19 آذر سپاه هوافضا اردکان یزد نبود ؟:دی
دوستان ماشین موزر ببرم یا کلا بیخیال اصلاح بشم تا وقتی برمیگردم ؟
دقیقا کسی اطلاع داره لباس هارو تحویل دادن چقدر مرخصی میدن تا درستشون کنی ؟
Printable View
19 آذر سپاه هوافضا اردکان یزد نبود ؟:دی
دوستان ماشین موزر ببرم یا کلا بیخیال اصلاح بشم تا وقتی برمیگردم ؟
دقیقا کسی اطلاع داره لباس هارو تحویل دادن چقدر مرخصی میدن تا درستشون کنی ؟
امروز رفتم دانشگاه، امور مشمولین گفتن فوق دیپلم رو الان بهت نمیدیم :n04:نقل قول:
گفت تو کارشناسی هستی، اگه بخوای کاردانی بگیری دانشجوی انصرافی محسوب میشی؛
نامه میبری نظام وظیفه برگه اعزام که گرفتی، در صورت نداشتن غیبت میای مدرک رو بهت میدیم!
اینطوری مدرکم کاردانی دارم ولی وقتی برم خدمت با مدرک پیش دانشگاهی خدمت میکنم!
دفعه قبل که رفتم یه چیز دیگه گفت؛ من کلاً گیج شدم این دیگه چه جوره؟!
نیازی به مدرک نداری الان کاری به حرفای این یارو نداشته باش.نقل قول:
بورو پیش کارشناس رشته بگو کارشناسی هستی و میخای انصراف بدی و کاردانی رو بگیری کارنامت رو چک میکنه اگه واسه گرفتن کاردانی مشکلی نداشتی برگه تسویه حساب رو میده بهت باید بری کلی امضا جمع کنی بعد که تموم شد و پروندت نواقصی نداشت پروندت رو میفرستن قسمت فارغ التحصیلی اونجا هم دوباره چک میکنن بعد یه مدت میری همونجا یه نامه بهت میده که واسه لغو معافیت تحصیلی هست که توش معدلت، مدرکت، شماره نامه... اینارو توش نوشته همینو میدی پلیس +10 کافیه و به عنوان فوق دیپلم اعزام میشی.
مدرک هم الان بهت نمیدن باید کارت پایان خدمت داشته باشی.
در سپاه شما باید ریش با نمره ۴ داشته باشید .نقل قول:
معمولا بین ۴ تا ۵ روز بهتون مرخصی میدن شاید هم ندن چون داخل اکثر پادگان ها خیاطی است و پوتین رو هم می تونید با بقیه بچه ها عوض کنید.
نقل قول:
راهنمایی بفرمایید کجا داد و فغان ببرم؟ کدوم سازمان؟
پس مسئول امور مشمولین چی میگه؟ ما رو گیر آورده؟ :n24:نقل قول:
امروز سیم های مغزم اتصالی کرد، رفتم همین کار رو انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی هم امضا گرفتم که البته چند تا مونده فردا باید انجام بدم.
ممکنه نامه معدل و واحدها رو ندن؟ فقط لغو معافیت رو بهم بدن؟
به من گفت تو رو به عنوان دانشجوی انصرافی معرفی میکنیم و با پیش دانشگاهی اعزام میشی!
فعلاً نگرانی من اینه که با فوق دیپلم اعزام نـشم. والسلام
نباید با پیش دانشگاهی اعزام بشید شما مدرک کاردانی داشته باشید مگه میشه با دیپلم اعزام بشید.حالا واسه اینکه خیالت راحت بشه از مدیر گروه و کارشناس رشته هم بپرس.نقل قول:
تنها در موردی با مدرک پیش دانشگاهی اعزام میشی که درخواست مدرک کاردانی رو نداده باشی و بدون مدرک انصراف داده باشی ولی الان که انصراف دادی و درخواست کاردانی رو دادی باید با فوق دیپلم اعزام بشی این قانونش هست حالا یارو هرچی میخاد بگه اگه غیر از این هم باشه خلاف قوانین هست.
موقعی که دانشگاه قبول میشی از طرف دانشگاه یه نامه معافیت تحصیلی صادر میشه که توش گفته مثلا به عنوان کارشناسی پیوسته غیر پزشکی داری تحصیل میکنی و این نامه به نظام وظیفه فرستاده میشه حالا چه از طرف خودت یا خودشون میفرستن. بعد نظام وظیفه هم به این نامه جواب میده و میفرسته به دانشگاه که این دانشجو میتونه ادامه تحصیل بده.
حالا الان که فارغ التحصیل شدید دانشگاه دوباره باید به همون نامه جواب بده و وضعیت شمارو به نظام وظیفه بگه که توی نامه باید مدرکت مشخص شده باشه دیپلم،فوق دیپلم، لیسانس... مثلا ایشون دارای مدرک کاردانی و با فلان معدل هستند و انصراف دادند.که شما این نامه رو به پلیش+10 میدید. اون نامه هم توی پروندت هست که بعد اینکه امور فارغ التحصیلان پروندت رو چک کرد و مشکلی نداشت توی اون نامه برات مینویسن مدرک کاردانی و فلان معدل و ربطی به کسی که توی امور مشمولان هست نداره فقط اون ثبتش میکنه برات.
سلام دوستان پدر من دیسک کمر داره بعضی وقتا خوبه حالش بغضی وقتا هم زمین گیر میشه نمیتونه اصلا راه بره. ۴۹ سالشه منم تک پسرم ولی ی ابجی دارم. میتونم معافیت بگیرم?
bali mishe az nezam vazife porsid man raftam nezam ye shomare dad goft charshanbe zang bezan begam koja oftadiنقل قول:
dustan mitunan zang bezanan 118 shomareye nezam vazife shahretuno begirin