برو حضوری مرکز مخابراتی بپرس یا زنگ بزن 2020 پیشنهاد من اینه بری حضوری از مخابرات منطقه بپرس اگه اوکی بود همون جا ثبت نام کنی .نقل قول:
در ضمن کرج اینترنت حجمی هم میده بهتره حجمی بگیری اگه دانلود زیاد نداری .
Printable View
برو حضوری مرکز مخابراتی بپرس یا زنگ بزن 2020 پیشنهاد من اینه بری حضوری از مخابرات منطقه بپرس اگه اوکی بود همون جا ثبت نام کنی .نقل قول:
در ضمن کرج اینترنت حجمی هم میده بهتره حجمی بگیری اگه دانلود زیاد نداری .
سرویس های مخابرات معمولا نامحدود هستند.نقل قول:
از چه لحاظ حجمی بهتره؟نقل قول:
فقط قیمت؟
یا سرعتش هم بیشتر میشه؟
کلا چه مزایایی داره؟
مرسی
حجمی کیفیت بهتری داره .
دانلود زیادی نداری دو مگ با 8 گیگ حجم بگیر .
این پروژه افتتاح خطوط انتقال چیه که انجام دادن ؟ الان اینترنت من کلا قطع شد بجا خوب شدن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر شمر زمانه لعنت!:n09:
خداحافط مخابرات.....! :n20::n09:
آقا الان یه خانومه زنگ زد گفت برای سرویس اینترنت مخابرات درخواست داده بودین، امکانش محیا شده اگر میخواین براتون راه اندازی کنم، گفتم باشه 512. فروردین یا اردیبهشت درخواست داده بودم!
ولی مساله اینه که خط ما pcm بود، یعنی روی پی سی ام اینترنت میدن از الان؟ چحوریاست؟ ضمنن گفتم سرویس حجمی ندارین گفت فقط نامحدوده، الان وایمکس دارم ماهی 60 تومن میدم، برای یک مگ 8 گیگ! سرعت واقعی بین 512 تا 800 900 کیلوبیت، پینگ 350 تا 600. میارزه مخابرات رو نگه دارم؟
دوستان من سرعتم خیلی افت کرده و حدود صفر هست الان تنظیمات مودم رو چک کردم همه چیز در بهترین شرایط ممکن هست به جز یه چیز که عجیبه
Downstream Upstream SNR Margin :34.6 8.1 db Line Attenuation :41.3 25.2 db Data Rate :2048 397 kbps Max Rate :12888 397 kbps POWER :18.7 11.3 dbm CRC :7015 1
همه چی عالیه (نسبت به قبل) فقط این crc قبلا فکر کنم خیلی پایین تر بود
crc چیه ؟؟ دلیلش میتونه این باشه ؟ مشکل از کجاست ؟
چه خبر شده؟ سرعت فوله فوله، تک کانکشن با سرور خارجی! انگار از دیشب اینطوری شده منطقه ما! معمولا وقتی اینجوری میشه که یه قطعی عظیمی یه طرف دیگه باشه...
تایید میشه من از دیروز سرعت تک کانکشنم شده 60(512) از سرور های مثل آپلود بوی و .... تک کانکشن عالی شدهنقل قول:
سلام، دوستان سرویس من امروز وصل شد، ولی یمشکلی دارم که نمیتونم به اینترنت وصل شم
اپراتور تنظیمات رو اینطور به من گفت:
vpi: 8
vci: 81
tcp: -
mtu: 1492
و همچنین یوزر و پس.
