از تگ ها استفاده کنید مثل Codeنقل قول:
Printable View
از تگ ها استفاده کنید مثل Codeنقل قول:
با تپ تالک موبایل میام انجمن بگید چجور کپی کنم؟ تشکرنقل قول:
عزیز اگه پستای قبلی منو خونده باشی چندین بار گفتم این LTE کیفیت لازم رو نداره. من هم باشما هم عقیدم.نقل قول:
من خودم دو مگ ثابت رو به این وضع ترجیح میدهم. اونم روی 3g وگرنه اصلا استان ما 4g نداره.
بعدش این اینترنت نسل سوم و چهارم یک آلترناتیوه اصلا قبلا وجود نداشت و یهویی سبز شد. منظورم اینه ما اصلا روش حساب نکرده بودیم و فکر نمیکردیم در ایران بیاد. هموندومگ ثابت برای من غنیمته.
تست 4G LTE ایرانسل ، پنجشنبه 93/12/07 ساعت 14:03 ، خیابان پیروزی نرسیده به چهارراه کوکاکولا ، گوشی iPhone 5S !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ایران سرعتش خیلی خوبه !!!!!
همین الان یهویی !!! :D (بجنورد 4G )
سلام
من از اینترنت 3جی ایران سل روی مودم جیبی استفاده میکنم
مشکلی که وجود داره اینه که بعضی روز ها با این که آنتن هست و مودم به اینترنت کانکت میشه اما دیتایی رد و بدل نمیشه و عملا اینترنت نمیشه رفت
این مشکل فرداش حل میشه
میخواستم بدونم شما هم اخیرا از این مشکلات داشتید؟ مثلا دیروز واسه من همین طوری بود و اینترنتم دیتا نداشت
به نظر من با توجه به بسته های ارائه شده سرعت بالا فقط ضرر هست.
چون ترافیک به سرعت برق (دقیقا برق) تموم میشه !
من خودم اگر کارم دائمی باشه (مثلا میخوام فقط پیام رسان هام فعال باشن ) سرویس رو روی E میذارم.
از نوع تک rru بودنش میشه فهمید برای همراه اوله.نقل قول:
+
این نوع rru مختص همراه اوله.(البته این نوعش رو تو تهران دیدم و در پارکینگ نمایشگاه بین المللی تهران داشتن روی یکی از دکل های همراه اول نصب میکردن)
از یک مدیر انجمن چنین حرفی بعیدهنقل قول:
تک نیست زیر سکتور بالایی هم هست . ایرانسل هم همینطوره rru هاش . به نظر من این مال ایرانسلهنقل قول:
شما مدیر کجایید دقیقا؟؟نقل قول:
وقتی من بخوام فقط از پیام رسانم که حداقل سرعت نت رو احتیاج داره استفاده کنم چرا باید بیشترین سرعت رو واسش اختصاص بدم ؟؟ که حتی روی حالت 3G باطری گوشیم ثانیه ای خالی میشه !!نقل قول:
البته این نظر منه
ولی در کل کسی از سرعت بالا بدش نمیاد. بستگی داره در چه شرایطی بخواین ازش استفاده کنید !
کجاشه که من نمیبینم؟نقل قول:
البته اینم بگم در بعضی دکل ها دیدم همراه اول جدیدا دوتایی هم کار گذاشته.
+
نمایشگاه تلکام امسال که رفتم دقیقا یه دکل اینطوری دیدم که یه نفر داشت با لب تاپ یه سری تنظیمات روش انجام میداد..ازش که پرسیدم گفت برا همراه اوله.
خبر مهم
کد های دستوری و سیستم های اینترنتی ایرانسل در حال به روز رسانی هستندبنابر اطلاعات واصله، سیستم های خرید آنلاین شارژ، خرید آنلاین سیمکارت، کنترل حساب اینترنتی، برنامه ایرانسل من و محتوای کد دستوری #555* تا آخر وقت جمعه 8 اسفند در حال تغییر و به روز رسانی می باشد.
کلا 3g ایرانسل امروز قطعه.
درحالی که همراه اول با سرعت بسیار بالا کار میکنه.
این 4g گند زد به 3g.
کل پهنای باند 3g رو مشترکان 4g گرفتن.
آخه شما که امکاناتلازم رو ندارید .... میکنید میاید LTE راهاندازی میکنید
اونایی که توی شهرهای دارای 4g هستند دارند با سرعت 20 مگ حال میکنند و کل پهنای باند رو مصرف میکنند اونوقت ما 3g دارا صفحه هم نمیتونیم باز کنیم.
بحث باتری جداست اما سرعت و کنترل ترافیک چیز دیگری است بالاخره وقتی شما یک پیج یا پیام رسان رو باز می کنید یک حجم خاصی مصرف می کنه حالا 2 جی باشه یا 4 جینقل قول:
بله کسانی که اپلیکیشنهای زیادی دارن و نمی تونن مصرف اینترنت توسط برنامه ها رو کنترل کنن باید بزارن نسل پایین تر تا حجمشون بدون اختیارشون استفاده نشه. مثل اینکه طرف توی گوگل پلی اتوآپدیت رو آف نکرده باشه اما برای شما که مدیری این حرفها یه خورده بعیده
خداکنه هرچی زودتر از حالت آزمایشی خارج بشه و مثل رایتل محدودیت سرعت برقرار کنه تا پهنای باند به صورت درست و عادلانه بین همه تقسیم بشه. هرکی سرعت فضایی هم بخواد باید پول فضایی بده.
اینطوری اینترنت همه همیشه وصله و هر کس متناسب با نیازش سرعت و بستهی مورد نظرش رو خریداری میکنه.
آخه سرعت 20 مگ به چه کار میاد؟!
استفاده علمی هم که از این سرعت نمیشه یا ملت میشینن انواع فیلمهای درپیت و چرت هالیوودی و ایرانی رو دانلود میکنن یا ویدئو کلیپ های مزخرف خوانندههای مزخرف اونور آبی رو با کیفیت 4k دانلود میکنن. (توی همشون هم یه نفره که داره میرقصه!)
اگه قصد استفاده علمی داشته باشند، سرعت ۲ مگ بیشتر از حد نیاز هم هست.
اینجوری هرکی هم به سرعت ۲۰ مگ نیاز داشته باشه باید درحد سرعتش پول بده.
اولا ايرانسل دوران ازمايشي اش تموم شد و بطور رسمي شروع به كار كرده مراسم افتتاحيه اش هم مشهد بودنقل قول:
درثاني چرا صورت مساله رو پاك مي كنيد؟
بجای اینکه به ایرانسل و زیرساخت فشار بیارید که کارشون رو درست انجام بدن میاید روش دزدی و کم کاری رو توصیه میکنید فکر کردید این پایداری نصفه و نیمه رایتل بخاطر محدود کردن سرعت هست؟ اگه رایتل یک دهم کاربرای دو اپراتور دیگه رو داشت الان پهنای باندش دیالوپ بود
کی تضمین می کنه فدای کردن کمیت باعث بهتر شدن کیفیت میشه؟ چرا حالا که کمیت یمقدار خوب شده ملت فشار نیارن که کیفیت هم باهاش افزایش پیدا کنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاید به نظر شما این حرف من یکم بعید باشه ولی من واسه استفاده از اینترنت به چیزهای دیگه هم فکر میکنمنقل قول:
یکی از مهمترینش همین باطری هست
باطری که نباشه 3G و 4G هم نیست.
پس وقتی من استفاده زیادی از نت ندارم ٬ مصرف باطری مبایلم رو تا حدی ممکن پایین میارم و هروقت استفاده از اینترنت با پهنای باند بیشتری رو احتیاج داشتم دیتا رو میذارم رو 3G
شاید این خیلی مسئله کوچکی باشه ولی وقتی باطری مبایلتون بعد از مقداری استفاده از اینترنت به صورت 3G در بیرون از منزل ۱۰٪ شد اون موقع متوجه میشید که 3G و E چقدر با هم متفاوت هستن.!!!
تا اونجایی که من میدونم اینا اصلا طبق قانون اجازهی ارائهی همچنین سرعتی رو ندارند. قراربودبه صورت آزمایشی تست کنند بعد مثل رایتل سرعتها رو محدود کنند.نقل قول:
وضعیت با فشار حل نمیشه. اتفاقا هر روز بدتر هم میشه. به ازای هر دکل جدیدی که بزنند، سرعت بقیه پایین و پایین تر میاد چون به تبع تعداد مشترکین زیاد میشه.
شما تحت پوشش 4g ها هم زیاد امیدوار نباشید. صبر کنید توی ۵ شهر دیگه 4g احداث کنند، ببینید سرعتتون چه قدر کم میشه.
الان این همه به ADSL فشار آوردیم مشکل حل شد؟! که حالا اینترنت اوپراتورها که تازه دارن یکساله میشن رو با فشار درست کنیم؟!
این سرعتها هم برای مردم کشورهاییه که فرهنگ استفاده از اینترنت رو دارند و از طرفی قانون کپی رایت توی اون کشورا رعایت میشه.
اینجا هرچه به پهنای باند اضافه بشه باز کمه چون همه اینترنت رو دانلود کردن فیلم های مضخرف و کلیپهای درپیت میدونند.
محدودسازی سرعت بهترین راه حل این مشکله. اینطوری هرکسی بر اساس نیازش پول میده و خدمات میگیره و اینترنت همه فعاله.
منظورم از سیستم رایتل، ثباتش نبود. منظورم اینه سیستم محدودسازی و خرید بستهی رایتل خیلی خوبه.
واس خاطر اون -- سیم کارتاسنقل قول:
سابقه نشون میده هر چیزی با فشار و درست میشه و مجبور میشن سیاست شون رو عوض کنند یه نگاه دوروبرتون بندازید هزاران نمونه رو خواهید دید حتی اگه قانون رو عوض نکنند بارها شده و مجبور شدن به خواسته مردم تن بدن
اخرین و کوچکترین نمونه اش تغییر تعرفه هاست
طرز فکر و خواسته شما همون جوری هست که دزدهایی مثل ایرانسل خیلی دوست دارند و میپسندند
شما گویا تحت پوشس 4g هستی و داری حال میکنی.نقل قول:
ما با آنتن پر صفحه هم نمیتونیم باز کنیم.
این سرعتها هم برای مردم کشورهاییه که فرهنگ استفاده از اینترنت رو دارند و از طرفی قانون کپی رایت توی اون کشورا رعایت میشه.
اینجا هرچه به پهنای باند اضافه بشه باز کمه چون همه اینترنت رو دانلود کردن فیلم های مضخرف و کلیپهای درپیت میدونند.
شما تحت پوشش 4g ها هم زیاد امیدوار نباشید. صبر کنید توی ۵ شهر دیگه 4g احداث کنند، ببینید سرعتتون چه قدر کم میشه.
این طرح اصلا ربطی به دزدی نداره اتفاقا خیلی خوبه.
شما سرعت ۲۰ مگ دوست داری به اندازهی ۲۰ مگ پول میدی
من سرعت ۲ مگ دوست دارم به اندازهی ۲ مگ پول میدم.
اینطوری از هزینههای من کم میشه. و اونی که سرعت بیشتر میخواد به تبع باید پول بیشتری پرداخت کنه.
اینطوری شما سرعت ثابت ۲۰ مگ داری منم سرعت ثابت ۲ مگ.
دوست عزیز 3G و 4G زمانی باتری بیشتری مصرف میکنه که شما 10Mb سند و رسیو داشته باشی اون وایبری و واتساپی که شما میفرمایید روی EDGE باتری بیشتری مصرف خواهد کرد، بماند که بحث شما روی مصرف ترافیک بود...نقل قول:
اون سیم کارتها؟! :n36:نقل قول:
من سرعت ندیده نیستم عزیزنقل قول:
هنوز تاپیک فروش دیتای من تو انجمن همسایه هست که تو ۸ ساعت دانلود شبانه ۳۰ ـ۴۰ گیگ دانلود داشتم.
این صحبت ها رو هم از روی چشم سیری نمیزنم درسته الان اینجا سرعت نسل چهار خوبه ولی سرعت های افتضاحش رو هم دیدم
الان هم ۲ گیگ ماهیانه رو بزور تمام می کنم اصلا دیگه حس و حال دانلود هم نیست
شما اگه اینطور دوست داری فکر کنی که با محدود کردن سرعت وضعیت خوب میشه نظرتون محترم ولی من میگم اگه درست نمیشه
پس الان adsl چرا وضعش خرابه؟ این رو ببین و اینده صحبت خودت رو تصور کم
عزیز جان بحث چی میکنی شما؟! میخ آهنی رو میخوای بکوبی تو سنگ؟!... پهنای باند کشور که کلا از نظر این دست افراد مهم نیست موتور جستجوملی مهمه که 200میلیارد هزینش کنند هیچ امکاناتی هم نداره کلی هم باگ داره...والاااااانقل قول:
ولش کن... :n40:
درودنقل قول:
عزیز آخه مگه اینترنت هم فرهنگ میخواد؟
من اصلاً میخوام روزی 1 ترابایت دانلود کنم به کسی ربطی داره،یا کار غیرقانونی کردم؟
الان تو آمریکا هرنفر روزی بیش از 3.5 ساعت یوتیوب نگاه میکنه،اونوقت الان اونا بی فرهنگند.
از تابستان 92 سایت 4K VIDEO UNLIMITED SONY فیلمها و سریالها و کلیپهای با کیفیت 4K (هر فیلم سینمایی متوسط بصورت سوپر زیپ شده 38 گیگابایت هست) رو اجاره و فروش گذاشته. از تابستان امسال هم NETFLIX داره بصورت استریم فیلم و سریال 4K میده.(حتماً یکی داره اون وسط میرقصه و حتماً هم از دید شما مضخرفه)همه اینا رو آمریکایی ها میبینند و فرهنگ هم ندارن.
شما تو یه کشور زپرتی زندگی میکنی،هیچ خدماتی هم نداره،بعد تو رویا داری سیر میکنی. فکر میکنی کل اینترنت جهان رو داریم میخوریم.(نه عزیز توهم زدی،مصرف این کشور از لحاظ مواد از جهان پیش افتاده. از اینترنت از افغانستان هم کمتره).
شما یه 4K شنیدی، همینجوری میفرمایی.4K
کو، کجا داره فیلم و کلیپ 4K برای دانلود میده؟
فقط از یوتیوپ میتونی قطعات کم دانلود کنی. اونم باید 4K TV داشته باشی،لپتاپ 4K داشته باشی.که ميخوايى چند تا کلیپ منظره 4K ببینی.
این فرمایشات شما رو خوندم یاد اون حرف وزیر زپرتی افتادم که فرمود اینترنت 128 کیلوبیت کافیه برای همه.
برای من یکی 100 مگابیت هم کمه.آدما با هم فرق میکنند،حتماً که نباید هر کسی یه اندازه مصرف کنه.
من موندم شما با این طرز تفکر چرا اصلا از اینترنت استفاده میکنی؟
من موندم ملت این خودباوری کاذب رو کی میخوان بزارن کنار و یکمی واقع بین بشن؟
XPERIA Z3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت نسل چهار ايرانسل در ورامين خيابان مسجد جامع
نقل قول:
بی زحمت تست سرور خارجی هم بذارید
آقا شما بیا برو اینترنت مزخرف دیال آپ استفاده کننقل قول:
شماها اصلا لیاقت تکنولوژی رو ندارید
همین امثال شماها هستید که باعث شده کاربرای اینترنت ایران اینقدر محدودیت داشته باشند
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
استفاده هر شخص از اینترنت به هیچ کسی ربطی ندارهنقل قول:
که چی دانلود میکنه و چی نمیکنه
کاربران همه دوست دارند سرعت بالا داشته باشند
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
در مورد افزایش پهنای باند که منو قبول دارم باید زیاد بشهولی متاسفانه نمیشه. آقا قبول کنین نمیشه الان من چندساله ADSL دارم ۸ مگش هم گرفتم سرعتش از ۴۰۰ بیشتر نمیشه.
خدایی نکرده منظورم این نبود که آقای آرش شما کل اینترنت رو میکشی واسه خودت.
منظورم اینه مردم الکی وقتی اینترنت پرسرعت میفته زیر دستشون خودشون هم نمیدونن چی دانلود کنن از فیلم پشمک فروش دوره گرد گرفته تا آموزش رقص به روش مش خردادیان وکل نرم افزارهای سایت آسان دانلود رومیگیرن.
بعدش مگه پهنای باند کشور دست منه؟! شما هی بگو باید زیاد بشه ولی آیا واقعا زیاد میشه؟! ما چندین ساله داریم میگیم پهنای باند ADSL باید زیاد بشه ولی نمیشه. تنها راهش محدود کردنه. مردم هم واقعا فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن یکیش خود من.
من خودم نصف شب سرعتم زیاد باشه کل اینترنت رو یه جا دانلود میکنم.
هیچ جای دنیا ابنطوری نیست!
البته قبول همدارم پهنای باند کشور ما ضعیفه ولی چندساله داره بهتر میشه.خ
جناب dj77
من نمیدونم کی و کجا از موتور جستجوی ملی بحث کردم که این موضوع رووسط کشیدید.
بعدش فقط یه سوال:
گوگل از روز اول اینطوری بود؟!
شما توقع داری اینموتور از روز اول مثل گوگل باشه؟!
همین که این میزان هزینه رفته توی جیب چندتا مهندس ایرونی و هر روز هم این موتور رو توسعه خواهند داد کافیه. ولی همونطور که گفتید، مشکلات بزرگی دارد ولی اگر ازش حمایت بشه، هر روز گسترش پیداخواهد کرد و بهتر خواهد شد.
ایطوری که شما میگی موتور جستجو فقط باید گوگل باشه و بقیه کشکن.
الان موتورهای جستجوی Bing و Yahoo هم نتایج درست و حسابی و مناسبی نمیدن با اینکه چندساله دارن کار میکنن.
شما توقع داری موتور جستجوی ایرانی یه روزه بشه گوگل؟!
منبه جوانانی که اینموتور رو طراحی کردند افتخار میکنم.
مثل من و شما نیستند بشینند بیرونگود و همینطوری حرف الکی بزنند و بگن نمیشه و ما نمیتونیم و... . هرچی هم پول گرفتن نوش جونشون.
بهتره در مورد چیزی که دانشی در موردش نداریم بحث نکنیم.
آقای rznrz06 واقعا به نظرتون استفاده از اینترنت فرهنگ نمیخواد؟!
به نظرتون منی که از اینترنت استفادهی نادرست میکنم و هدفم دیدن و دانلود هر فیلم چرتوپرتیه با کسی که استفادهی علمی میکنه یکیه؟!
با استفاده از همین اینترنت یه نفر میتونه دانشمند بشه یه نفر میتونه الاف و فاسد و... بشه.
اون بحث 4k هم اغراق بودمنظورماینبود کل فیلم های مضخرف و کلیپ های از اونمضخرفتر رو با آخرینکیفیتممکن دانلودمیکنن! درصورتی که حتی ممکنه رزولوشن صفحه نمایششون از کیفیت ویدئو هم کمتر باشه.
بعد من کی گفتم آمریکاییها با فرهنگ هستند؟!
اونا از همه کم فرهنگتر هستند فقط قانونسفت و سخت داره کنترلشون میکنه.
اساسا فرهنگی که دارن از خودشون نیست از پتک قانونه.
پس اونا هم با فرهنگ واقعی نیستند! با فرهنگ زورکی هستند.
مثلا قانون کپی رایت اجازه نمیده بعضی چیزایی که ما میتونیم دانلود کنیم رو اونا هم دانلود کنن.
حالا اینکه هر آمریکایی رو بگیریم روزی ۳ ساعت و نیم یوتیوب تماشا کنه فکر کن بشه هفت گیگ!
حالا اینترنت اونا رو بدی دست یه ایرانی به نظرت روزی چند گیگ مصرف میکنه؟!
کشور ما زپرتیه؟! من عاشق کشورمهستم.
کشور من همونیه کهکل دنیارو به زانو درآورده و باج نمیده و زیر بار حرف زور و ظلمنمیره.
من بازهم میگم سرعت ۲۰ مگ به کار نمیاد اگر هم باشه، برای کارهای پوچ و بیهوده مثل دانلود فیلم و کلیپ به درد نخوره. الان فکر کن یه نفر نزدیک منطقه 4g داره فیلمای چرت چه ایرانی چه خارجی با سرعت ۲۰ مگ دانلود میکنه اونپقت یه محقق ۵ دقیقست میخواد یه صفحه علمی رو باز کنه و نمیتونه!
اساسا اینترنت داره در راهی استفاده میشه که نه به درد این دنیا میخوره و نه اون دنیا!
این حرفی که شما میگی درصورتی درسته که سرعت بالای شما باعث قطع شدن اینترنت بقیه نشه! وگرنه باید محدودیت اعمال بشه تا همه بتونن اینترنت داشته باشند نه یکی ۲۰ مگ داشته باشه اون یکی صفحه هم نتونه باز کنه.نقل قول:
منمدوست دارم سرعتم بالا باشه کی بدش میاد؟!
بعدشم من نگفتم کسی حق نداره فیلم دانلود کنه!
من به پاسخ منطقی و معقول نیاز دارم نه تمسخر.نقل قول:
من خودم موافق افزایش سرعت اینترنتم ولی اینطور نباشه که من ۲۰ مگ داشته باشم و به خاطر سرعت بالای من شما در اونطرف کشور نتونی حتی یه صفحه هم باز کنی.
فقط بگم اینقدر پستت مزخرف بود که حتی یک نفر هم له خودش زحمت نداد تشکر کنه! سطح فکرت به شدت قدیمیه! حق منه هذچی بخوام بگیرم، وقتی عادی بشه، وقتی یک نفر مطمئن باشه راحت میتونه یه اپلیکیشن رو هر وقت خواست بگیره در، مصرف هم پایین میاد! شما از یه جا دیگه سوختی که خودت این سرعت رو نداری و بقیه دارن! سرعت 3 g من حدود 200 هست اما اصلا مثل تو فکر نمیکنمنقل قول:
عزیز ببین اینترنت مصرف کردن مثل مصرف کردن آب که نیست.نقل قول:
به هر دکل یه مقدار معینی تخصیص داده میشه فقط برای اون منطقه کوچیک.
حالا شما میتونی بفرمایی مثلاً هر کسی روزی اینقدر آب مصرف کنه.
ولی نمیتونی بگی هر کسی مثلاً اینقدر اینترنت مصرف کنه.
عین این میمونه شما اجازه میدی جنس قاچاق وارد کشور بشه،بعد میایی از مغازه دار فلک زده جنس قاچاق رو جمع میکنی.
وقتی خود ایرانسل داره بسته اینترنتی میفروشه،شما که نمیتونی به خریدار گیر بدی!
اگه راست میگی برو به ایرانسل بگو چرا داری بسته اینترنتی میفروشه.
خریدار بسته مصرفکننده هستش.
و طبق یه قانونی که تو تعزیرات حکومتی هست و شما خبر نداری.
همیشه حق با مشتریست.
حالا شما اومدی برای اولین بار در جهان قوانینی برای مشتری میزاری.که هر جای دنیا بگی، یا بهت میخندن یا دستگیرت میکنن.تو کشور ما هم جریمه نقدی و پلمپ میکنن.
شما باید از قوانین بازار آزاد خبر داشته باشی تا بتونی قانونگذاری کنی.
کسی دیگه اومده زده در گوش شما،اونوقت شما یقه ما رو چسبیدی.اگه تو منطقه شما اینترنت جواب نمیده،به بنده ربطی نداره.شما باید فحش شو به ایرانسل بدی.حداقل پیگیر شی و اطلاع بدی بهشون.
من الان خودم تو کف دیدن فیلم 4K هستم. تمام امکاناتش رو هم دارم، ولی نمیتونم چون حداقل سرعت با کریوو باید 20 مگابیت باشه.
شاید برای شما 4K قابل تمسخر باشه.ولی یادم هست روزایی که FULL HD و HD و حتی ویدیو T7 سونی و حتی ماهواره اومده بود، مسخره میکردن.حالا هم 4g رو شما مسخره کن.
XPERIA Z3
دوستان بجای کل کل کردن راجب 4G , 3G یکم اطلاعات بدین بطور مثال سیم کارت 4G روی شارژدهی گوشی تاثیر داره؟ مثلا Xperia Z2
راجب این دوستمون که میگه من پول 2 مگ باید یدم شما هم پوله 20 مگ یعنی بخاطر 20 مگ شما من نباید همون پولو بدم درست میگه اما اینو هم بگین که هزینه ی اینترنت در ایران 20 برابر متوسط جهانی هست در حالیکه سرعتش یک بیستم هم
نیست!!!! بنابراین بیاین این بحث و همینجا تمومش کنیم.
دوستان من میخواستم Z2 بگیرم که سیم کارت 4G بخوره بنطرتون 4جی ارزشش و داره که دنبال گوشی ای باشم که 4جی بخوره؟ :n36:
من هیچ وقت نگفتم مقصر مشترکین هستند.نقل قول:
مقصر ایرانسله که سرعت رو عین شیر آب تا ته باز گذاشته.
کاربران 4g همهی پهنای باند رو مصرف میکنند و مقصر کاربران نیستند که.
من هم سرعتم بالا باشه ازش نهایت استفاده رو میبرم.
اتفاقا پهنای باند در سراسر کشور به هم مرتبطه و پبوسته هست ربط چندانی هم به منطقه نداره.
الآن با یکی از دوستانم توی اصفهان صحبت کردم اونم مشکل 3gش عین من بود میگفت هیچی وا نمیکنه
شما کلا برعکس متوجه میشین.
در ضمن، مگه ملاک حق بودن حرف تعداد تشکرهاییه که مردم میدن؟!
مردم یه زمانی به گرد بودن زمین نه تنها تشکر نمیدادند بلکه منفی هم میدادند.
اینکه اینترنت اکثرا صرف نوشتن چرندیات توی وایبر و دانلود چرندیات میشه رو که نمیشه انکار کرد!
البته بعضیها هم از همین وایبر استفادههای علمی بسیار مفیدی میکنند و نمیشه انکارش کرد.
مثل یه چاقوییه که بدیش دست به پزشک تا بدیش دست یه اراذل
من تکنولوژی 4k رو تحسین میکنم ولی الان اینترنت ما شرایط دریافت و دیدن 4k رو نداره.
بعد 4k حالا چیزی نیست که اگه آدم نبینه اتفاق خاصی براش بیفته.
بزار بحث بکنند هر جا میری یه محدودیت میزارننقل قول:
حق با هر دو طرف هست