-
با تشکر از همه دوستان
پرنس جان هوشیاری در رویا با پرواز روح فرق میکنه
اگر شد توی چند روز اینده چند روش هم براش میگم ولی اول سعی میکنم سایت هایی که حمید معرفی کرده یک نگاه بندازم که مطالب تکراری نذارم
اگر انگلیسیتون خوب هست میتونید کلمه lucid dreaming در اینترنت جوستجو کنید
روش ها و مطالب زیادی در باره هوشیاری در رویا هست که اگر ترجمشون هم این جا بذارید خیلی خوب میشه
هوشیاری در رویا بسیار ساده تر از پرواز روح و اکثر مدیتیشن هاست چون اصلا مدیتیشن نمیخاد فقط چند تمرین روزانه
در صورت پیشرفت میتونه به پرواز روح منجر بشه
-
با با اساتید با با سرعت
میبینم که هنز 2 خط پست ندادم دوستان 10 برابر من توضیح میذارن
مریم خانوم ممنون ولی منبعش کو؟
-
بچه ها يه اتفاقي ديشب براي من افتاد كه ديگه تقريبا برام تكراري شده ولي ديشب فرق ميكرد:
خسته بودم رفتم بخوابم دوباره تو خواب چشام باز شد تو يه سايت ديدم كه گفت ميشه با يك سري تلقينات ذهني از زمين فاصله گرفت من هم فكرمو به بلند شدن متمركز كردم يه هويي انگار يه جاروبرقي فرو كردن تو شكمم و هواي بدنم شروع به كشيده شدن شد منم ترسيدم و در همون حالت خودمو با روش تلقين معكوس بيدار كردم .
ولي به خودم گفتم اگه يه بار ديگه اينطوري شدم به كارم ادامه ميدم ميخوام ببينم چي ميشه
لطفا نظرتونو در اين رابطه بگيد
-
دوستان ممنون از جوابهای سریعتون
یه سوال دیگه(نگید از این شاخه به اون شاخه می پری ها،الان دارم دنبال مطالب در مورد آگاهی در خواب هم می گردم)
در مورد تله پاتی چی؟
تله پاتی هم به این مباحث مربوط میشه؟ اگه آره چطوریه؟
حمید جون من که در این مورد اطلاعاتی ندارم
ممنون
-
پرنس جون
در مورد تله پاتي هم زياده به لينكايي كه تو چند صفحه پيش دادم سر بزن حتما پيدا ميكني
اگه حوصله نداشتي بگردي بگو برات بذارم
بعدشم اينها همه بهم ديگه وصلن و شاخه به شاخه نيستن درسته كه بعضياشون به هم ربط ندارن ولي به يادگيريه ديگري ميتونه كمك كنه
راستي يه پيشنهاد هم بهت ميكنم كه مثل من نشي.
هر وقت تو خواب آگاه شدي اصلا هيجان زده نشو و نترس چون ممكنه بيدار بشي و اون فرصت خوبو از دست بدي
-
-
سوشیانت من 14 سالمه و انگلیسی سرم نمیشه,اگه میشد ترجمنه میکردم. اگه بشه چند تا راه هشیاری در رویا رو بنویسی خیلی باحال میشه
-
نويد جان به آدرسايي كه گفتم سر بزن در هر مورد كه بخواي پيدا ميكني
-
حمید جون اتفاقا این سوالات با خواندن هوم لینکهایی که گذاشته بودی برام ایجاد شد
در مورد تله پاتی دیدم که نوشته:
موقعی شما می توانید یک پیام روحی برای شخصی بفرستید که قبلا یک ارتباط عاطفی مثبت یا منفی با او بر قرار کرده باشید. اگر تنها در نقطه ای بنشینید و بر روی او تمرکز کنید به نتیجه ای نمی رسید. در این شرایط بهتر است درباره پیام یا خیلی بهتر درباره فردی که هدف پیام است به یک نوع احساس عاطفی قوی برسید.
برای شروع کار بهتر است ابتدا هرچه دقیق تر او را رؤیت کنید و تمام مشخصات او، از جمله مشخصات جسمی، ویژگی های شخصیتی، روش لباس پوشیدن، آهنگ صدا و ... او را به خاطر بسپارید.به این ترتیب یک تصویر ذهنی بسیار قوی و روشن از او به خاطر می سپارید. عده ای هم اعتقاد دارند اگر یکی از تکه های لباس یا سایر اشیا مربوط به او را بدست آورید، تا اندازه زیادی مفید و مؤثر است.
سعی کنید فرد مورد نظر را در محل زندگی اش مجسم کنید. اگر اطلاعات زیادی از او ندارید، از همان اطلاعات ناچیزی که درباره او و محیط زیست او دارید برای تجسم استفاده کنید.
درباره این مطالب بیشتر فکر کنید، تمرکز نکنید . اگر با فرد مورد نظر خاطرات مشترکی دارید،سعی کنید در ذهن خود یک بار دیگر این گذشته ها را زنده کنید.
اگر موقعیت اجازه می دهد پیام خود را با صدای بلند بیان بکنید،همانطور که اگر در مقابل شما ایستاده بود، با او سخن می گفتید. بتابراین نیازی به تمرکز نیست، شما باید احساساتتان را در عمل وارد کنید، بیشتر از آنکه یک کوشش ذهنی انجام دهید.
به محض آنکه پیامتان را فرستادید، دیگر همه چیزرا فراموش کنید.این موضوع بسیار مهمی است. اگر زیاد بر روی مساله یا پیام مورد نظر توقف کنید، این احتمال وجود دارد که این اطلاعات در ذهن شما تجزیه و تحلیل شود و جذب گردند. بنابراین دیگر در سطح روحی انتقال پیدا نمی کنند.
ولی خوب نمی دونم که پیامهایی که به این صورت برای شخص اسال میشه چجوریه؟ یعنی در همون لحظه میرسه یا طول می کشه؟
فاصله موثره یا نه؟
طرف می فهمه که براش پیام فرستادن یا اینکه فقط به عنوان یه فکر میاد توی ذهنش؟
توسط این روش میشه انسانها را کنترل کرد(این تاثیر بعضی فیلمها است)
.......................؟
-
پرنس جان تله پاتي فقط به اين معني نيست كه شما بدون صحبت كردن با كسي بتونيد از فاصله ي خيلي دور با اون ارتباط ذهني برقرار كنيد.
كساني كه ميتونن با نيروي ذهنشون اجسام رو حركت بدن يا يك چيزي رو هم از بين ببرن داراي قدرت تله پاتي هستن .
من به شما يه روش رو پيشنهاد ميكنم براي اولين قدم :
با يك دوست خيلي خيلي صميمي يا يكي از اعضاي خانواده كه خيلي با هم رفيق هستين تو يك اتاق با چهار كارت با اشكال متفاوت شروع به اين تمرين كنيد :
دوستتان چهار كارت را رو به خودش بگيرد و يكي را انتخاب كند شما كه چشمتان بسته است و پشتتان به اون هست بايد با تمركز بفهميد كه اون شكل چيه.
نكات : حتي الامكان محيط آرام و ساكت و بدون مزاحمت باشه.
دوستتان از طريق ذهنش بايد به شما پيام برساند كه اون شكل چيه و اينكه اين تمرين را به صورت برعكس هم انجام بدين.
دوستتان بايد به اين چيزا اعتقاد داشته باشد در غير اينصورت تمرين عملي نخواهد شد
موفق باشي