مخابرات دست سپاه سپاه هم زده به تیپ روحانی بودجشون رو ندادهنقل قول:
Printable View
مخابرات دست سپاه سپاه هم زده به تیپ روحانی بودجشون رو ندادهنقل قول:
هر چی فکرشو میکنم میبینم نمیتونم نت بدون شبانه رو تحمل کنم بیایید همه با هم تلاش خودمونو بکنیم و به تنظیم مقررات شکایت کنیم بالاخره وقتی ببینن که همه دارن شکایت میکنن مجبورن رسیدگی کنن اینا هم از تنظیم مقررات خیلی میترسن چون جریمه های سنگینی میندازه به عوالشون نهایتش هم اگه نتیجه نگرفتیم میریم یه جای دیگه
خود تنظیم مقررات این قانون رو گذاشتهنقل قول:
قضیه خیلی مشکوکه چون اگه نامحدودا و شبانه رو ممنوع کردن پس چرا شرکتای دیگه این کارو نکردن و فقط مخابرات شبانه رو برداشته معلوم نیست چه ریگی به کفششونه:n24:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16::n16:
من به اینا شکایت کردم
یادتون نره حتما بنویسید بدون اطلاع قبلی بوده حذف شبانه
یادش بخیر اوائل زمانی که هنوز ibs نبود و سیستم مخابرات sigma بود با چه ترفندی سرعت دانلود شبانه رو چند برابر میکردیم:n14:
تو قسمت موضوع شکایت:قطع خدمات به مشتريان خارج از مفاد قرارداد رو وارد کنید
مخابرات که تمام شد الان به کجا کوچ کنیم؟
فعلا باید تعداد شکایتا بره بالا تا یه جای خوب برا دانلود شبانه پیدا کنیم فکر کنم تو این ispهای متفرقه پیدا بشه به نظرم اگه تعداد شکایتا بره بالا به احتمال زیاد جواب میگیریمنقل قول:
مگه مخابرات دیگه دانلود شبانه نداره ؟
من دیشب استفاده کردم از ترافیکم کم نکرد
وقتی دوباره تمدید کردی شبانه میرهنقل قول:
دوستانی که برای نامحدود شکایت میکنید لطفا حذف شبانه رو هم تو شکایتتون بنویسید
سلام
جدا شبانه رایگان رو هم حذف کردن!!!؟ خدا رو شکر من تا 14خرداد نامحدود 512 دارم . تا 14 اصلا دانلود رو متوقف نمیکنم .اصلا بدون شبانه رایگان که دیگه بدرد نمیخوره یه سریال هم نمیشه دانلود کرد !!!
چاره ای نیست باید برگردم اسیاتک (ااشغال ترین ارائه دهنده اینترنت در کشور)دوباره:n27:
شبانه حذف شد ؟ :n04: یعنی چی این کارا ؟؟؟ لامصبا درخواست تخلیه هم بدم خیلی طولش میدن
الان دیگه با حذف شبانه مطمئن باش بیش از 80% کاربرای مخابرات میخوان تخلیه کنن حتما میدونی که مخابرات از یه کاربر نمیگذره چه برسه به اینهمه کاربر پس فکر نمیکنم بتونیم به راحتی خلاص بشیمنقل قول:
کسی در مورد شبانه صبانت اطلاع داره؟
اول نامحدود رو حذف کردم دلمون خوش بود به همین شبانه اینم ...
خط من pcm هیچ طوری نمیشه از جایی دیگه نت بگیرم؟
باید بعد از تخلیه سریعا خطت رانژه بشه(همون روز) تا مخابرات فرصت نکنهنقل قول:
واسه من که هنوز همون سرویس نامحدودم پا برجاست !
همین دو هفته پیش تمدیدش کردم ! 1 مگ - اکسین.
یعنی دیگه تمدید نمی کنن؟ اگه جواب مثبته بگین لااقل تا میتونم دانلود کنم این سه ماه رو، یکم ضرر بزنم بشون ! : دی
سلام بچه ها- پست ها رو می خوندم پست های زیادی دیدم که روی نوع آی پی که چه جور شروع بشه، بحث بود که کدوم بهتره یا نه????!!نقل قول:
می خوام ببینم این حرفا بر اساس چه قاعده ای زده می شه ????و چه طوری می دونین که فلان آی پی خوبه یا نه ??
مرسی
اگر خط جدید بگیرم باز pcm میشه ؟نقل قول:
طبق تجربه قاعده خاصی هم ندارهنقل قول:
اگه یه خط جدید بگیری خط جدید هم pcm واست میکشننقل قول:
فکر نمیکنم نامحدود باشه احتمالا سرویست 1مگ-3ماهه با 60گیگهنقل قول:
داداش من حدس میزنم میخوان تعداد کاربراشون رو کم کنن آخه پهنای باند ندارن شرکت زیرساخت هم بخاطر بدهی بشون پهنای باند نمیدهنقل قول:
شاید هم اینجور که میگی باشهنقل قول:
پشتیبانی هم که دیگه گوشیو بلند نمیکنه فکر کنم دیگه فاتحه مخابراتو باید بخونیم
حالا به نظرت چیکار کنیم؟من چند روز دیگه سرویسم تموم میشه
والا نمیدونم میترسم پارس آنلاین زیاد جالب نباشهنقل قول:
شاتل که شبانه رو محدود می کنه جدیدا" زیاد تعریفی هم نداره
آسیا تک که کلا افتضاحه همه ی سرویس هاش هم شبانه ندارن
وایرلس هم که هم خودش گرونه هم رادیوش
وایمکس هم که خیلی خوب نیست تازه باید مودم وایمکس بگیریم دوستم مبین نت داشت افتضاح بود
کلا بریم بمیریم بهتره :n27:
وایرلس روی خط تلفن نیست ؟
کدوم شرکت توی اهواز میده ؟
راصد عالیه 19 تا 7 صبح دو مگ رایگانه طرح الماسشنقل قول:
قیمتش هم 49 تومن هست
عصري رفتم پارس انلاين و شاتل اصلا بدرد نميخوره خودشون ميگن تضميني رو شبانه نيست ممكنه 20كيلوبايت باشه ممكنه 200كيلوبايت(2مگ)
ما كه مودم adsl داريم نميصرفه اينقدر هزينه كنيمنقل قول:
حرفش رو نزننقل قول:
من الان در ان واحد هم راصد 4 مگ دارم هم رفاتک. رفاتک شرف داره
راصد فقط کیفیت تجهیزات اش بهتره
شاتل که زده سرعت 8مگ شبانش نهایتا 300 کیلوبایت سرعت دانلودشه :n27:
پارس انلاین هم میگن خیلی شلوغه و اصلا بدرد نمیخوره
نه.کاملا نامحدوده. الان تو پنل ibs نگاه کردم بازم. 1024-3M-UNLIMITED جایی هم نداره که حجم باقیمونده رو نشون بده.نقل قول:
والا نمیدونم این مخابرات مصیبتی شده من که اخرش سر از کارشون در نیاوردم اصلا چرا دیگه 2مگ میدن وقتی نه شبانه باشه نه نامحدود سرعت 256هم زیادیه الان من به پشتیبانی میگم سرعت 256تا 2مگ هم حذف کنید که دیگه مشکلی نباشهنقل قول:
نقل قول:
راصد 12 ساعت رایگان داره با سرعت 2 مگ
من که حتما میرم تجهیزات میگریم که ازشون سرویس بگیرم
لطفا فواید رفاتک رو اعلام کن دوست عزیز
مثل اینکه اواسیس شبانه رو حذف نکرده:n13:
کسی به پشتیبانیش زنگ زده؟
تا میتونید دانلود کنید چون تا چند روز دیگه شاید تو خواب هم دانلود رایگانو نبینیم:n14:
خود دانیدنقل قول:
من نزدیک 4 سال مشتری راصد بودم الان بعد از حدود 1 سال بخاطر طرح الماس اش برگشتم که دیدم چنگی به دل نزد. باید تو 12 ساعت میشد حداقل 18 گیگ دانلود کرد که عملا نزدیک این عدد هم نمی رسید.
قبل تر ها کیفیت و سرعت دانلودش خیلی بهتر بود. البته توقعات من بالاست شاید همین برای شما مناسب باشه
رفاتک سرعت لینک و دانلود بهتری داره ارزون تره و.... راصد فقط پینگ اش بهتره
چطور تو 12 ساعت بشه 18 گیگ ؟نقل قول:
2048/8 که باشه میشه 256 که سرعت تا 270 الی 290 میرسه
256 اگر سرعتمون باشه حجم دانلود میشه 900 مگ در ساعت که جمعا در 12 ساعت میشه 10 گیگ و 800 میگ چطور به 18 رسیدید نمیدونم
اگه سرعت خیلی عالی باشه مثلا به 270 برسه و ثابت بمونه میشه 950 مگ در ساعت 11 گیگ و 400 مگ در 12 ساعت و سرعت 290 باشه میشه ساعتی 1 گیگ و 20 مگ که میشه 12 گیگ و 240 مگ در 12 ساعت
حالا چطور 18 گیگ رو بدست اوردید ؟
چ حس بدی داره شب ی چیزی رو میزاری دانلود بشه صبح بلند میشی میبینی 1 مگ هم دانلود نشده:grrr::37::41:
2مگ باشه اونوقت سرعت شبش 60 تا باشه:n27:مزخرف....لعنت بر پدر و مادر همشون
امیدوارم به حق علی خیر نبینن تمام تجهیزاتشون اتیش بگیره منفجر بشه