نقل قول:دوستاننقل قول:
سرویسی که دارین چیه؟ شهاب 10مگابیت یا سرویسهای دیگه؟
Printable View
نقل قول:دوستاننقل قول:
سرویسی که دارین چیه؟ شهاب 10مگابیت یا سرویسهای دیگه؟
شهاب 4تا10 صبحنقل قول:
احتمال داره که سرعت ساعت رایگان رو حتی از شبکه خود آسیاتک روی سرعت اسمی سرویس محدود کرده باشن؟ چون شما سرویست کیمیا 2مگابیته این رو عرض کردم.نقل قول:
دوستان دیگه که سرویس شهاب 10مگابیت دارن لطف کنن سرعت ساعت رایگانشون از سرورهای خود آسیاتک یا سرورهای داخل کشور رو اینجا بذارن تا وضعیت روشنتر بشه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
یعنی الآن شما با سرویس شهاب 10مگابیت سرعت ساعت رایگانتون 250 کیلوبایته؟ حتی از سرورهای خود آسیاتک؟
خیر-برای من محدودیتی نداره...نقل قول:
این تست از شبانم با اکانت پروکـــسی افزایش سرعت خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.نقل قول:
فقط یه سؤال دیگه. ظاهرن شما تهران هستین. اگه مشکلی نیست، کدوم مرکز مخابراتی؟
راستش. من الآن مرکز مخابرات کاشانی تهران از پارسآنلاین دارم که دیگه شبانه رایگان نداره. دنبال جایگزینم. یعنی سرویسی که بتونم باهاش شبی حدود 7 تا 10 گیگ دانلود داشته باشم.
منم تایید می کنم. سرویس 1 مگ هم در ساعات رایگان روی سرعت اسمی 120 چه برای سرور خارجی و چه داخلی محدود شده.نقل قول:
به نظر میاد طرح حذف سرعت درون شبکه اسیاتک فقط الان برای سرویسای 10 مگ برقراره!!
روشنه که اسیاتک میخواد بعد از گرون کردن سرویسای 10 مگ، کاربرا رو مجبور کنه برای دانلود فقط از این سرویسا استفاده کنن! در یک کلام کسب درامد بیشتر!!
خواهش میکنمنقل قول:
خیر قم هستم
به نظر من اگه شبانه میخوای از اسیاتک بگیر. البته اگر مرکز مخابراتی شما سرور داخلیش در شب محدود نباشه! باید تست کنید
آفرین، یه چیزی گفتی....محدودیت شبکه مخابرات.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
نه. چیزی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صراحت اشاره کرده اینه:نقل قول:
یعنی در طول روز، محدودیت درونشبکهای وجود نداره. اما تو ساعت رایگان محدودیت درونشبکهای هم وجود داره و ظاهرن سقفش همون سرعت اسمی سرویسه.کد:همچنین حذف محدودیت سرعت مختص به ساعات غیر رایگان بوده و عملا در ساعات رایگان اعمال نمی گردد.
در ضمن، تو همین اطلاعیه گفته شده که حذف محدودیت فقط به سرویسهای روی دیتاسنتر و شبکه خود آسیاتک اعمال میشه نه کلیه سرویسهای داخل کشور. خارج کشور هم که دیگه محلی از اعراب نداره:
کد:"حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که براساس آن کاربران سرویس های حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.