دوست عزیز من که نوشتم k800نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من که نوشتم k800نقل قول:
سلامنقل قول:
خوشحالم که نظرت با من یکی یه اولش منم فکر می کردم 1.81 تکه اما بعد بادش خالی شد
اقا پوریا دقت کردی ما چقدر تفاهم با هم درایم(شماره بدم ازدواج کنیم)
با درایور دوربین میشه به ک750 هایی که زووم ندارن زووم داد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا بلستر دمت جیزینگول بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید.
امشب یه درایور واستون میزارم فیلمش خیلی عالیه.(k800)
این چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی توپ شده فیلمبرداریش (البته کیفیت تغییری پیدا نکرده ولی 30 فریم شده . فیلم روونه روون شده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو دیگه کی هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین چیزی واسه دبلیو 810 یا ک750 نیست برو بچ ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه مشکل فیلم k800 هم حل شد(به نظر من)
منم ازینا میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بروبکس فلشر,میشه یه نگاهی تو آرشیواتون یا سایتایی که میرین یه نیم نگاهی بهw850 بندازین؟ خیلی باحالین
داداش میشه گفت تقریبآنقل قول:
دیگه مشکل فیلم k800 هم حل شد(به نظر من)
منم ازینا میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشد یه ذره کیفیتش یا سایزش بالا تر میرفت دیگه میشد خفن کمرا
حالا منتظریم
باید یخ حوض بشکنی تا اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست بیاری
به احتمال زیاد بهتراش هم میاد.
من مس سابیدم کهنه بچه شستم.
100%نقل قول:
به احتمال زیاد بهتراش هم میاد.
من مس سابیدم کهنه بچه شستم.
حالا این فایل رو camdrive0.dat رو اگه .dat اش رو پاک کنی و .txt کنی تبدیل به یه فایل متنی میشه
که همه توضیحات رو نوشته
البته بقیه چیزا که مخصوص دوربین هست به صورت کد هست و نمیشه بهشون نفوذ کرد و دستکاری کرد
ولی اگه یه نفر پیدا بشه و بتونه کدها رو بشکونه راحت میتونه رزولوشن عکس و یا حتی فیلم رو تغییر بده
البته یه کار دیگه هم میشه کرد . اونم اینه که کد اپن سورسش open sourse رو از سونی اریکسون بدزدیم
این اعصاب منه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گشتم ... تاپیک رو کامل گشتم ... نبود که نبود
من یه گوشی k610i دارم همین هفته پیش هم فریمور آنلاین آپدیت کردم حالا یه درایور دوربین برای دوربین 2mpx بدون فلاش اون می خوام که بهترین کیفیت عکس عالی داشته باشه ... پروفشنالهای تاپیک منتظرم... اومد ... نیومد...