پولش رو نقدا حساب کنی بدی چرا نده جیبت رو هم میبوسن:n09:نقل قول:
Printable View
پولش رو نقدا حساب کنی بدی چرا نده جیبت رو هم میبوسن:n09:نقل قول:
خدایا شکر امشب شبانه خیلی خوبه سرعت دورو بر 550 میچرخه :n02::n16:
درسته امشب خیلی خوبه واسه منم رو ۴۳۰ دانلود میکنه تکونم نمیخوره البته بالاتر که نمیتونه بره چون رو ۴ مگ بسته شده !!نقل قول:
دوستان کی 128 محدود داره؟ سرعتش چجوریاست؟
نقل قول:با سلام.دوستان شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
من امروز زنگ زدم سرویس بگیرم، میگه جا نداریم، گفتم منو بذارین تو لیست انتظار اگه جا داشتین بهم سرویس بدین، گفت نمیشه؟:n04::n13:
من یه سوال تو ذهنمه ...خوب این شرکتها خصوصی مثل پارس آنلاین چرا شبانه رو دوست دارند که سرعت رو بیارن پایین؟
مگه پارس آنلاین واسه حجم پول میده ؟ یعنی حجمی که ما مصرف میکنیم واسه پارس آنلاین هزینه داره؟
اگر سیاستشون اینجوری باشه که شبانه رو سرعتش رو مثل روزانه بزارن بمونه که کللی مشتری جمع میکنن ...
- براشون هزینه داره حجم؟ :11:
میخواستم از مخابرات بگیرم نمیدادن. بابا حاضرم پول بدم ولی کسی نمیده. خدایا سرمو به کجا بکوبم ؟:42:نقل قول:
پرسیدم میگن چون تمامی سرویس ها تعریف شده تو سیستم هست اجازه دستکاری بهمون نمیده و احتمالش ضعیف هست که بتونین همچین سرویسی رو گیر بیارین.نقل قول:
ازمن میشنوی برو سمت اینترنت ماهواره ای هم سرعتش خداست هم فیلترینگ نداره هم این همه محدودیت نداره(ضریب 1 به 8) و قر دادن این شرکتها رو هم نمیبینی:n06:
عزیزم ،من تمام این راه ها رو رفتم. الان seurity اکانت ها بالا رفتن امکان ه*ک کردن وجود نداره.نقل قول: