2مگ-free gateway
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه سرعتم هم خراب نشد همیشه راس ساعت 2خراب میشد فکر کنم بخاطر اینه که موندم رو تک رقمی چون کیفیت تک رقمی ها خیلی بالا رفته
Printable View
2مگ-free gateway
عجیبه سرعتم هم خراب نشد همیشه راس ساعت 2خراب میشد فکر کنم بخاطر اینه که موندم رو تک رقمی چون کیفیت تک رقمی ها خیلی بالا رفته
آقا من پارس آنلاین دارم. تنها مشکلش نبود شبانه هست؟ چی پیشنهاد میدید؟ هر سری میگم دیگه بیام مخابرات یه خبری میشه. میترسم!!!!!!!بیام ،یا نه .نقل قول:
2- این اتصال که میگه چه شکلی هست آخه خط من یه مدت خوبه بعد دوباره خراب میشه . 1 هفته رو 4 مگ بود ولی خراب شد. زنگ زدم رفت رو 2 مگ ولی فرداش باز هم خراب شد. الان رو 1 مگم و snr برام 13 -14 هست ولی یکهو ممکنه بره زیر و قطع شه!
نمی دونم از چیه . این دوستمون چطور شوک میده و اتصالی میزنه؟ سیم از کنار کنتور و برق و ... گذشته:n30::n28:
- - - Updated - - -
آقا من پارس آنلاین دارم. تنها مشکلش نبود شبانه هست؟ چی پیشنهاد میدید؟ هر سری میگم دیگه بیام مخابرات یه خبری میشه. میترسم!!!!!!!بیام ،یا نه .نقل قول:
2- این اتصال که میگه چه شکلی هست آخه خط من یه مدت خوبه بعد دوباره خراب میشه . 1 هفته رو 4 مگ بود ولی خراب شد. زنگ زدم رفت رو 2 مگ ولی فرداش باز هم خراب شد. الان رو 1 مگم و snr برام 13 -14 هست ولی یکهو ممکنه بره زیر و قطع شه!
نمی دونم از چیه . این دوستمون چطور شوک میده و اتصالی میزنه؟ سیم از کنار کنتور و برق و ... گذشته:n30::n28:
سرعت شبانه اسمی 1مگ. شکایت کنیم وضعیت شبانه رو بحالت اول بر نمیگردونن؟
چیزی نیست خطش مشکل داره همین ، برای ما که مشکلی نداره :n16:نقل قول:
اتفاقا من پارس انلاین هم دارم :n02:
دلیل شکایتت چیه اون وقت؟نقل قول:
منظورم از لغت اسمی به معنای خوب نیست منظورم 1 به 8 شدس سرعت من از 128 کیلو تو شب بالا تر نمیره.نقل قول:
دلیل شکایت کیفیت پایین خدمات و سرعت.
داداش برو خداروشکر کن من دقیق یادم نمیاد چه سرویسی داشتم ولی فکر کنم دو مگ بود سرعت اونموقع انقد پایین بود که تا 16 کیلوبایت میومد، شکایت کردم گفتن خب حداقلش باید دیگه 16 باشه زیر 16 اومد شما حق شکایت داری:n09:نقل قول:
منم خطم مشکل داره گفتم ببینم منم شوک بدم چطور هست؟نقل قول:
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
سرعت 2 مگ من به زور به 150 میرسه
نقل قول:با سلام
مشکل اصلی اینترنت مخابرات استفاده از DSLAM های هووای و عدم همکاری شرکت زیرساخت جهت تامین پهنای باند که ان هم به دلیل بدهکار بودن شرکت مخابرات هم هست
همچنین استفاده از عدم استفاده سخت افزارهای بردکنترلی یا به عبارت دیگه به ازای هر 25هزار مشترک دو قطعه سخت افزاری (BRAS) است اما شرکت مخابرات 107000 مشترک که چیزی حدود 67000 کاربر آنلاین داره ودر مجموع 2 سخت افزار و 2 مجازی ساز داره استفاده می کند که بررسی و توضیح دادن آن وقت گیره است.
همچنین استفاده از سامانه مدیریت مشتری فوق العاده ضعیف که در اصل پوسته بر سامانه IBS است که این پوسته ضعف های فراوان دارد
که به راحتی می توان گیگ ،سرویس،مشتری اضافه یا حذف کرد[IMG]file:///C:\Users\EyaR\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image001.gif[/IMG] ( :n19:حیف سامانه داخلیه وگرنه آموزش تو انجمن می گذاشتم که یه حالی به این کلاهبردارن بدیم)
همچنین نبود شخصی در محموعه که از دانش کافی در رابطه با خط تلفن و نرم افزار کنترل dslam برای اینکه بتواند خط مشترک را روی بهترین حالت قرار بدهد و نه اینکه با جواب اپراتورها مبنی بر اینکه خط نویز داره،سرخط چک کن و ......
اما مهمترین اشکال از لحاظ مشتری مداری اپراتورها هستند که از لحاظ ادب،فنی،دانش در حد فقر اطلاعاتی هستند...که فقط با رابطه و مسائل دیگه برسرکار آمده اند
درکل موارد زیر باعث عدم کیفیت سرویس مخابرات میشه
1- پهنای باند
2- ای پی های مشکل دار
3- DSLAM
4 -BRAS
5- اپراتورهای فوق العاده ضعیف ،بی سواد
6- دانش کافی در مشتری مداری،اینترنت
یاعلی