کاش راهی برای جبران محبت مارد بود............اما!!
Printable View
کاش راهی برای جبران محبت مارد بود............اما!!
دوستان از تمام شعرهایی که گذاشتید ، بخصوص شعر زیبای شهریار عزیز ممنون . من گشتم و پیدا نکردم ، اگه میشه متن کامل شعر معروف ، رفیق بی کلک مادر رو هم بزارید
مـــــادر
مادر ندای نام تو با ناز گفتهام
از اوج نُه فلک با نیاز گفتهام
آغوش گرم و دست نوازشگر ترا
گــــهواره اجرام کاینات گفتهام
لبخند نازنین تو بر هر ندای من
رمزی ز رحمت یزدان گفتهام
لالایی تو در دل شبهای بیچراغ
رامشگری عرش معاله گفتهام
مـــعراج درد تــــو روز رنج من
رنج مدام تو محشر کبرا گفتهام
با صد هزار دریغ ز پرواز روح تو
خاک مزار تو کعبه دلها گفتهام
دستگیر در تلاتم انوار و درد و رنج
بعد از خدای خود ترا خدا گفتهام
نصير دستگير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
<< ای مهر مادری که مقدسترین محبتها هستی ، از وصف عظمت آسمانی تو زبان زمینی ما عاجز است. >>
وباهاروف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
روح پاكت مادرم با فاطمه محشور باد
خانه قبرت ز الطاف خدا پر نور باد
هميشه در قلب مني مادر
یک بوسه ی مادرم مرا نقاش کرد.
مادر شاهکار طبیعت است. ویکتور هوگو
عاشق بهترین ها نباش،
بهترین باش تا بهترین ها عاشق تو شوند
مـــــادر
مادر به خدا ماه در این خانه تو بودی
روشنگر این کلبهی ویرانه تو بودی
از خاطر دلها نرود یاد تو هرگز
ای آنکه به نیکی همه جا نام تو بودی
مادر به خدا ماه در این خانه تو هستی
روشنگر این کلبهی ویرانه تو هستی
از خاطر دلها نرود یاد تو هرگز
ای آنکه به نیکی همه جا نام تو هستی
.
آسمـان را گفتـــم
مــی تـوانی آيــا
بهــــر يک لحظــــهء خيلــــی کوتــــاه
روح مــــــادر گــردی
صـــاحب رفـــعت ديگـــــر گــردی
گفــت نـــــی نــــی هرگـــز
مـــن بـــــرای ايــن کــــار
کـــهکشــــان کــــم دارم
نـــوريان کـــم دارم
مــــه وخورشيــــد به پهنـــــای زمـــــان کم دارم
***خـــاک را پرسيــــدم
مــــی توانـــــی آيــــا
دل مــــادر گـــــردی
آســـــمانی شـــوی وخرمــــن اخترگــــردی
گفــــــت نـــــی نــــی هـــــــرگز
مـــــن بــــرای ايــن کــــــار
بوستــــــــان کم دارم
در دلم گنــــــج نهــــــــان کم دارم
***اين جهــــان را گفتــــــم
هستــــــــی کون ومـــــــکان را گفتــــــم
مـــــــــی توانی آيــــــــا
لفـــــــــظ مـــــــــادر گـــــــردی
همـــــــهء رفعــــــت را
هـــــــمهء عـــــــــزت را
همـــــــــهء شوکــــــــت را
بهـــــــر يــک ثانـــيه بســـتر گردی ؟
گــفت نــــــی نـــــی هــــــــــرگز
مـــــــــن بــــــــــــرای ايــــــــن کـــــــار
آســــــــــمان کــــــــــم دارم
اخــــــــــتران کــــــــــم دارم
رفـعت وشوکــت وشــــان کم دارم
عـزت ونـــــــام ونشــــــــــان کم دارم
***آنجهـــــــان راگفـــــــــتم
مــــــــــــی توانــــی آيـــــــــا
لحظــــــــــه يی دامــــــن مـــــــــادر باشی
مهـــــــــــد رحمــــــــــت شــــــــوی وسخــــــت معــــــــــطر بــاشی
گفـــــــت نــــــــــی نـــــــــــی هــــــــــــــــــرگــــ ــــــــز
مــــــــــــن بــــــــــــــــــرای ايـــــــــــــن کــــــــــــــــــــــار
بــــــــــــــــــاغ رنــــــــــــگيـــــــــ ـــــن جنــــــــــــــــان کــــــــــم دارم
آنچــــــــــــه در سينـــــــــــــهء مــــــــــــــادر بــــــــــــــــود آن کـــــم دارم
***روی کـــــــــــردم بـــــــــا بحــــــــــــــــــر
گفتـــــــــــم اورا آيــــــــــــــا ؟
مـــــــــــی شود اينکــــــــــــه به يــــــــــک لحظـــــــــــــــهء خيــــــــــلی کــــــــــوتاه
پــــــــــــــــای تــــــــــــا ســـــــــــــــر همــــــــــــــــــــــه مــــــــــادر گـــــــــــــردی
عشــــــــــــق را مـــــــــــــــــــــوج شـــــــــــــــوی
مهــــــــــــــــــــر را مـــــــــــهر درخــــــــــشان شـــــــــــــده در اوج شـــــــــــــوی
گفـــــــــــت نـــــــــــی نـــــــــــــی هــــــــــــــــرگــــــ ـــــــــــز
مــــــــــــــــــــن بـــــــــــــــــــرای ايــــــــــــــــــــن کـــــــــــــــــــار
بيـــــــــــــــــــــکر ان بــــــــــــــــــودن را
بيـــــــــــــــــــــــ ــکران کـــــــــــــــم دارم
ناقــــــــــــــص ومحــــــــــــــــدودم
بهـــــــــــــــــــر اين کــــــار بـــــــــزرگ
قطـــــــــــــــره يی بيـــــــــــــش نيــــــــــــم
طــــــــــــاقت وتــــــــــــــاب وتــــــــــــــوان کــــــــــــم دارم
***صبــــــحدم را گفــــــــــتم
مـــــــــــی تـــــــــــوانــــــــــ ی آيـــــــــــا
لـــــــــــــــــب مــــــــــــــادر گــــــــــــــردی
عســــــــــــل وقنــــــــــــــد بــريــــــــــــزد از تــــــــــو
لحظـــــــــــــــهء حـــــــــــــرف زدن
جــــــــــان شــــــــــوی عشــــــــــــق شـــــــوی مهـــــــــــر شــــــوی زرگــــــــردی
گفـــــــــــت نـــــــــــــی نــــــــــــی هـــــــــــــرگـــــــــ ـز
گــــــــــل لبـــــــــــخند کــــــــه رويــد زلبــــان مادر
بــــه بهـــــــار دگـــــری نتـــوان يافــــت
دربهشــــت دگــــــری نتــــــوان جســـــــــت
مــــن ازان آب حيـــــــــات
مـــن ازان لـــــــذت جـــان
کـــه بود خنــــــدهء اوچشــــــــمهء آن
مــــــــن ازان محــــــــــرومم
خنــــــــــــدهء من خاليـــــــــست
زان سپيــــــــــده که دمـــــــــد از افق خـــــــندهء او
خنــــــــــدهء او روح اســــــــــت
خـــــــــــندهء او جــــــان اســــــت
جـــــان روزم مــــــن اگــــــر,لــــــذت جـــان کـم دارم
روح نـــورم مـــــن اگـــــــر, روح وروان کـــــــم دارم
کــــــردم از علـــــــــــــــم ســــــــــــوال
مـــــــــــــی توانی آيــــــــــــا
معــــــــــــنی مــــــادر را
بهــــــــــر من شــــــــــرح دهی
گفـــــــــت نی نی هـــــــــــــرگز
مـــــــــن بــــــــــرای اين کار
منطــــــــق وفلسفــــــــــه وعقــــــــــل وزبــــــــــان کم دارم
قـــــــــدرت شــــــــــرح وبيـــــــــــــان کم دارم
درپـــــــــــی عشــــــــــــق شــــــــــدم
تـــــــــــــا درآئيــــــــــــنهء او چهـــــــــــرهء ماـــــــــــــدر بيــــــــــــنم
ديــــــــــــــــدم او مــــــــــــــــــادر بود
ديــــــــــــدم او در دل عطـــــــــــــــــر
ديـــــــــــدم او در تـــــــــــــن گـــــــــــــل
ديـــــــــدم اودر دم جانپـــــــرور مشکـــــــين نسيــــــــــم
ديـــــــــدم او درپـــــــــرش نبـــــــض سحــــــــــــــــــر
ديـــــــــــــدم او درتپــــــــــــش قلــــــــــــــــب چمـــــــــــــن
ديــــــــــــــــدم او لحظــــــــــهء روئيــــــــــدن بــــــــــــاغ
از دل ســــــــــبزترين فصــــــــــل بهــــــــــار
لحظـــــــــهء پـــــــــــر زدن پروانــــــــــــــه
در چمـــــــنزار دل انگـــــــــــيزترين زيبــــــــــــــــايی
بلکــــــــــــــــــــــ ه او درهمـــــــــــــــهء زيبــــــــــــــايی
بلکــــــــــــــــــــه او درهمـــــــــــــهء عالم خــــــــــــــوبی, همهء رعنـــــــــــــايی
همــــــــــــــــــه جــــــــــــــــــــــا پـيــــــــــــــــــــــ ــــدا بـــــــــــــــــــــــو د
هــــــــــــــــــــــــ ـمه جــــــــــــــــــــــا پيـــــــــــــــــــــــ ـدا بـــــــــــــــــــود
مرا گر دولت عالم ببخشند
برابر با نگاه مادرم نیست