یعنی الان با سرعت 220....200 دانلود داری؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
یعنی الان با سرعت 220....200 دانلود داری؟؟؟؟؟نقل قول:
وضعیت تأسفباریه. این تازه وضعیت سرعت دانلود با سه کانکشنه. واقعن دیگه تک کانکشنش چی میخواد بشه. البته به نظر میآد تستها رو حدود ساعت 1 نصفه شب گرفته باشین. اما بازم این وضعیت توجیهی نداره.نقل قول:
جالبه که با توجه به قوانینی که کمیسیون تنظیم مقررات وضع کرده، حق اعتراض هم نداری. چون تا زمانی که سرعتت به زیر 1/8 سرعت اسمی سرویست نرسیده باشه، شکایتت هم پذیرفته نیست.
با توجه به اینکه اینترنت چیز خوبی نیست مخصوصا 99 درصد سایتها غیر مجاز هستند باید خداروشاکر بود که همین 1/8 رو هم بهمون دادند چرا که میتونستند 0/8 بهممون بدهند اون موقع باید چیکار میکردیم:n02:نقل قول:
همونطور هم که میدونید در جهان قحطی اینترنت اومده و ایرانی ها باید برای اینکه دلار گرون نشه از اینترنت کمتر استفاده کنند تا در اقتصاد و پویایی کشور تاثیر گذار باشه :n02:
خدایا شکرت.:n16:
دوستان مثل اینکه متاسفانه سرور 4upld یا سرورش رو از روی آسیاتک انتقال داده و یا اینکه خود آسیاتک سرعتش رو محدود کرده همیشه سرعت دانلود شبانه اش ۱ مگ بود ولی حالا ۵۰۰ کیلوبایت شده متاسفانه بیشتر فیلم ها و سریال ها بر روی این هاست قرار داره هر روز بهتر از دیروز
فک کنم از اول هم سرورهاش آسیاتک نبودنقل قول:
احتمال میدم مشکل از خود سایت 4upld باش که هر چند وقت یک بار اینجوری میشه
4upld سرعت رو برای کاربران اسیاتک محدود نکرده!نقل قول:
مشکل از سمت اسیاتک هست.بدلیل اینکه سرور sh2 و sh1 فوراپلود از شاتل هست و اسیاتک هم اخیرا این دیتاسنترها رو محدود کرده برای تایم شبانه!
آسیاتک خودش کدوم سرورهای آپلود داره که استفاده کنیم؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
اپلود بوی اپلود بازنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خیلی ممنون ozil... آپلودبی یکی دو فایل corrupt در امد و سرعتش هم بعضی وقت آهستهتس. آپلودباز هم چند روز قبل نگاه کردم دسترس نبود و هر چقدر سبت نام کردم ایمیل فعال کردن نفرستاد....
الان نگاه کردم uploadbaz غیر فعاله
من از های وب درخواست جمع اوری دادم دوباره میام اسیا تک !
تو مدتی که اسیا تک بودم سر جریان نویز به دوست عزیزمون sorooshfm بی احترامی کردم - امیدوارم بخشیده باشه