من توی یه فریم یه قسمتی از عکس رو پاک کنم ولی نمی شه ایرور میده که شما نمی تونید عکس رو edit کنید لطفا کمک کنید
Sharpen کجاس پیدا نکردم
Printable View
من توی یه فریم یه قسمتی از عکس رو پاک کنم ولی نمی شه ایرور میده که شما نمی تونید عکس رو edit کنید لطفا کمک کنید
Sharpen کجاس پیدا نکردم
از پنجره فیلت ر> Sharpen < Sharpen
شما براي اينكه عكس مورد نظر رو ( كه قراره قسمتي ازش پاك بشه) در فريم مورد نظر قرار بدي بايد براي اون يه لايه جديد بسازي.نقل قول:
Sharpen کجاس پیدا نکردم
يعني تو فتوشاپ از لايه عكست يه كپي بگيري و در كپي جديد يه قسمتي از عكس رو پاك كني و توي ايميج ردي لايه عكس سالم رو مثلا تو فريم اول و و اون يكي رو در فريم بعدي بزاري.
اگه شما بخواي تمامي اثرات رو براي ايجاد يك حركت روي يك لايه انجام بدي به نتيجه اي نميرسي چون تمام فريم ها يك جور ميشه.
Sharpen رو هم همون جور كه مهدي جان گفتن از آدرس زير ميتوني بدست بياري:
Filter > Sharpen > Sharpen
موفق باشي♥♥♥
من یه دونه شکلک در پیت دیگه ساختم :11::45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اولا عضویتت رو تبریک میگم.
دوما برای اولین کار خوبه که تونستی یک متحرک بسازی.
کمی تلاش کنی بهتر میشه.
سلام و علیکم کلهم اجمعین :31:
چندین و چند صفحه رو مرور وزیتیم :21: کارها پروفشنال هم اندکی تا بسیار زیاد بودند :31:
بچه ها دستتون درد نکنه مخصوصا آقا میثم و آقا سعید :11:
ممنون و موفق باشید :11:
یا حق
خواهش ميكنم آرش جان.
راستي خيلي وقته ديگه شكلك درست نكردم!
يعني از موقعي كه يكي از شكلك هاي بسيار پيشرفته رو درست كردم و يه دفعه همش پريد ديگه درست نكردم.
ولي منتظر باشيد.
ممنون آرش جان.
من گفتم تو تابستون سرم خلوت تر میشه و انجمن رو می ترکنم
متاسفانه این اتفاق نیافتاد. توی مدارس بهتر فعالیت می کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از کمترین امکانات!!!
یک سوال غیر تخصصی دارم می دونم اگه بگردم هست اما باید بگردم
تو چه برنامه ای میشه شکلک ساخت؟
لینک دانلودش در دسترس هست؟
آقایون من رو برای سوالهای ابتدایی ام ببخشید...