احتمالا خطتون مشکل نویز پیدا کردهنقل قول:
Printable View
احتمالا خطتون مشکل نویز پیدا کردهنقل قول:
مشکل از مخابرات بود نمیدونم دارن چیکار میکنن هر کاری بخوان میکنن
سلام دوستان.اینترنت حسابگر هم همین مشکل رو داره این چند روز!!!
یعنی خودم که تا چن روز پیش راحت 1/2 مگ دان میگرفتم االان بصورت تناوبی از 400 تا 600 کیلوبایت میگیرم!!!
دوستم که 2مگ میگرفت الان بزور تا 900 میره!!!
داداش این مشکلات بخاطر منه !نقل قول:
بخدا فک کنم تو اینترنت بدشانس ترین فرد جهانم !
چند روز پیش سه ماهه حسابگر گرفتم 2 مگ
شبا که 100 بیشتر نمیشه
روزم تهش 500ه
مسلما قبل از عید تخلیه می کنم بر میگردم رو همون شاتل
شاتل بعد از 1.5 ترابایت دانلود تو 6 ماه سرویسمو جمع آوری کرد
:n02:
فقط تو شاتل شانس داشتم که اونم پرتم کرد بیرون
اینترنت مخابرات شما ها هم خراب شده؟؟؟یکسره چراغ adsl خاموش و روشن میشه!!!!!!!! :n13:
واسه من امروز اینجوری شدهنقل قول:
دوستان این قضیه پذیرنده نامعتبر چیه دو روزه؟؟؟؟ میخوام اینترنتو شارژ کنم وقتی تو درگاه بانک ملت میره پرداخت رو میزنم میزنه پذیرنده نامعتبر واسه چند تا از دوستامم همینجوره
سلام دوستان عزیز اگه امکانش هست براتون یه پینگ از این آی پی بگیرید واسم با نت مخابرات ممنون میشم
ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -t
واسه منم اینجوری شدهنقل قول:
برو نمایندگی شارژ کن
آپدیت:
من رفتم نمایندگی شهرمون نتشون قطع بود بعدشم گفت پنل ما هم مشکل داره.ظاهرا کلا سایت مخابرات مشکل داره!
خدایی این چه وضعشه نمایندگیم میری میگه مام مشکل داره 200 مگ بهت حجم میدیم که کارت را بیوفته تا درست میشه این یعنی چی ؟؟؟؟؟
4 روزه خرابه منم 200 مگم بیشتر نمونده شاید یکی بخواد چیزی دانلود کنه خوب
دوستان خبر جدیدی ندارید کی درست میشه ؟؟
من الان از پنل شارژ گرفتم مثل اینکه درست شدهنقل قول:
دستت درد نکنه خیلی ممنونم
دستت درد نکنه زحمت افتادی . پینگ فوق العاده ایه !نقل قول:
قبلا مخابرات نتش خراب بود که نمیشد دانلود کرد،حالا هم که میخوای دانلود کنی،نصفه شب برق ها قطع میشن!!!!!!!!!:n38::n23:
سلام
دوستان مخابراتی اگه مایل هستید هر کدوممون از طریق195 به مخابرات شکایت کنیم که چرا مانند شهر های دیگه جشواره های 5مگو بالا تر رو در لیست قرار نمیده
الان استان تهران همچنان سرویس های نامحدودشون پابرجاست اینا حجمی پاچه ما کردندنقل قول:
5 مگ بخوره تو سرشون. الان هر چی میگی عین 512 بهت سرویس میده :|
اگه چند نفر به 195 شکایت کنیم خیلی بهتر
مخابراتی ها
چند شبی هست سرعت خیلی داغون شده!!!!!!!!!
با 223و234 خوبه البته باید چند پارت رو همزمان بزنی
سلام به همه دوستان
عزیزان شنبه سرویس اینترنت به ظاهر پرسرعت از مخابرات رو سفارش دادم گفتن که فردا یعنی دوشنبه وصل میشه
بعد این تاپیک های انجمن رو خوندم کلی پشیمون شدم ، ظاهرا باید از های وب می گرفتم
الان دو تا سوال :
1 - با اینترنت یه مگ 8 گیگش روزانه و شبانه چه سرعتی می ده ؟
2 - ساعت دانلود شبانه چند تا چند هست ؟
پیشاپیش ممنون از جواب هاتون
سلامنقل قول:
1.سرعت دانلود 128
1.1تا7
ممنون از جوابتوننقل قول:
با شرکت های دیگه هم همین
خواهشنقل قول:
نه عزیز شرکت های دیگه از ساعت 2 تا7
سلام.شرکت های دیگه این طور نیستند...الان بهترین تعرفه رو توی کرمانشاه حسابگر داره....تا هرجاهم خطتون بکشه بالا میبرن سرعت رو.....
سرعت دانلود من الان با سرعت 8مگ فیکس روی 950 هستش.......خواستین اسکرین شات هم میزارم
سلام دوستان. من مدتی کرمانشاه نبودم. الان هیچ شرکتی سرویس حجمی نداره که شبانه رایگان هم داشته باشه ؟ یا سرویس نا محدود خوش قیمت . تهران مخابرات 512 نامحدود میده ماهی 20 تومن. والا راضی بودم. تو ساعات خلوت تا 80 90 کیلوبایتم میگرفت تو شلوغیم 60
نا محدود فقط فن آوا میده اونم قیمتش یکم بالاسنقل قول:
ولی بقیه شرکتا بجز پارس شبانه رایگان دارن
آره الان پارس داریم رایگان نداره. یا میرم آسیا تک یا حسابگرنقل قول:
البته پارس سرعتش خوبه قطعی هم نداره خدایی راضیم. فقط رایگان نداره
منم چند شبه 60 تا بیشتر سرعتش نیست 2 مگنقل قول:
مخابرات قبلا با تغییر آی پی میشد سرعت رو بهتر کرد هنوزم میشه؟
توی بهترین حالت سرعتم نصف سرعت اسمیه (2 مگ):n03:
دقیقا.طول روز هم پینگ بالاست کلا انگار نت کشور اختلال دارهنقل قول:
از شروع سال جدید رو هیچ IP نتونستم سرعت فول داشته باشم تو ساعت رایگان.معلوم نیست چه گندی زدندنقل قول:
تهران سرعت خوبه هنوز هم نامحدود دارند اینجا ...
دادا شبانه چی همون سرعت رو داری؟نقل قول:
سلام بعله همون سرعتو دارم...
البته دوستان اینم بگم که فقط این یک نفر (که معلوم نیست از خود شرکت هست ویا آشنا یا و...) سرعت شبانه اش زیاده :| !!.نقل قول:
اگه ثبت نام کنید, متوجه میشید که شبانه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت که یعنی سرعت 80 - 90 تا بیشتر نیست !!...
الان هم که حسابگر تعرفه هزینه همه ی سرویس هاشون رو که گرون بود, گرون تر کرده:n29:!.
.
.
مـوفق باشــید.
چرا حرف الکی میزنی دوست عزیز...من چند صفحه پیش هم اسکرین شات گزاشتم...بنده نسبتی با شرکت ندارم که بخام بزور به کسی چیزی رو اجبار کنم ولی من باب وظیفه اخلاقی گفتم...بعدشم هزینه های حسابگر متوسط بود الان ارزون شده میتونین برین تو سایت ببینین...اینطوری که شما داری نخریب شخصیت میکنی به نظر میاد شما نسبتی با شرکت خاصی داری یا غرضی داری...
کاملا تایید میشهنقل قول:
شرکت هزینه هاش از همه گرونتره و به نظر من از حجم هم زیادی کم میکنه ( مطمئن نیستم)نقل قول:
شب از سایتایه دانلود فیلم 100 -300 می گیره ( سه ساعت رایگان داره)
ولی به جز قضیه حجم روزاش از مخابرات خیلی بهتره
سلام...البته اشتراک های 1 ماهه 3ساعت رایگان داره ....اشتراک های بیشتر ا یک ماه 5 ساعت و در روز های جمعه 8ساعت رایگان داره...نقل قول:
دوست عزیز ....
برادرانه توصیه میکنم اگه به قصد و نیت دانلود میری دور و ور حسابگر رو خط بکش !!!
:n05:
تقریباً تو این فروم هممون کم یا زیاد مدتی رو از این شرکت سرویس داشتیم.... از اون قدیما تا حالا.... عوض بشو نیست حسابگر!!
در بدترین شرایط از اینترنت ایرانسل استفاده کردن به دلایل مختلف بهتره از سرویسای حسابگر (دلایل فنی و انسانی!!!)
چیزی که من کلا توی فروم های مختلف فهمیدم آقا برو دونه دونه خودت شرکت ها رو تست کن .ممکنه مخابرات یا حسابگر توی منطقه شما خوب باشه یا نه همینطور بقیه شرکتها
اصلاا هم نمیشه تشخیص داد کسی که راهنماییت میکنه داره الکی میگه که دست زیاد نشه و تعداد یوزر نره بالا که سرعت خراب شه یا واقعا خیرخواه هست ونمیخواد پاچت بره
تست کن بد بود سر 1 ماه جمعش کن برو شرکت بعدی