دوست عزیزنقل قول:
تو همین لینک شما اولین گزینه یعنی «شرکت داده گستر عصر نوين» همون هایوبه دیگه.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
تو همین لینک شما اولین گزینه یعنی «شرکت داده گستر عصر نوين» همون هایوبه دیگه.
سلام
دوستان در صورت تخلیه آسیاتک بقیه پول رو میده؟
مثلا از 3 ماه 2 ماه مونده باشه هنوز با کلی گیگ!
احتمالن خیلی سخت بده.نقل قول:
بهترین کار اینه که کل حجمت رو مصرف کنی و بعد تخلیه کنی. چون عمده هزینه سرویسها برای همون حجمشونه. هزینه سرعت و هزینه ثابت دیگه در حالت عادی، معمولن بخش کمی از کل قیمت سرویس رو تشکیل میدن.
اینجا جای بحث آپلود سنترها نیست برای همین نمیشه مفصل وارد بحث شدنقل قول:
ولی خلاصه اینکه
1.من با هر دو کار کردم و اکثر فایل هایul2ir وقتی میان روی ایران خراب میشند
2.اینکه بابستن صفحه ریموت ادامه پیدا کنه توی 4upld هم هست
3.سرعت ریموت 4upld حداقل چندین برابر آپلود بوی هس اونم به خاطر سیستم خاصی هست که دارند
بحث بیشتر دیگه ربطی به این تایپک نداره و الا بحث خوبی هست
دوست عزیز تو همین صفحه ای داده داده گشتر عصر نوین همین های وب هستنقل قول:
خب بنده اطلاعی نداشتم معذرت میخوام اما قبلا بیاد دارم که این شرکت در لیست مجوز ها نبود و فقط چند شرکت مثل اسیاتک و پارس انلاین و شاتل بودن ممنون که اطلاع بهم دادین.نقل قول:
بدی uk2.ir و ca2.ir اینکه فقط با قند شکن باز میشن
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام دوست عزیز عیبی نداره بخشیدمت شما هم اگه از من ناراحت شدین ببخشید من فقط درخواست محترمانه کرده بودم موفق باشید چقدر کار پسندیده ای است اگه همه ما به اشتباهاتمون اعتراف کنیم و همچنین گذشت داشته باشیم و سو ٔ تفاهماتمون را برطرف کنیم چون حفظ حرمت انسانها خیلی مهم هست.نقل قول:
منظور من، سرورهای UK2IR و CA2IR خود آپلودبوی بود نه این سایتهایی که شما نوشتین. این سرورهای آپلودبوی فایلها رو به جای این که مستقیم روی سرورهای ایران آپلود یا ریموت کنن، اول اونا رو روی یه سرور واسطه تو انگلیس یا کانادا بارگذاری میکنن و بعد به صورت خودکار، از اون جا به سرورهای داخل کشور انتقال میدن. این سرورها به ویژه برای فایلهایی که بنا به دلایلی نمیشه مستقیم به داخل ایران بیان، کاربرد داره.نقل قول:
بله. حق با شماست. البته من هم قصد مقایسه این دو تا رو نداشتم. دوستان دنبال فایلشیرینگهای ایرانی بودن که سروراشون روی آسیاتک باشه. بنده هم عرض کردم که فعلن پایدارترین سرویس رو تو فایلشیرینگهای آسیاتکی همین آپلودبوی داره. بقیه فایلشیرینگها از جمله آپلودباز خیلی نوسانشون زیاده. یه روز هستن، یه روز نیستن.نقل قول:
سلام
دوستان به نظر شما اگر فاصله 3.3 کیلومتری با مرکز داشته باشیم حدودا تا چه قدر می تونم دان استریم بگیرم؟
یک لینکی دیدم
خواستم اینجا هم از کسایی که تجربه دارن بپرسم
ممنون