دوست عزیز میتونی به سایت زیر مراجعه کنی.
کد:www.rayaneh.com
Printable View
دوست عزیز میتونی به سایت زیر مراجعه کنی.
کد:www.rayaneh.com
ممنونم یاسر جان:20:نقل قول:
tuniq3 فک کنم 75 تومن باشهنقل قول:
asus ta 86 هم خوبه
سلا دوستان
برای 8600GT چه پاوری لازمه ؟ لطفا روی کلمه ی real تاکید کنید ! مثلا می گن 350W real لازمه آیا پاوری
با (480ولت و 330 رئال) نمیکشه ؟ لطفا پاوری ارزان و مناسب هم با ذکر قیمت معرفی کنید (برای 8600GT )
نظر خودت درباره این کیس چیه آکتروس عزیز ؟؟؟؟ !!!نقل قول:
من اولین بار تبلیغ این کیس رو تو مجله "عصر شبکه " دیدم !!! برای خیلی جالب بود که کیس به این قدرتمندی به این سادگی طراحی شده باشه !!! درست مثل جدول های کنار خیابون !!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چیش عالیه غیر از قیافه. به نظر مننقل قول:
.
GREEN - GP480A این پاور رو بگیر قیمتشم 49 تومن . البته یه خورده هم زیادهنقل قول:
راستی آکتروس جون !!! این کیس کلید روشن کردنش کجاش هست ؟؟؟؟؟:31::27: من که چیزی نمیبینم !!نقل قول:
در ضمن زمانی که از my computer بخواهیم مثلا cd-rw رو eject کنیم به نظرت چه اتفاقی میفته ؟؟؟؟:27:
تمامی o.d.d رو گذاشتن پشت یه درب و درشو بستن !!!
واقعا برام سواله که آخه چرا باید برای هربار استفاده از درایو ها درب درایو رو عین در اتاق باز کنیم !!!
برای محاسبه توان مورد نیاز برای پاور بد نیست به اين سايت مراجعه کنيد...
کد:http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
Robert جان ..نقل قول:
من چند وقت پيش اين كيسو تهيه كردم و نظرم رو هم در همين تاپيك در موردش نوشتم . ( يادم نمياد كدوم پست بوده )
دكمه روشن و خاموش كيس رو درب جلوي كيس تعبيه شده و به نظر من يكي از مزيت هاش محسوب ميشه خصوصا براي من كه كيسم روي زمينه و راحت مي تونم براي روشن و يا ريستارت كردن اقدام كنم .
اون مورد درايو هم كه اشاره كردي بله درسته اما مشكل خاص و حادي نيس . اين كيس يكي از بهترين هاست هم از لحاظ قيمت و هم از لحاظ فيزيك ظاهري و كولينگ داخلش ..
ممنونم استاد GABANA ی عزیز !!! لطف کردید که پاسخ دادید !!! شما که از این کیس رضایت داشته باشید پس دیگه مشکلی نداره !!!!:46:نقل قول:
با این توصیفات در مود درایو ها اول باید درب جلوی درایو هارو باز کنیم و سپس درایو رو eject بکنیم دیگه !!! درسته ؟؟
در ضمن میخواستم بدونم جنس پنل این کیس خدای ناکرده پلاستیک نباشه !! که در اون صورت درب جلوی درایو ها خیلی راحت میتونه بشکنه !!!
در ضمن تاپیکی که بهش اشاره فرمودید اینه :
تاپیک شماره نود !!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1517005&highlight=tuniq#post1517005