همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.نقل قول:
براي من كه راحت باز ميشه.
Printable View
همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.نقل قول:
براي من كه راحت باز ميشه.
قربون دستت, امشب دانلود رایگانشم تست کن. همینجا اعلام کن :)نقل قول:
شما اگه واقعا به فکر مشتری هستید میتونید مودم بهشون ندید تا مشکل اهواز بر طرف بشه... در ضمن وقتی خودتون میدونید اهواز مشکل داره وعلنی هم میگید دیگه چی نیازی هست که عاملهای فروش بهتون اعلام کنن؟نقل قول:
سلام بچه ها به نظرتون مودم وای فا بگیرم یا وایمکس مبین نت بیشتر خانه هستم ؟آیا زیر زمین آنتن می دهد؟
!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
برو به سایت مبن نت و از مودم ها انتخاب کن
بهتره از همه BM632 هست که داخلیه
اگه زیر زمین کاملا بسته باشه سیگنال نداری (باید تست بگیری)
والا من شبا زود میخوابم قبل از ساعت 12 توی ساعت رایگان نمیتونم تست کنم ولی هنوز که هنوزه سرعت افت نکرده و بدون دانلود منیجر با 129 تا 130 تا دانلود دارم ولی دیگه فکر نکنم ماه بعد بتونم از این تعرفه استفاده کنم چون دوباره از توی قسمت طرح ها حذفش کردن و فقط طرح های جدید موندند. دوباره باید این طرح های جدید اشغالشو بگیرم.عهنقل قول:
من قبلا تو زیرزمین امتحان کردم. پشت پنجره با تمام قدرت آنتن میداد. البته در فاصله ی 200 متری از بی تی اس.نقل قول:
شما این طرحو تا هر وقت بخوای میتونی تمدید کنی. من خودم تا همین یک ماه پیش 512 ماهانه 5 گیگ قدیم داشتم. تا حالا که اینجوری بوده.نقل قول:
پیشنهاد میکنم قبل از تهیه ی سرویس شرط کنی که اگر خوب نبود پس بگیرن و بتونی در صورت بد بودن، قبل از فعال شدن سرویس، پسش بدی.نقل قول:
مگه شرطي ميفروشن ؟نقل قول:
نگم به اپراتورهاش بخندن بهم داداش
من که با کلی درد سر بالاخره تونستم خطمو از pcm در بیارم ....:46:
از فردا هم میرم واسه اشتراک adcl ثبت نام کنم...:27:
اهواز چند ماه که ساعات رایگانو به عمد قفل میکنن... من که چشمم آب نمیخوره درست شه! تازه قطعی هم زیاد داره
از داخل سایت مبین نت نزدیک ترین نمایندگی رو پیدا کن بهشون بگو برات 1 هفته تست بیارن، اینقدر نمایندگی زیاد هست برای بازاریابی هم شده این کارو میکنن.نقل قول:
اي بابا عجب شانسيه من دارم , دو روز ديگه طرح ام عوض ميشه . حالا همين طرحي كه دارم سرعت شبانه داره ثابت 120 ميده !
سلام
من شاتل 128 دارم و روزها 300 تا 350 کیلوبایت دانلود دارم. خوبه
اما الان میخوام یک وایمکس بگیرم که هم توی مغازم و هم توی خونه هر دو در یک زمان استفاده بشه. (خانواده در منزل استفاده کنند بنده در مغازه)
میشه 2 نفر هم زمان متصل بشن ؟
و اینکه اگر 1 مگ بگیرم. چند دانلود میده ؟
و آیا باید 2 مودم بگیرم ؟
به طور عادی که فقط یک مودم می تونه به یک اکانت وصل باشه و در صورت اتصال دیگری قبلی قطع میشه و خود شرکت هم برای هر مودم طرح جدا میده یعنی نمی تونید دوتا مودم با یک طرح بگیرید.
1 مگ تا 130 هم میده ولی به موقعیت و آنتن دهی هم هست و شلوغی.
خسته نباشید به همه دوستان
یه سئوال داشتم
من تا پایان امروز یعنی 6/8 طرحم تموم میشه میتونم اینترنتی همین طرح یک ماهمو تمدید کنم؟؟؟؟؟
باید اندازم پوله یه ماهو تو حسابم بریزم بعد چطوری بگم همین طرحو یک ماه دیگه تمدید کنم؟؟؟؟
چقدر طول میکشه تمدید کنند؟؟؟
لطفاراهنماییم کنید چون همین امروز طرحم تموم میشه
مر30000000000000
1.یکی توضیحی که درمورد سرویسهای مگابیت اعمال شده رو لینک میده یا دوباره توضیح میدید؟
2.پوشش دهی چابکسر چجوریه؟
------------
یکی یه جواب بده
سلامنقل قول:
من باگوشی همراه کار میکنم
خودش میزان داده های مصرفی رو محاسبه میکنه
همیشه 15 تا20 درصد کمتر مقدارتو سایت هست
چند بار هم رست کردم و دوباره محاسبه کردم
چطور این کار رو کردی؟نقل قول:
کدوم منطقه اهواز هستی؟
همه شرکت ها همینه ماله منم که از وایرلس استفاده می کنم یه مقداری با چیزی که تو سایت می زنه فرق داره اما نه اینقدرنقل قول:
اون برنامه جمع کل مطرفی رو نشون می ده؟ یعنی اپ+دون
کسی نیست منو راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
داخل بخش کاربران به پرداخت اینترنتی برید و اونجا مبلغ شماره اشتراک رو وارد کنید مبلغ باید مالیاتش هم روش باشه(5درصد) توی توضیحات هم بنویسید سرویس فعلی تمدید بشه به صفحه بانک برید و با کارت و رمز دوم پرداخت کنیدنقل قول:
اگر همه چیزش درست باشه معمولا تا حداکثر 1 ساعت تمدید میشه، البته مودم رو هم بهتره ریست کنید
شرط رو با عامل فروش بگذار که با اکانت دمو (که قبل از فعال شدن سرویس اصلی فعال است) تست بگیری و اگر خوب نبود قبل از فعال شدن سرویس اصلی بتونی پس بدی. این باعث میشه ضرر نکنی.نقل قول:
سلام دوستان من هرکاری میکنم حجم استفاده شده و باقی مانده رو صفر میزنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود همین الآن من 1مگ جزیره قشم :
تا
البته تا 240 اومد بالا ولی خیلی نوسان داشت از 90 تا 240 میومد ولی وقتی از p-r-o-x-y fier ستفاده کردم روی 133 134 135 فیکس ثبات داشت .
مشکل سیستم هست هنوز کامل تنظیم نشده فعلا می تونید در بخش گزارش گیری حجم ها مصرفی رو جمع بزنید (خروجی اکسل هم داره)نقل قول:
ریست مودم واسه چی؟من که مبلغ مورد نظر رو واریز میکنم خودش تمدید میشه. نه پیامی میزارم نه ریست میکنم!نقل قول:
بعضی CPE ها فرق میکنه من جهت اطمینان گفتم
شرطی نه اما تست بهتون میدن ... عامل با مودم مراجعه میکنه قدرت سیگنال و سرعت دانلود و ... براتون تست میکنن ...نقل قول:
هزینه طرح + 5درصد مالیات واریز تا طرح بصورت خودکار تمدید بشه ...نقل قول:
آقا یه سوال . همه 1 مگا به 512 لیمیت شدن یا بستگی به منطقه داره . اگه همه 1 مگا لیمیت شدن پس من که الان دارم با 1 مگ تو روز 135 تا می گیرم وشبا هم 80 الی 110 پس وقتی 512 گرفتم هم باید وضع به همین صورت باشه درسته ؟؟؟
تست سرعت 2 مگ اهواز
سرویس 1 مگ طرح قدیم که دیروز گرفتم
این کاملا نشون میده که طرح های جدید مشکل دارن .من پشیمونم که طرح قدیم گرفتم چون قیمت خیلی بالاست یه مگ 8 گیگ 43000 تومان.ولی مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن همچنان وجود داره چون پینگ بالاست..
سرعت دانلود با تعرفه 512 روی 65 نا 75 نواسان داره و به ندرت روی 90 نا 95 هم میاد.نقل قول:
ببین سرعت دانلود اینطوری حساب میشه و چون اشتراک 1 به 8 هست اینطوریه:
64 = 8 / 512
128 = 8 / 1024 برای سرویس 1 مگ
من 1 مگ جدید داشتم، سرعت آپلودش کمتر از 350 کیلوبیت نمیشد. پینگشم بین 70 تا 90 بود.نقل قول:
2 مگ هم که الان دارم، آپلودش خیلی نوسان داره، از 200 تا 480، دانلودشم معمولاً بین 2.5 تا 3 مگ. پینگشم بین 70 تا 100. اینم تستی که الان گرفتم:
دوست عزیز داری اطلاعات غلط میدی :)نقل قول:
اولاً اشتراک های فعلی 1 به 4 هست. دوماً بر فرض که اشتراک 1 به 8 هم باشه، سرعت دانلود به هیچ وجه به نسبت اشتراک ربط نداره. اشتراک 1 به 2 باشه، 1 به 10 باشه، 1 به n باشه فرقی نمیکنه. سرعت دانلود برابره با سرعت اتصال که بر حسب کیلوبیت یا مگابیت سنجیده میشه، تقسیم بر 8. تقسیم بر 8 میشه چون هر 8 بیت میشه یک بایت (نه به دلیل اشتراک 1 به 8). خب حالا در مورد 1 مگ: سرعت اتصال ما 1 مگابیت هست که اگر تقسیم بر 8 بکنیم، حدوداً میشه 125 کیلوبایت. یعنی در شرایط عادی سرعت دانلود این سرویس 125 خواهد بود. حالا بر فرض اگر اشتراک 1 به 4 باشه و هر 4 کاربر همزمان با هم در حال استفاده باشند، این سرعت تقسیم بر 4 میشه یعنی حدود 31 کیلوبایت یا 256 کیلوبیت.
مطمئنی داری درست میگی این رو بخاطر این می گم چون من خودم به پشتیبانی مبین نت زنگ زدم و اینطوری برام توضیح داد. و حتی خودش گفت که اشتراک ها 1 به 8 است.نقل قول:
سلام من میخوام مبین نت بگیرم میخواستم بدونم وقتی نصاب اومد وصلش کنه چطوری بفهمم آنتن دهیش چجوریه اگه میشه یک عکس یا توضیحی در موردش بدید:46:
اینکه میگم 1 به چهاره رو اینجا نوشته:نقل قول:
اما در مورد سرعت دانلود: سرعتی که به شما میدن بر حسب بیته و نه بایت. شما دقت کرده باشی، هیچ وقت نمیگن اینترنت با سرعت 1 مگابایت یا 512 کیلوبایت، میگن 1 مگابیت یا 512 کیلوبایت. تو همین صفحه ی تعرفه های مبین نت اگر دقت کنید نوشته: مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نمی باشند.
حالا اگر 1 به هشت هم باشه، 512 کیلوبیت تقسیم بر 8 باید بشه 64 کیلوبیت نه کیلوبایت که شما میفرمایین. حالا برای تبدیل بیت به بایت، 64 رو تقسیم بر 8 میکنیم که میشه 8 کیلوبایت. یعنی 512 1 به 8 در صورتی که هر 8 کاربر در حال دانلود باشن، سرعت دانلودش 8 کیلوبایته. امیدوارم نوشته هام مفهوم باشن.
رو حرف پشتیبانم حساب نکن :)
رو بدنه ی مودم مثل موبایل نشانگر آنتن دهی داره. از 5 تا چراغ 2 تاشم روشن بمونه کافیه. منتهی نباید به صرف اینکه 2 تا چراغ روشن بود فکر کنی همه چی درسته و بری بخری. باید تست هم بکنی که مطمئن بشی.نقل قول:
من مودم رو جایی برده بودم که 4 تا 3 تا چراغ روشن میشد، ولی صفحه باز نمی کرد. رفتم تو تنظیمات دیدم فقط قدرت سیگنال داره، کیفیت نداره. پس دقت کن که حتماً کیفیت سیگنالم داشته باشی.
کدوم شهری عزیز؟نقل قول:
سلام
یک سوال داشتم از آقای مبین نت
من مودم جیبی با طرح 2 ساله گرفتم که 30 گیگ حجم داره 2 سرعت 512
میخواستم بدونم اگه 30 گیگ زود تر از موعد تموم شد میتونم طرح دیگه انتخاب کنم؟ مثلا 2 مگ؟
ممنون