خب تمام داشبورد های جدید AP2.5 براشون فعال هست وبازی هایی که این قفل توش باشه اجرا نمیشن.نقل قول:
ربطی به 1.9 LT نداره اگه LT+ داری باید بازیهایی که Ap2.5 دارن Patch بشن با abgx360.
خب تمام داشبورد های جدید AP2.5 براشون فعال هست وبازی هایی که این قفل توش باشه اجرا نمیشن.نقل قول:
ربطی به 1.9 LT نداره اگه LT+ داری باید بازیهایی که Ap2.5 دارن Patch بشن با abgx360.
منم مشکلم همینه... بازی کاملا پچ شده (عکسشو توی تاپیک مربوط به AGBX360 گذاشتم)... اما بازم اجرا نمیشه... و همون ارور Unable to read disk (دقیق یادم نیس یه چنین چیزایی بود :دی) رو میده...
وقتی بازی مشکل پچ داشته باشه که Unable to read نمیده !نقل قول:
صفحه سیاه میشه ! باید ریستارت کنی !
ای بابا خودم فهمیدم قضیه چیه پاک کنیدنقل قول:
من باید عوامل پشت صحنه رو خفه کنم :دی زمانی که این مشکلو داشتم ، اومدم تو تاپیک گفتم ، اون وخ 2 نفر اومدن گفتن به خاطر پچه... منم دقیقا 3 تا دیسک واس این هدر دادم... اه... خو این ارور باقالی واس چیه؟؟؟ هم MW2 هم BO همین طورن...نقل قول:
منم یه همچین مشکلی دارم یه چند وقت پیشblack opsرو اجرا کردم و تموم کردم خوب الان وقتی کیزارم میگه
this disc unreableخوب الان اگه مشکل از پچ نیست مشکل از چیه............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/مال من سیاه نمیشه و نیازی به ریستارت نیست فقط همین ارورو میده..............
حالا مشکل من چیه؟؟؟؟
راستی من داشبرد رو باl.a noireآپدیت کردم
دوستان یه چیزی.........الان اگه بخوایم یه دی وی دی ایکس باکس رو کلا پاک کنیم تا یه بازی دیگه بریزیم باید چی کار کرد؟
اگه منظورت اینه DVD رو پاک کنی که نمیتونی:31::31:نقل قول:
اگه منظورت از هارد هست برو تو game library بازیو پیدا کن کلیک کن و delete game رو بزن تا نصب شدش از رو هارد پاک شه
اگه ديسك بازي تميز باشه ارور Unable To Read Disk از بد رايت شدن ديسك هست ! [ با dead space 2-dvd2 همين مشكل رو داشتم ] !
اما تا اونجا كه من ميدونم وقتي بازي پچ نشده باشه صفحه سياه ميشه و هيچ اروري نمياد ... تا دستگاه هم ريستارت نشه درست نميشه !
activate.iso داری ؟ با اون یه تست بکن ببین کار میکنه یا نهنقل قول: