يعني سيو بازيهاي اكس باكس هم مثل سيو بازيهاي pc توي نت هست و ميشه راحت ريخت رو بازي ؟؟!؟
يعني سيو بازيهاي اكس باكس هم مثل سيو بازيهاي pc توي نت هست و ميشه راحت ريخت رو بازي ؟؟!؟
نقل قول:
یعنی الان منم میتونم داشبوردم رو مثل اون بالایی 3بعدی کنم؟
نقل قول:
اما من با همین داشبورد پایینی live بازی میکنما. میشه یک عکس بگذاری از اینی که میگی؟
دوستان من م خوام خودم ارور e74 رو درست کنم میشه بگید باید چیکار کنم؟
آره . از زمانی که MS تصمیم گرفت Storage هایی مثل هارد های External و USB Flashram هارو ازشون پشتیبانی کنه و داشبورد خودش رو با این کار هماهنگ کرد این امکان فراهم شده.نقل قول:
همین پاییز بود که یکی از دوستانم تو بازی Silent Hill : HC گیر کرده بود Save اش رو داد به من که من براش بازی رو رد کنم. البته چون ورژن بازیش با ماله من فرق میکرد Save بازیش رو ماله من کار نکرد.
البته این کار زمانی شروع شد که نرم افزار های مختلف مثل Xtaf و ... برای باز کردن اون قسمت Config شده Storage توسط 360 بر روی روی PC نوشته شدن.
ناصر جان تا اونجایی که من آمار داشتم اکثر Theme ها پولی هست و باید MS Point بخری. Free هاش خیلی کمه.نقل قول:
اما میتونی از Theme های ه ک شده که تو اینترنت هست و آموزش هم داره استفاده کنی.(البته فکر کنم واسه LIVE یکم خطری باشه)
ابدیت جدید تم ش فرق میکنه؟
فکر کنم منظورشون همون Profile بوده...............نقل قول:
چرا واسه لایو خطریه ؟نقل قول:
مایکرو احتمال داره بفهمه که این اوریج نیس و فلگ :دی
سلام دوستان میشه بگید این کپی خور شدن اینا یعنی چه؟>
سلام
بابا مگه شما نگفتید باl.a noire آپدیت کنم داشبرد رو با بازی هایa.p2.5مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟الان دقیقا همین مشکلو دارم.......اهه چر اطلاعات غلط میدید خیلی قاطی کردم.........
حالا اگهlt+1.9بریزم حله دیه؟