۲ مگ محدودنقل قول:
Printable View
۲ مگ محدودنقل قول:
اگه بخوایم اکانت بخریم چند در میاد ؟نقل قول:
نقل قول:من بخاطر شرایطم همه انواع اینترنت رو (بجز ADSL) تجربه کردم. اینترنت ماهواره ای هم اگه با اکانت بگیری که خیلی گرونه برای -- هم که خودتون بهتر وضعیتش رو می دونیدنقل قول:
اگه واقعا هزینه براتون مهم نیست که تقریبا اکثر شرکت ها اینترنت ددیکیت دارن که مخصوص ادارات و سازمان هاست ولی تاوقتی که شما درباره اینترنت خانگی باهاشون صحبت می کنید چیزی نمیگن. بعید می دونم پارس انلاین هم نداشته باشه.
راه دوم هم که خودم چندسالی هست استفاده می کنم و هزینه کمتری نسبت به حالت قبل داره استفاده از اینترنت وایرلس هست. تقریبا هیچ شرکتی رو ندیدم که تو تعرفه اینترنت وایرلسش ددیکیت نداشته باشه
خودم از یکی از نمایندگی های پارس انلاین تو شهرمون وایرلس رو با اشتراک 1 به 2 میگیرم ولی تقریبا همیشه سرعتم ددیکیت هست و با سرویس 2 مگ سرعتم رو 500 تا 600 میچرخه
اگه تهران هستی هم شرکت rasane هست که شمال شهر رو پوشش میده ولی کیفیتش رو نمیدونم چطوره
مزیت این نوع اینترنت هم پینگ پایین و سرعت اپلود بالا و ازهمه مهم تر ثبات کیفیت و سرعت هست
اکانت قانونی از شرکت هایی مثل اپن.اسکای سرعت 2 مگ حدود 300-500 میافته تازه ترافیکت هم فقط 2-3 گیگ هست :n09:نقل قول:
برای ه.ک هم اگه بخوای vpn خوب بخری با سرور میکروتیک و.... حدودا 50-60 تومن می افته
بله همانطور که دوستان گفتن در شرایط فعلی نمیشه از اینترنت ماهو*اره ای استفاده کرد چون اکانت هکی گیر نمیاد. اکانت قانونی هم بسیار گرونه. تازه پرداختنش هم مصبیته و حتی با مسترکارت قانونی هم کارت راه نمیوفته.
شهر من متاسفانه اینترنت وایرلس نمیدن. تنها راهی که بنظرم رسید اینه که یه دستگاه load balancer بگیرم و چند تا adsl رو با هم ادغام کنم.
فکر نکنم با لود بالانسر هم کارت راه بیوفته چون در دو تا سرعت رو بطور واقعی نمی تونی باهم ترکیب کنینقل قول:
هزینه مودم میکروتیک هم که جای خود داره
سلام دوستان من سرویس 2 مگ دارم و با 4096 بسته شده
ولی دوستام توی محلمون 1 مگ دارن جدیدا همه شون با 9 مگ بسته شده
زنگ میزنم پشتیبانی میگه خط نمیکشه بش میگم چیش نمیکشه میگه نمیکشه :D چی کار باید بکنم که بکشه؟ :)))
به سیم کشی و اینجور چیزا بستگی داره ! اگه اوضاع سرویست خوبه دنبال دردسر نباش ! اونجور که دوستان میگن در بیشتر موارد ارتقاء خط نتیجه ی عکس داده ( البته در دانلود شبانه منظورم هست وگرنه روزانه تا 1 مگ بهت دانلود میده! )نقل قول:
اینترنت ماهواره ای برای مناطق مرحوم از adsl و.... هست اینترنت adsl خیلی ارزون تر هست هکی هم دیگه دورانش گزشته .
پارس آنلاین نمی دونم چرا می خواد همه رو 9 ببنده معمولا 6 تا 8 برای اکثر مخابرات ها وضعیت نرمالی داره .
دانلود استریم هم ربطی به سیم کشی نداره به تجهزات مورد استفاده مخابرات ربط داره (منظقه مخابراتی شما )
نویز مشخصا ارتباط با سیم کشی داره ! کافی از تجربیات دیگران استفاده کنیم ! پست زیر رو مطالعه کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=617035&p=7822865&viewfull=1#post7822865