ببین کی برگشته :31:
این اسپم را میفرستم جهت اینکه دوباره اشتراکم توی این تاپیک فعال شه ! 3-4 روزه هیچی میل برام نمیاد :41:
ببین کی برگشته :31:
این اسپم را میفرستم جهت اینکه دوباره اشتراکم توی این تاپیک فعال شه ! 3-4 روزه هیچی میل برام نمیاد :41:
من از یکی شنیدم(خودش تعمیرکاره) گفت اگه با اون دستگاه با دمای 400-450 رو gpu بگیری قلع رو ذوب میکنه و باعث میشه درست لحیم بشه و گفت مشکل e74 حل میشه و اینجوری نیست که دیگه 2 ماه 2 ماه دوباره خراب شه...
حالا دوست عزیز جایی رو میشناسی که همچین کاری رو بکنه و دستگاه رو طوری درست کنه که دیگه مشکل e74 درست بشه؟؟
من ایکس باکسم مدله 2008 هستش و بردش فالکونه و هر بار که e74 میدم برام درست کنن بعد یه مدت خراب میشه.حالا کاربش میشه کرد طبق حرف اون تعمیر کاره؟؟(خودش شیرازه وگرنه میدادم بهش)
نقل قول:درسته راحت استخراج میشه. اما به شرطی که کلیدی واسه خوندن باشه. اگه موقع رایت کردن کلید پیشفرض رو یا کلید اصلی خود درایوش spoof نکرده باشه یعنی دیگه کلید بی کلید و پریده رفته. واسه همینه که وقتی روی write erase تو jungle میخوای کلید کنی 100 بار ازت تاییدیه میگیره چون دیگه قابل برگشت نیست.نقل قول:
با آپدیت مشکلی پیش نمیاد. چون کلید وجود داره قبل از Update و خود مایکروسافت غیرم ویر با کلید اصلی میریزه رو درایو.
والا خیلی باید خوش شانس باشی که E74 کاملا درست بشه چون من تاحالا 2 نفر رو تو این چند سال دیدم که دیگه مشکل نداشتن.نقل قول:
بهترین تعمیر کارهایی هم که تاحالا دیدم همه تو تهران هستن شما چطور از شیراز گیر آوردی ؟!
این کارو بهش میگن Reball Solder کردن که صفحه ی پیش هم گفتم.
چقدر برای تعمیرش هر دفعه پول میدین ؟
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
ناصر جان اگه Key از بین بره که کنسول اصلا درایو رو نمیشناسه دیگه !!نقل قول:
نه با این کار Key هست چون فقط با آپدیت داشبورد OFW با CFW درایو به طور استاندارد Replace میشه چیزی از بین نمیره.
MS که نمیخواد کنسول رو نابود کنه فقط میخواد قوانین CopyRight رو همه رعایت کنن مثلا :31:
من هر دفعه 30 تومن میدم ولی 2 ماهم نمی کشه که خراب میشه حالا شما کسی رو میشناسید این کاری رو که گفتم انجام بده؟؟نقل قول:
هزینش چقدر میشه؟
این طرفی هم که گفتم تو بازیسنتر با هم اشنا شدیم.
آقا درسته تو اولین بار اتصال بهLIVEاکانت رایگان میده؟؟/GOLD???????
خب ما یه سوال بسیار تکراری بپرسیم : دی
از کجا بهمم کنسول بن نشده ؟
( 100% اطمینانی هم نباشه مهم نیست )
بدون باز کردن کنسول و جانگل فلشر و این چیزا ...
مــمنــــون
ویــرایش :
به جز روش سوزن و کلید ، برای استخراج Key درایــــو راهــی نیستـ ؟
یه زمانی میداد ، شاید هنوز هم بده .نقل قول:
آقا دوستان یه چیزی..............این1.9برای فلگ شده ها امنیت داره؟؟؟؟؟؟
یه روشی بود برای تشخیص فلگ..هرچی گشتم پیدا نگردم دوستم فکر میکنه فلگ شده....میشه بدید
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
خوب اگه هاردت کار میکنه و میتونی بریLIVEبن نشدی دیه...:31:نقل قول:
فکر کنم منظور شما فلگ هست؟؟؟منم خودم دنبالشم
من یک xbox دسته 2 گرفتم واسه 2009 هست. 1 ماه پیش واسه اولین بار به live وصل شدم 1 ماه Gold بهم دادنقل قول: