ولی کلا XP یه چیز دیگه بود . یعنی یه چیز دیگه هست ، که من دارم استفاده میکنم !نقل قول:
ولی کلا XP یه چیز دیگه بود . یعنی یه چیز دیگه هست ، که من دارم استفاده میکنم !نقل قول:
تا اونجا که یادمه ویستا نسخه ارتقا یافته Xp بود ولی تو seven بیشتر کدها رو گفتن باز نویسی کردن.نقل قول:
اصلا ویستا با seven از نظر کارکرد و پایداری قابل مقایسه نیست ، واقعا تغییرات زیادی در هسته داشته.
خب seven رو هم امتحان کن می بینی کلا دو چیز دیگست:31:xp هم وقتی که اومد واقعا فوق العاده بود.نقل قول:
من تو شرکت از Xp استفاده می کنم و تو خونه الان 2 ساله از سون.می تونم بگم واقعا xp جز در مواردی کلا خیلی خوب خودش رو حفظ کرده ولی خب seven باز بهتره.
الان دقیقا چند صفحه است که راجع به ویندوز داره بحث میشه!!!:41:
360کی چه تاریخی عرضه می شه ؟
سایت دنیای بازی اون خبر رو اپدیت کرده:
آپدیت خبر : اخیرا برخی سایت های اینترنتی اعلام کرده اند که مایکروسافت واقعا در تدارک انجام چنین کاری است و این کار عملی خواهد شد. طبق گزارش سایت 1up مایکروسافت دلیل اصلی ادغام دو دامنه ی GamesForWindows.com و Xbox.com با یکدیگر را برنامه هایی برای آوردن بازی های Xbox 360 بر روی ویندوز 8 اعلام کرده است!
طبق اطلاعاتی که این سایت ها منتشر کرده اند ، مایکروسافت در سر دارد تا Kernel Codes ویندوز 8 را با XBOX_360_SYSTEM_CRASH هماهنگ کند تا بازی های 360 بر روی آن اجرا شوند. جزئیات بیشتری در این مورد به زودی فاش خواهد شد و باید منتظر یک بمب خبری از سوی مایکروسافت باشم ، چرا که به نظر می رسد این عمل همراه با رونمایی از نسل بعدی کنسول این شرکت باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتی از متن اصلی در سایت 1UP :امکان این که این شایعه به حقیقت بپیوندد هم زیاد است ، چرا که اخیرا زمزمه ی رونمایی از نسل بعدی کنسول مایکروسافت به گوش میرسد و بعید نیست که مایکروسافت تنها به دنبال جایگزینی برای فروش بازی های 360 پس از متوقف شدن ساخت و عرضه ی آن کنسول خواهد بود!This hardly confirms reports of Xbox 360 games being playable on PC; it could just be some tighter integration between the two platforms, as WinRumors suggests, or some type of 360 remote control functionality accessible from the PC, a point raised by Engadget.
ای بابا !!!
اگه کنسول جدید بیاد که بدبختیم :||
حالا حتمیه که با وین 8 نسل بعد کنسولم میاد ؟
وای خاک تو سر شدیم که رفت...........نقل قول:
2 سال دیه ویندوز8وکنسول جدیدم میاد و مای بدبختم باید کنسول جدید بخریم و دو سال صبر کنیم تا هکش گنن...........آخ چه وضعیه اونموقع خیلی بد میشه و با این وضع -- کنسول های فعلی شاید دیگه ارزش نداشته باشهx360بخریم:41:آخه من نمیدونم ماکروسافت داره چی کار میکنه از یه ور کینکت و اسلیم رو با 100تا درایو میده بیرون از اون ورم کنسول جدید میده...............یعنی چی آخ:41:
ویندوز 8 کمتر از 1 سال دیگه میاد. ولی اگه قرار بود کنسول بعدی هم کمتر از 1 سال دیگه بیاد حتما تو E3 امسال ازش صحبت میشد.
نظر منم یه همچین چیزیه کلا اوضاع قمر در عقربه اینجور چیزا هم باید صبر کنیم تا آخرش ببینیم چی میشه............نقل قول:
خب چه لزومی داره بازیها روی ویندوز هشت اجرا بشه!!! اونوقت مگه بازی واسه pc جدا نمیاد؟!!
به نظرم شایعه است .
ولی یه امکان دیگه هست،هدف اصلی ویندوز هشت وسایل پرتابل بویژه تبلت هاست،اونجا ممکنه این مساله به کار بیاد.ولی روی Pc منطقی به نظر نمیرسه!!
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
اینا چی میگن ؟؟!!!
میگه XTeam میخواسته پولی به جیب بزنه واسه همین قضیه برد رو مطرح کردن و گرنه میشه برد 0225 رو Jtag اش کرد.کد:http://team-xecuter.com/forums/showpost.php?p=392217&postcount=16
درست فهمیدم یا اشتباهه ؟؟؟
نه برعکس این چیزی هست که گفتید . Vista اگه کرنال XP روش سوار بود که دیگه انقدر مشکل براش پیش نمیومد !!نقل قول:
آقا علیرضا خان ممنون بابت خبر هایی که گه گداری میزاری ولی برای باره 100000 میگم که خواهشا تو اخبار کنسول ها بزار چون خیلی ها هستن که تو تاپیک 360 نمیان و تو اخبار رو بیشتر سر میزنن . اونجا که مطرح کنی اگه سوالی باشه یا بحثی باشه دوستان میان اینجا مطرح میکنن.نقل قول: