنم ارور میده و برنامه بسته میشه ! توی زوم کردن هم روی اعصاب آدم راه میره !
متشکرم
اگر این هم پیدا کردید ممنون میشم دوست من ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پایان نامه هم ظاهرا موجود نیست !!
نمیدونم چرا !
توی اینجا میتونید چک کنید :برای امانت اسناد باید شماره دیویی اشون رو توی سامانه کتاب خانه (همون آدرس بالا) جستجو کرد . که ظاهرا سندی با این نام موجود نیست !کد:http://library.ui.ac.ir
این پایگاهی که معرفی کردید فقط مربوط به دانشگاه اصفهان میباشد ! و سایر منابع و دانشگاه های دیگر در این موجود نیست ....نقل قول:
درسته ، منظورم این بود که پایان نامه هایی که در این پایگاه موجود هستند، امکان دسترسی به اون ها برای من فراهم هست . البته برای خروج اون ها نیاز به وساطت بعضی از اساتید دارم که بعضی از مواقع امکان پذیر هست .
متشکرم ولی در مورد دورسنجی پایان نامه ای ندیدم !
شما چه پیشنهادی میکنید واسه من ؟