مودم در حالت روت هست و استتوس خط رو میزنه show time ، آپ و دان هم 512 و 256 هست، چراغ اتصال هم روشنه، آیپی و دی ان اس و گیت وی رو خودش گرفته
با این حال دسترسی به اینترنت ندارم و جلوی ipv4 توی پیسی میزنه نو اینترنت کانکشن، مشکل کجاست؟ از تی سی پی که بهم نداد نیست؟
سلام
چند وقته ساعت 8 شب تا 12-1 پینگ من با دیتا سنترهای داخلی میاد روی 200 به بالا!
vpi و vci رو بذار روی 0 و 35 درست میشهنقل قول:
چرا بهت گفته 8 و 81 :n13:
به خدا اگر این انحصار فروش پهنای باند رو بردارن وضع خیلی بهتر میشه
ممنون دوست عزیز، یبار گذاشتم 0 35 وصل نشد، دوباره کردم 8 81 ، رو حالت بریج وصل شد، بعد دوباره روتش کردم از رو مودم با همون 8 81 و تنظیمات قبل وصل شد، نمیدونم چش بود!نقل قول:
الان سرعت دانلودم از سرور های داخلی 420، پینگ 120.
دوتا سوال دارم، الان من بخوام سرویسمو 1 مگ بکنم، از وسط طرح، هزینش چطور حساب میشه؟ 24 تومن به نسبت روزای استفادم حساب میشه مثلا 3 تومن + باقی روزها 1 مگ یا 24 + 40 تومن میشه؟
بعد این که خط من pcm بود، کلن روش adsl نمیدادن! حالا احتمالا خط رو جدا کردن رو یه کابل مسی انداختن، اگر بخوام برم از یه آی اس پی دیگه بگیرم، باید اول به اینا بگم جمع کنن سرویسو؟ یهو نزنن دوباره سیممو بدزدن پی سی ام بشه :n23:
سرویست محدوده؟!نقل قول:
من تو 3 منطقه مختلف دیده بودم که VPI و VCI همون 0 و 35 بودنقل قول:
برای خودمم هم همینه. نمیدونم چرا برای شما فرق میکنه!؟
الان درخواست بدید فردا حدود ساعت 10 صبح سرعتتون تغییر میکنه ولی برای افزایش
ولی برای کاهش مثل اینکه بایداول ماه اقدام کنید
و بعله فکر کنم محاسبش هم اینطوریه که از روزی که شما افزایش میدید تا آخر ماه رو حساب کنن
سوال آخرتون هم درسته چون روی PCM نمیشه اینترنت داشت و 100% زوج سیم کامل به شما دادن
مخابرات حدودا 2 تا 3 روز بعد از فسخ خط رو از رانژه خوذش در میاره و بعد میتونید از جای دیگه اینترنت بگیرید
آقا اینا دیوانن بخدا سایت های داخلی باز نمیشه ولی سایت های خارجی مثل بنز باز میشه . خود زنی پیگیری کردن ها
خیلی از سایت های ایرانی باز نمیشه !
دوستان من یه چند وقته موقع دانلود از بسیاری از سرورهای دانلود سایت های مختلف مشکل دارم . مشکلم هم اینه که حداکثر سرعت واسه دانلود یه فایل بم داده نمیشه در صورتی که قبلاً اینطور نبود . به طور مثال یه فایلی تو سایت فایلگیر لیچ میکنم ولی موقع دانلود حداکثر سرعت که واسه من 125 باشه رو نمیده و نهایتاً 50 60 تا هست سرعت دانلود . اول فکر کردم شاید مربوط به سرور داخلی و خارجی بشه ولی دیدم اینطور نیست ! مثلاً از سایت HTC دانلود میکردم با نهایت سرعت ولی از سایت های دانلود ایرانی که اکثراً به هاست های داخلی انتقال دادن فایل هاشونو دانلود میکنم با سرعت 50 60 تا ! مشکل از کجاست ؟ :n27:
نه، نا محدود 512نقل قول:
منم هرچی سرچ کردم همش 0 35 بود، ممنون، پس احتمالا برم آسیاتک این کیفیتش خیلی بده، ضمنن دوباره هم قطع شد! همین الان که این پستو میدم قطعه، مشکل خطه یا آی اس پی؟ من بار اولمه ای دی اس ال میگیرم، الان که میگم قطعه فقط تو خود پی سی میزنه نو اینترنت کانکشن ولی تو مودم وصله همه چیش، چراغ هم روشنه . نمیدونم به این حالت چی میگن:n27:نقل قول:
امشب اینترنت مخابرت پوکیده
گندشو دیگه درآوردن بی وجدانا
مخابرات در هفته یکی دوشب از ساعت 9و 10 تا 1 و 2 صبح اینترنت ملی میشهنقل قول:
بعضی موقع هام یادشون میره تا 7-8 صبح همین وضعه
اگر کارت وبگردی و بازی آنلاین و... هست دور مخابرات رو خط بکش
اینترنت مخابرات فقط به درد دانلود ناجوانمردانه میخوره:n02:
اینترنتمخابرات هیچ وقت به این بدی نبوده.
امشب نه یاهو باز میشه و نه GMail و نه اکثر سایتهایی که من بهشون مراجعه میکنم.
سایفـون، هر چهار نسخه ش (V.O.A/R.Farda/Man.o.to.1/Original) اصلا نمیتونه کانکت بشه. فریگـیت هم همینطور.
تا چند ساعت پیش حداقل به زور یک صفحه ای رو می آورد اما الان به هیـــچ صراطی مستقیم نیست.
بر باعث و بانیش لعنت...
این مصداق بارز کم فروشی و دزدی از جیب مردم بدبخت هست اما هیچ نهادی به این تخلفات اظهر من الشمس مخابرات رسیدگی نمیکنه.
سلام
والا من هیچ کدوم ازین مشکلات رو ندارم فیل تر شکن هم راحت وصل میشه
سایتا رو هم میاره
سرعت دانلودم کامله
اینترنتم 1 مگ نامحدوده مخابراته
دوباره وضعیت سایتهای خارجی مشکل دار شده. باز میشن ولی با سرعت بسیار کم!
اینترنت نامحدود 1 مگ سرعت دانلود پریمیوم 1 کیلو .................. موچکریم
---------- هم باز نمیشه !
سایتای داخلی با کریو باز میشن جالبه ها!!!! خودشون خودشون رو فیلتر میکنن. خاک بر سر بزرگان این مملکت
الان 4 روز شده از شنبه سرعت و کیفیت اینترنت جهانی از ساعات 6 بعد ظهر تا 12 شب افتضاح تمام است
جالب اینکه تا هفته پیش هر وقت روشن و خاموش می کردیم چندین مسیر روتینگ می گرفتیم
الان هر چه قدر ریست و روشن و خاموش و..کنیم فط یک مسیر رو میده
عجب بدبختی شده
:n04:
گوش شیطون کر بعد از 2 ماه از صبح امروز تونستم با سرعت واقعی در ساعات پر مصرف دانلود کنم !
512 دارم ! الان 2ماهه که از ساعت 11 صبح از تا 12 شب با سرعت 30 کیلوبایت دانلود میکردم و فقط شبا سرعت 60 70 بهم میداد !
مهر : عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران از ارائه اینترنت پرسرعت با دانلود حجمی به مشترکان استانهای تهران و البرز خبر داد و گفت: در این روش، مشترکان جدید، اینترنت مخابرات را با ظرفیت دانلود محدود دریافت می کنند و مشترکانی که پیش از این مشترک مخابرات بوده اند به روال گذشته و به صورت نامحدود اینترنت دریافت خواهند کرد.
براساس مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت مخابرات ایران و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت - PAP - موظف شده اند سرویس ADSL را به صورت دانلود محدود و حجمی با ضریب اشتراک یک به 8 به مشترکان ارائه کنند و این درحالی است که پیش از این مصوبه، مشترکان مخابرات، سرویس ADSL را با حجم نامحدود و ضریب اشتراک یک به 10 دریافت می کردند.
سمیع الله صادقی عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، از انجام مقدمات فنی لازم برای اجرای این مصوبه در استان البرز و تهران خبر داد و گفت: هم اکنون امکان ارائه سرویس ADSL حجمی در تهران و البرز فراهم شده است.
وی افزود: براین اساس امکان ارائه اینترنت با حجم دانلود مشخص برای کسانی که از این پس به مشترکان مخابرات می پیوندند فراهم شده اما کاربرانی که پیش از این مشترک مخابرات بوده اند همچنان می توانند اینترنت نامحدود دریافت کنند.
صادقی با بیان اینکه در تعرفه جدیدی که برای مشترکان جدید مخابرات اعمال می شود اینترنت ADSL با ضریب اشتراک یک به 8 عرضه می شود، خاطرنشان کرد: امکان ارائه اینترنت در هر دو روش حجمی و نامحدود وجود دارد و این سرویس بدون تغییر قیمت و با همان نرخ های گذشته برای مشترکان قدیمی محاسبه می شود.
وی توضیح داد: مشترکان قدیمی مخابرات همچنان با همان ضریب اشتراک 1 به 10 و با تعرفه قبلی سرویس دریافت می کنند و برای مشترکان جدید نیز این سرویس در دو نوع تعرفه عرضه خواهد شد؛ به این معنی که مشترکان جدید می توانند اینترنت نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 8 و با تعرفه جدید دریافت کنند و یا اینکه می توانند مشترک سرویس محدود و حجمی اینترنت شوند.
تعرفه های جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL
به گزارش مهر، براساس اعلام سایت رسمی شرکت مخابرات ایران، حداقل مصرف موجود در تعرفه ماهیانه به شرح زیر است:
همچنین تعرفه بابت هر گیگابایت اضافه دانلود به شرح زیر است:
پیش از این نیز علیرضا صیدی مدیرعامل شرکت مخابرات تهران فروش حجمی اینترنت پرسرعت - ظرفیت دانلود محدود - را به نفع مشترکان کم مصرف و غیرحرفه ای عنوان کرد و گفت: در اینترنت نامحدود مخابرات، مشترکان حرفه ای از پهنای باند و میزان حجم دانلود مشترکان کم مصرف استفاده می کردند و این به ضرر این مشترکان بود؛ اما با فروش حجمی اینترنت، مشترکان می توانند میزان حجم مصرفی خود را مشاهده و براساس نیازشان اینترنت خریداری کند.
آقا می ارزه به 4 گیگ محدود 2 مگ نقل مکان کنم؟
دانلود زیاد ندارم
فقط وبگردی و سیسیکم!
این تعرفه ها خیلی وقته اعلام شده ولی اجرا نمیشه.
هر وقت مصاحبه می کنن این تعرفه ها رو میگن!
من رفته بودم مخابرات برای یک مگ گفت فقط با دو گیگ ترافیک میدیم
من با 8 گیگ میخواستم.
گفتم خب اگه 2 مگ هست با 8 گیگ اونو بدین.
کارمند عزیز گفت اول باید خطت رو به 2 مگ ارتقا بدیم بعد ببینیم میشه با 8 گیگ داد یانه؟
گفتم اگه امکانش نباشه چی میشه گفت هیچی یه ماه دو مگ استفاده می کنین بعدش
دوباره کم می کنین!!! :n04: :n13:
گفتم مرسی و از مرکز مخابراتی فرار کردم! :n02:
یعنی کسی مشکل باز نشدن یه سری از سایتهای ایرانی رو نداره ؟؟؟؟
مثلا اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهنقل قول:
من قبلا این مشکل رو داشتم درست شد
دوستان اینا محدودم با سرعت اسمی میدن؟:n23:
خوبه نامحدود از ما نگرفتن آخه با 8 گیگ بدون شبانه فقط می تونی بری تو ..... نیوز.................نیوز:n21: