2 مگ اکو شبانه رایگان داره و توی تمام شهرها هم ارائه نمیشهنقل قول:
2 مگ آفیس شبانه رایگان نداره و توی تمام شهرها ارائه میشه
احتمالا منظورشون 2 مگ آفیس بوده
چون من دو مگ اکو دارم شبانش هم رایگانه ولی سرعتش اومده پایین تقریبا شبا به 1 مگ میرسه
Printable View
2 مگ اکو شبانه رایگان داره و توی تمام شهرها هم ارائه نمیشهنقل قول:
2 مگ آفیس شبانه رایگان نداره و توی تمام شهرها ارائه میشه
احتمالا منظورشون 2 مگ آفیس بوده
چون من دو مگ اکو دارم شبانش هم رایگانه ولی سرعتش اومده پایین تقریبا شبا به 1 مگ میرسه
با این وضعیت بی خیال بشیم بهتره ؟؟؟نقل قول:
بزنم به تخته 3 یا 4 شبه که شب ها ping بالا نمیره و Time out کم شده.
دوستان دیگه من هم که شاتل استفاده می کنن همین رو تایید کردن و شب ها الان میشه حتی راحت بازی آنلاین کرد !
پ .ن : الله اکبر
سلام
من خط رانژه شده
حالا شركت ميگه من مودم شما رو ساپورت نميكنم!!!!!
مودم من Asus g31 هست. ميگن ما مودم خودمون رو مياريم كه مارك زالتركس رو اون تحويل ميديم و ميريم بقيش مشگل خودته . خودتون بايد مودمتون رو كانفيگ كنيد.
من با مودم TP-LINK از سرویس شاتل استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانفیگ کردن مودم که کاری نداره بهشون بگید که VPI و VCI و همچنین User و Pass رو به شما بدهند مشکلتون حل میشه و شما خودتون به راحتی می تونید مودمتون رو کانفیگ کنید.
شاد باشید :40:
احتمالا منظورتون زاکسل هست. نگران نباشید مودمی خوبی دارید و به خوبی هم با همه شرکتها سازگاره اگر در هم در کانفیگ کردن مشکلی داشتید به تاپیک زیر مراجعه کنید تا مشکلتون حل بشه:نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
ممنون از راهنمايي دوستان اما شركت حق نداره اين طوري صحبت كنه . پس 15 هزار تومان پول نصب رو براي چي مگيره ...............
ببینید به یه نکته توجه نکردهاید:نقل قول:
اینجا ایران است.
شاد باشید :40:
دوستان سرویس art 256 سرعت شب هاش چقدره؟ روزانش چی؟
چون الان موقع شبانه سرعت هارو میارن پایین می خوام بدونم حداقل سرعت art 256 چقدره؟
دیگه اینکه چه طوری میشه از eco بیام به art؟ باید صبر کنم حتما eco تموم بشه؟
امروز 9 صبح خط تلفنم بعد 7 ماه پيگير ي رانژه شد........ ساعت 12 زنگ زدن شنبه ميان براي نصب ......... ساعت 3 رانژه ختم پريد و از رانژه در اومد؟؟؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم گفت شنبه پيگيري كن دوباره
اخه اين وضعيته -خوبه يه خط اشغال 128 ميخوان بدن به مردم دان اين طوري دهن ادمو.................. واي به رزي كه بخواهن به خونه ها 4-5 mb بدن فكر كنم 100 سالي طول بكشه
دوستم تو مخابرات ميگه از دستگاهي كه استاندارد خروجيش مثلا 300 زوجه براي صرفه جويي 500 زوج خروجي ميگيرن تازه اونم دستگاهاي تمامن چيني