سلامنقل قول:
شما attenuation مودمو ببینید بعد در این سایت بزنید تقریبا درست میزنه برای من که درست درومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
شما attenuation مودمو ببینید بعد در این سایت بزنید تقریبا درست میزنه برای من که درست درومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Attenuation رو نمیشه بهتر کرد؟نقل قول:
تقریبا دانلودم 58.5 و آپلودم 35.1 هست
بعضی مواقع دانلودم کمتر هم میشه
اگر فاصله هست پس چرا تغییر می کنه؟ Attenuation
فکر نکنم چون برای من بیشتر مواقع عدد ثابتیهنقل قول:
در واقع تضعیف امواجو نشون میده خب شما هرچقدر دورتر باشید سیگنال ضعیفتری دریاقت میکنید نسبت به اونی که به مرکز مخابراتی نزدیکتره
ولی یه چیز دیگه ای هم هست و اون cable loss اگر عددشو تغییر بدید یعنی هر چقدر بیشترش کنید و attenuation ثابت باشه باز دان استریم بیشتری میتونید بگیرید
که البته کابل لاس بستگی به جنس سیمهایی داره که براتون از مرکز تا خونه کشیدن
ولی چیزی که برام عجیبه اینه که اگر عدد کابل لاس بیشتر کنیم فاصله تقریبی هم تغییر میکنه چرا؟:n13:
جالبه.برای من سرعت adsl را 8 مگ و adsl 2 را 24 مگ و vdsl2 را 78 مگ زده.ad و ad2 مکسش 8 و 24 مگ است.نقل قول:
یه چیزی هم بگم در مواقعی که بارون هم میاد attenautionبالا میره چون بارون هم در تضعیف سیگنال تاثیر داره مگر اینکه مخابرات کابلا رو خوب عایق بندی کرده باشه
Attenuation فکر میکنم فاصله کاربر تا مرکز مخابراتی باشه(البته طول و کیفیت سیم در بیشتر یا کمتر شدنش تاثیر داره)نقل قول:
عصری خطم از های وب تخلیه شد ( یک روزه ! )
اینترنتی ثبت نام کردم الان تایید مالی هست
نمیدونم فردا وصل میشه یا نه ( های وب اینترنتی ثبت نام کردم 1 روزه وصل شد ) اگه فردا وصل نشه که دیگه میره تا یکشنبه !
-------------------
راستی یوزر و پسورد برای کانفیگ مودم همون یوزر و پسوردی هست که باهاش وارد پنل میشم ؟
مبارک باشه، الان اون شهاب 50 تومانی بگیر....نوشه جانشون
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
نه دیگه همون 1 مگ رو گرفتم - فعلا کافیه برام :n01:نقل قول: