یک خبر خوب دان استریم من از 2048 شد 64 یعنی سرعت دانلودم از 250 رسید به 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
یک خبر خوب دان استریم من از 2048 شد 64 یعنی سرعت دانلودم از 250 رسید به 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من آرت 1 دارم سرعت دانلود یکی دو روزه دوباره 32 شده.جریان چیه؟
خدا کنه همینطور بمونه.برای همه سرعت مثل قبل شده؟
از چه سرویسی استفاده می کنید؟نقل قول:
واسه من از سرعت قراردادم کمتر شدهنقل قول:
اکو 128 از مشهدنقل قول:
به نظر من بچه هایی که بین آرت و اکو موندن کدومو بگیرن به این نکته توجه کنن که اکو فقط برای دانلود هست.یعنی روزا نمیشه بری تو اینترنت بگردی و همش بازی کنی یا یه ویدئو آنلاین ببینی.ترافیکت تموم میشه.اگه اهله اینا نیستی و فقط دانلود ارزون ولی زیاد میخوای خب اکو بگیر.ولی با آرت هم دانلودت رو داری هم اینکه روزا قشنگ میری تو اینترنت هرچی میخوای میگردی و میبینی و دانلود روزت هم خیلی خوبه.اگه روزا مصرفت سنگینه برو آرت چون اکو فقط دانلود شبا داره و روزا کار زیادی نمیشه کرد.ولی خب آرت قیمتش بالاس دیگه.
در مورد حجم دانلود هم من آرت 3 دارم که همون 256 هست.خیلی رو دانلود گیر نیستم ولی ماهیانه در مجموع حدود 60 GB دانلود دارم.ماهی 42 تومن هم میدم که برا 60 GB زیاده ولی اکو بدردم نمیخوره چون روزا خیلی زیاد مصرف دارم و نمیتونم روز استفاده نکنم پس ناچارم آرت بگیرم درحالیکه اگه فقط دانلودی بودم با اکو و قیمت خیلی کمتر همین 60GB وبلکه بیشتر رو شبا دانلود میکردم.
اون دوستی هم که در مورد رانژه و اینا گفته بود بگم که رانژه من 40 روز طول کشید.در مورد رانژه کردن شرکت به هیچ وجه مقصر نیست بلکه مخابرات مرکز شما مقصره و شرکت دستش بسته هست.
سلام دوستان
من می خواستم از این شرکت سرویس بگیرم ولی هنگام پر کردن لیست سفارش به چند تا نکته عجیب برخوردم :
1 - این هزینه 25000 هزار تومان نصب رو می تونیم خودمون انجام بدیم تا دیگه نیازی به پرداخت پول نباشه ؟
2 - توی لیست نوشته آدرس قرار داد ؟ ( من با کسی جایی قرار داد نبستم :31:)
3 - آدرس محل نصب منظور همون آدرس منزل هستش دیگه ؟
4 - به جز هزینه شارژ اولیه - خرید مودم - هزینه نصب 25000 هزار تومانی دیگه پول دیگه ای نیاز به پرداخت نیست ؟
ببخشید زیاد شد . در ضمن این پشتیبانی شاتل خیلی داغونه . به هر کدوم زنگ می زنی پاست می دن به یک طرف.
سلامنقل قول:
1-خیر، پول زوره باید بدی:دی البته میتونی اینترنتی ثبت نام کنی 5000 تومن تخفیف میدن:46:
2-همون جایی که میخوای براش adsl بگیری
3-مثل شماره 2
4- نه دیگه فکر نمیکنم:دی
واقعا ممنوننقل قول:
این 25 هزار تومان برای چیه ؟ برای وصل خطه یا نصب مودمه چیه ؟
کلا از شاتل ناامید شدم . چون شرکت های دیگه مثل داتک اون 10 - 15 هزار تومان نصب رو اجباری نذاشتند .
پشتیبانی شاتل هم خیلی داغونه !
پولی هست که شرکتها به بهانه اینکه مخابرات بابت رانژه کردن خط ازشون میگیره از کاربرها می خوایند از 5000 تومن داریم تا 25000 تومن که مال شاتل هست. البته قبلا کارت طلایی میشد از کسی بگیری و بهشون بدی تا 10000 تومن تخفیف بگیری + ثبتنام اینترنتی که 5000 تومن تخفیف داره. بپرسید شاید کارت طلایی قبول کنند.نقل قول:
آره - در واقع ماکس سرعت بین 35 تا 36 کیلوبیت هست.نقل قول: