آرشیو کامل آلبوم های محسن چاووشی به همراه کلیه ی تک آهنگ ها ، بیوگرافی و خبر جدید
آرشیو کامل آلبوم های محسن چاووشی به همراه کلیه ی تک آهنگ ها ، بیوگرافی و خبر جدید
تک آهنگ ها - قسمت دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست آهنگ ها
12- نشکن دلمو (با همراهی یگانه و هاکان)
13- تهمت ناروا (با همراهی محسن یگانه)
14- تو این زمونه (با همراهی حامد هاکان) « توضيح : اين اهنگ محسن چاووشي نخوانده ، ولي ... »
15- قاتل حرفه ای (با همراهی حامد هاکان)
16- کلاف (ورژن جدید - با همراهی یگانه)
17- شهد مسموم (با همراهی حامد هاکان)
18- پشت صحنه (با همراهی آمری،فرزین،مقدم و مدرس)
19- پشت صحنه (با همراهی امید آمری)
20- وقتی رفتی (با همراهی محسن یگانه)
21-قید منو دیگه بزن (با همراهی حامد هاکان)
بیوگرافی
محسن چاووشی / متولد ۸/۵/۱۳۵۸ / محل تولد خرمشهر / ۲ خواهر و ۳ برادر به نام های هوشنگ ، مهرداد و فرهاد دارد / ماشین مورد علاقش وانت هست در حالی که خودش ماشین شخصی نداره / ساز تخصصیش کیبورد هست / ورزش مورد علاقش شنا هست و از فوتبال بیزاره / بسیار زود رنج / آهنگ متاسفم و رفیق خوب را از سایر آهنگاش بیشتر دوست داره و حالش از آهنگ قاتل حرفه ای به هم می خوره / بازیگران مورد علاقش پرویز پرستویی و رضا کیانیان هستند و کارگردان مورد علاقش داریوش مهرجویی / خواننده های مورد علاقش محسن نامجو و کریس دی برگ هستند و آهنگساز مورد علاقش چایکوفسکی / مجرد هست و فعلآ قصد ازدواج نداره
خبر خوب : آلبوم جدید محسن چاووشی یک شاخه نیلوفر نام دارد که تنظیم کلیه قطعات این آلبوم را محسن چاووشی انجام داده و ترانه های این آلبوم از حسین صفا و امیر ارجعینی می باشد . این آلبوم قرار است از طریق کمپانی آوای باربد و با مجوز ارشاد وارد بازار شود . « توضيح : هنوز هيچ خبر موثقي در مورد البوم جديد نيومده و همه اين اخبار در حد يك حرفه ... »
خبر بد : به احتمال زیاد صدای محسن چاووشی از فیلم سنتوری حذف خواهد شد و صدای بهرام رادان جایگزین آن خواهد شد . « توضيح : اين خبر هم در حد يك حرفه و هنوز هيچ چيز مشخص نيست ... »
چند نكته درباره ارشيو :
1-اين ارشيو توسط سايت sOngBsOng جمع اوري شده است.
2-قسمت هاي سبز رنگي كه تحت عنوان توضيح امده ، از خودم بوده است...
3-البوم ها و اهنگ ها به صورت كاملا درست در جاي خود گذاشته شده است.ارشيو من هم دقيقا مثل اين ارشيو جمع اوري شده توسط اين سايت هست با اين تفاوت كه در تك اهنگاي من اهنگ « رسم زمونه » و « سنگ صبور » وجود نداره... اهنگ رسم زمونه به اين دليل وجود نداره كه خود محسن گفته اين اهنگ متعلق به او نيست و مطمئنا هر كس هم بشنوه ميگه كه ماله محسن نيست...اهنگ سنگ صبور هم به اين دليل نيست كه من هنوز اين اهنگ گوش نكردم تا اولين دفعه اين اهنگ در فيلم سنتوري گوش كنم... در ضمن در تك اهنگاي من يه ريميكس از اهنگ « صبوري » وجود داره كه خود محسن هم اين ريميكس تحسين كرده...