سلام
سرعت دانلود 512 چنده ؟
Printable View
سلام
سرعت دانلود 512 چنده ؟
64نقل قول:
اما معمولا بین 60 تا 70 متغیره
دوستان یک سوال داشتم . کسی میدونه شاتل چرا توی بعضی مراکز مخابراتی فقط سرویس آرت میده و اکو نمیده ؟ واسه اون ها چه فرقی میکنه خوب اکو هم بدن . من این مشکل رو دارم توی این مخابرات منطقمون . البته قبلش جای دیگه بودیم اونجا اکو داشتم اومدم اینجا همون اکو 128 دادند بهم بعد چون من میخواستم آرت بگیرم تبدیل کردند بعد دیدم سرعتم کم شد . خوئاستم برش گردونم گفتند نمیشه و مرکز مخابراتی تون اکو نمیدیم .چطور اون اولش داشتم حالا نمیدند .توی لیست مراکز اکو دیدم واقعا هم نبود ولی چرا ؟ ممنون .
بعد یک سوال اکو آفیس به خانگی هم میدهند ؟
من یه شارژ یک ماهه گرفته بودم که امروز (جمعه)اخرین روزش بود ولی دیدم مصرف دورم صفر درصد شده انگار که شارژ کردم دوباره زنگ زدم نمنایندگی گفتن امروز جمعست به خاطر اونه و ساعت 12 قطع میشه؟؟!!! گفتم باشه:5: اومدم اون 3 گیگ که داشتم مصرف کردم الان ساعت از 12 گذشته 100 مگ ازش مونده :31: (در عرض کمتر 4 ساعت 3 گیگ زد شبا میزاری واسه دانلود 2 گیگ بزور میزنه:2:) حالا می خواستم بدونم که من اینو مصرف کردم نیان بگن ترافیکت تموم شده بیا پولشو بده چون من شارژ نکرده بودم خودش داده بود؟
از نمایندگی بپرسی میگن چی لازمه (کارت دانشجویی مثلا) من خودم 2مگ گرفتم واسه خونگینقل قول:
بعد یک سوال اکو آفیس به خانگی هم میدهند ؟
چرا فکر کنم متاسفانه لب مرز وقتی صفر بشه و مصرف کنین از ترافیک ماه بعدتون کم میشه شارژ هم نکرده باشین میرین به دوره بعد اما گاهی به دلایلی سرویستون قطع نمیشه !نقل قول:
من یه شارژ یک ماهه گرفته بودم که امروز (جمعه)اخرین روزش بود ولی دیدم مصرف دورم صفر درصد شده انگار که شارژ کردم دوباره زنگ زدم نمنایندگی گفتن امروز جمعست به خاطر اونه و ساعت 12 قطع میشه؟؟!!! گفتم باشه اومدم اون 3 گیگ که داشتم مصرف کردم الان ساعت از 12 گذشته 100 مگ ازش مونده (در عرض کمتر 4 ساعت 3 گیگ زد شبا میزاری واسه دانلود 2 گیگ بزور میزنه) حالا می خواستم بدونم که من اینو مصرف کردم نیان بگن ترافیکت تموم شده بیا پولشو بده چون من شارژ نکرده بودم خودش داده بود؟
برای من پیش اومده مورد مشابه اما سه گیگ رو مصرف نکردم !
دوستان سلام
من 27ام ماه قبل درخواست تعويض سرويس به اكو 1 مگ رو دادم ولي امروز پولش رو پرداخت كردم يعني حدود 11-12 روز اينترنت قطع بود .ميخواستم بدونم دورم از 27ام ماه قبل شروع شده يا از امروز؟
بعد اكو ا مگ هنوز شبانه ي رايگان داره؟چون من زنگ زدم پرسيدم گفت فقط تا اكو 512 شبانه ي رايگان داره!
دوستاني كه اكو 1 مگ دارند اگه يه اعلام وضيتي از سرويسشون كنن منون ميشم.سرعت دانلود روزانه و شبانه؟حجم دانلود تو ساعات رايگان؟دان استريم هنوز رو 2 مگ بسته ميشه يا رو 1 مگ محدود شده؟
ممنون:11:
دورت از اولین اتصالت به اینترنت یعنی همین امروز شروع می شهنقل قول:
سرعت آرت 1 از روی 36 دوباره اومده روی 16؟
زمانی که من داشتم بحث سر این موضوع خیلی بود یعنی هر چند روز که دیرتر شارژ میکردیم از دوره بعدی کم میشد. پشتیبانی هم میگفت ما نمی تونیم تغییر بدیم نرم افزاری حساب میشه.نقل قول:
اکو 1 مگ تهران نداریم اکو آفیس داریم که شبانه رایگان نداره ولی بعضی از شهرها اکو 1 مگ هم دارند که شبانه رایگان هم داره.
v-pn همه شبا قطع میشه یا مشکل از وی پی ان منه؟