نقل قول:
سلام
دوباره از دوران طلایی گیتار الکتریک موسقی دارم اینبار از گروهی شاید نه چندان معروف به نام Derek and the Dominos که ستارگان آینده موسقی راک رو در خود جای داده بود کسانی مثل eric clapton و Duane Allman
فکر کنم eric clapton نیازی به معرفی بخصوص بین ایرانیان نداشته باشه.
اما در مورد جناب مرحوط allman همینقدر بدونید که ایشون بعد از jimi hendrix دومین خدای راک نامگذاری شده و اگر ایشون بر اثر تصادف در سن 24 سالگی دنیا رو ترک نمیگفت به گفته خیلی از کارشناسان شاید الان او به جای جیمی مقام اول بهترین گیتاریست رو داشت.
موسقی مربوط به سال 1971 هست به نام layla احتمالاً اجرای جدید این موسقی رو که خود اریک اجرا کرده رو باید شنیده باشید اما این اجرایی که امروز معرفی میکنم ، اولین اجرای این موسقی به همراهی جناب آلمن هست و واقعاً تاثیر گذار.
این موسقی در زمان خودش نتوانست موفقیتی کسب کنه و زیاد مورد استقبال قرار نگرفت اما توانست توجه منتقدین رو به خود جلب کنه به دلیل نحوه نواختن گیتارالکتریک آن و جزو 500 اثر برتر موسقی تمام دوران قرار گرفته است در رتبه27
جالبه بدونید که این موسقی از اشعار پارسی نظامی "لیلی و مجنون" برگرفته شده است .
جناب اریک وقتی که با دوست خود که قرار بود مسلمان بشود بحث و گفتگو میکند دوست ایشون که قبلاً بازیگر بوده به نام Ian Dallas اشعاری از نظامی گنجوی رو برای ایشون میخونه و دست مایه این موسقی بسیار زیبا و تاثیر گذار میشه.
توصیه میکنم حتماً دانلود کنید ، احتمالاً مثل خیلیهای دیگه برای نخست از این موسقی زیاد لذت نبرید اما اگر عمیقاً بهش توجه کنید مخصوصاً به بخش دوم اون که بی کلام هست خواهید فهمید که چرا این موسقی جزو برترین آثار تمام دوران قرار گرفته است و بخصوص اینکه شعر اون از شعر پارسی سرچشمه گرفته .(I am proud of that)
در مورد گروه Derek and the Dominos هم بدونید که این گروه بعد از یکسال فعالیت اواخر 1971 از هم پاشید.
جالبه بدونید که جیمی هندریکس و آلمن هم تقریباً در یک زمان خیلی کوتاه بین 1970 و 1971 از دنیا رفتند.
لینک دانلود در پست زیر: