نقل قول:
1- آقای دکتر منظور من انتقال از راه مقعد بود ها . چون اون دوستمون سوالشون همین رو پرسیده بودن. من گفتم که معمولا چنین چیزی ممکن نیست . آیا اشتباهه ؟ اگه رابظه جنسی مقعدی باشه ( و خونریزی و ... ) هم وجود نداشته در حالت عادی چنین چیزی ممکنه که زن آلوده مرد رو آلوده کنه ؟
3- منم همین رو گفتم دیگه تاکید هم کردم که در این مدت فرد ناقل بیماری هست و اگه رابطه مشکوک داشته باید حتما آزمایش بده .
5- بیمارستان فاطمی اردبیل یه تابلو خیلی بزرگ توی سالن انتظار بخش اورانسش داره که کلی جدول در مورد ایدز نوشته و همین داروهای ضدویرووس که شما فرمودین رو هم توش نوشته و زیرش هم نوشته که طرف اگه بلافاصله پس از رابطه یا بریدگی مشکوک مراجعه کنه ممکنه جلوی ابتلا به بیماری گرفته بشه .
تازه کلی از این داروها هم در مطب های دندانپزشک ها و جراح ها و ارتوپدها و ... وجود داره که خودشون در مواقع ضروری ازش استفاده کنن .
راستی این دارو ها چطور اثر میکنن ؟ وقتی ویروس وارد بدن شده و توی سلول های بدن DNA خودش رو تکثیر کرده جلوشون رو میگیره که دیگه تکثیر نشن ؟ یا مثل اینترفرون هست و باعث میشه سلول های دیگه آلوده نشن ؟
1.منظور بنده هم همینه . بله نظر شما اشتباه می باشد و در این حالت هم انتقال صورت می گیرد و تماس مخاطی کفایت می کند و نیازی به خونریزی نیست .:41: