همون جور که دوستمون reza1375534 گفتن ساعت رایگان از 1.10 الی 6 صبح است
Printable View
همون جور که دوستمون reza1375534 گفتن ساعت رایگان از 1.10 الی 6 صبح است
اینترنت 1مگ-ماهیانه 20گیگ-آسیاتک-از ساعت 2شب الی 8صبح رایگان-با قیمت 41300 تومان
دان استریم روی 8مگ
تست سرعت در ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات اگر سرعت تک کانکشنشو درست نکنه در برابر آسیاتک هیچ حرفی برای گفتن نداره
حالا این سرویس 1مگش داره اینقدر سرعت میده دیگه 2مگش چیه:n02:
اگه 2مگو رو 16مگ ببندن سرعتش بالای 1.5مگابایت میره
آسیاتک هم خراب بوده و میشهنقل قول:
زمانی آسیاتک بودم ۱ تا ۹ شبانه، هر ششب حدود ۷ گیگ میگرفتم
بعد شلوغ شد، افتضاح شد کیفیتش.
تا چند وقت پیش دوباره انگار بهتر شده و قطعا اگر به صورت بالا که گفتی پیش بره الفاتحه اس
Sent from my ST15i using Tapatalk
نقل قول:
نه آخه قبلا آسیاتک سرعتش افتضاح بود الان مثل اینکه محدودیت سرعتو از اکانتینگ کلا برداشته و به اندازه دان استریم سرعت میده فقط سرعت خارجیش افتضاحه واسه دانلود فیلم و سریال و نرم افزار و دانلود های سنگین عالیه مخصوصا اینکه ساعات رایگانش هم زیاده
الان این خط مال خیابون آفرینشه
هر چی باشه در حال حاضر شبانش از شبانه مخابرات بهتره مخابرات که راس ساعت 2 کلا اینترنتو فلج میکنه حتی صفحه هم بزور باز میکنه:n09:
من که دیگه حوصله ندارم چیز خاصی بذارم برا شبانه سرعتا رو که آورد پایین زد توی ذوقمون تازه اسمی هم میشه
نقل قول:
فرشاد مال کدوم منطقه است؟ از کدوم نمایندگی گرفته؟
من یکی از دوستام 2 مگ داره میگه شبانه 256 بیشتر نمیشه سرعت اش
فقط همین ماه مشترک مخابرات هستم ماه دیگه تخلیه دوستان هرکس میتونه تخلیه کنه نتشون گند زده اساسی
اینم همینجور بود سرعت شبانش پایین میومد ولی انگار سیاست جدید آسیاتکه که سرعتا شبانه رو از اکانتینگ آزاد میزاره دیشب باهاش ویدئو آنلاین هم پخش کردم مشکلی نداشتنقل قول:
اینم مال دزفوله
در حال حاضر که مخابرات شبانه رو محدود میکنه آسیاتک بهترین گزینست به نظرم ولی خب 41تومن یکم گرونه
ولی 1مگش اندازه 10مگ مخابرات سرعت میده:n09:
یعنی اگه بخوایم مقایسه کنیم باید با 10مگ 10گیگ مخابرات قیمتشو مقایسه کنیم تازه 10مگ مخابرات که شبانه نداره
چیزی در مورد داون استریم آسیاتک نمی دونی الان من هر سرویس بگیرم با همین سرعت دانلود میکنم یا باید ده مگ بگیرم برا سرعت بیشتر شبانه من فردا زنگ میزنم ثبت نام می کنمنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
کسی کد جدید داره واسه تمدید دریغ نکنه