ممنون ice man عزیز حالا از دوستان کسی هست بخواد تاق بزنه مودمشو چون دیگه پول مودم ندیم دیگه من حاضرم مودم یو اس بیمو با داخلی تاق بزنم هر کی میخواد پخ بده ببینیم مبین چجوریه نقشه رو دیدم خوب اینجا انتن داره
Printable View
ممنون ice man عزیز حالا از دوستان کسی هست بخواد تاق بزنه مودمشو چون دیگه پول مودم ندیم دیگه من حاضرم مودم یو اس بیمو با داخلی تاق بزنم هر کی میخواد پخ بده ببینیم مبین چجوریه نقشه رو دیدم خوب اینجا انتن داره
سلام ... دوستان من سرویس 512 پایه 1 مگ پیشرفته ( 10 گیگ ماهانه ) تغییر دادم ... در صورت پایان دوره 30 روزه باقی مانده ترافیک چی میشه ؟:n13:
این سوال رو برای این پرسیدم که چون قبلا 4 گیگ ماهانه داشتم و همیشه حجم اضافه میخریدم و پیش نمیومد که تا آخر ماه بمونه ....
میسوزه.انتقال پیدا نمیکنه.نقل قول:
این که خیلی بده.... چقدر هم زرنگه ایرانسل ... اومده پکیج ۱۰ گیگ گذاشته فقط ... شاید یکی فقط ۵ گیگ بخواد :|نقل قول:
Sent from my iPhone 5
دوستان الان ایرانسل جشنواره تخفیف برای مودم های USB داره که با تخفیف اونارو بده ؟
اگه داره چقدره قیمت ؟ و اینکه روشون طرح هم فعال هست یا باید خودت فعال کنی؟
تشکـــر:n12:
نقل قول:
دقیقا همینطوره .اون هزینه ای که برای 1 مگ و 2 مگ حجمی میدید هزینه ترافیک هست نه سرویس .یعنی یه جورایی به بهانه سرعت ترافیک اضافی میندازه به مردم با اینکه میدونه یوزرهایی که از حجمی استفاده میکنند نهایت استفادشون 4 یا 5 گیگ در ماه هست و اگر کسی بیشتر نیاز داشته باشه یا از ساعت رایگان استفاده میکنه یا نامحدود .بلاخره هر سرویس دهنده ای یه شگردی واسه تیغ زدن مردم داره.
با درود
دوستان گرامی من چون نمیتونم ADSL بگیرم ناچار باید اینترنت ایرانسل یا مبین نت یا .. بگیرم.
چه مودمی بگیرم بهتر هست؟ بهم گفتن با تخفیف دانشجویی مودمی که به گونه ی usb میخوره به رایانه 80 تومن بهم میدن در حالی که 160 تومن هست. برخی هم گفتند که این مودم های فلش مانند خط نمی ده و بهتره مودم خریده بشه و ..
از نظر شما بهتر هست چه مودمی بگیرم و از چه شرکتی و ...
سلام دوست عزیز
الان وضع ایرانسل و مبین نت میشه گفت در یه حد هست چون زیاد تعریفی ندارن در حال حاظر
ولی باز من ایرانسل رو پیشنهاد میکنم
شما به نظر من برای اینکه اطلاعات اولیتون تکمیل بشه به سایت ایرانسل مراجعه کنید
و نرخ تعرفه ها + مدل مودم ها رو نگاه کنید و اینکه با توجه به نقشه ای که برای منطقه شما هست چک کنید ببینید محل شما توی قسمت سبز رنگ هست یا زرد
اگه سبز باشه خیلی عالی هست
مودم هم به نظر من USB نگیرید و آزاد خریداری کنید مدل WIXMFF-130 رو خریداری کنید
بعد از اینکه سایت و اطلاعات اولیه رو مطالعه کردید
اگه سوالی داشتید اینجا مطرح کنید در رابطه با سرویس های ایرانسل تا بنده یا دوستان دیگه اطلاعات تکمیلی رو خدمتتون ارائه بدیم
با سپاسنقل قول:
من بخش های پیشنهادی شما رو خوندم. با این شرایط من باید مودم در فضای آزاد رو بگیرم.
1- حالا نکتهای که میمونه اینه که چون مودمها خیلی گرون هستند من باید چشمبهراه جشنواره یا .. بشینم. چون اکنون تنها میتونم از بهابخشودگی (تخفیف) دانشجویی بهره ببرم که اونم برای مودمهای usb هست
جشنوارههایی که شامل بهابخشودگی مودمهای فضای باز میشن چه زمانی خواهد بود و ...
2- همچنین چه گونهای از تعرفهها رو پیشنهاد میکنید؟ اقتصادیترینشون کدوم هست؟ اعتیاری یا دائمی؟
3- این مودمها (که همراه و usb نیستند) و قویتر هستند همه جا کار میکنند؟
با سپاس
نقل قول:
خواهش میکنم
مودم فضای باز که برای مناطق زرد رنگ و قرمز هست
اگه شما توی منطقه سبز هستید مودم داخلی میتونید تهیه کنید
والا مودم های وایفای دار گاهی تخفیف بهشون میخوره ولی فضای باز کلا شامل تخفیفات جشنواره ای نمیشه
البته نا گفته نماند که الان دیگه چند وقته ایرانسل فقط داره مودم های USB خودش رو شامل تخفیفات جشنواره ای میکنه
و اصلا نمیشه گفت که چه زمانی شاید مودم های دیگه هم شامل تخفیفات بشن که من بعید میدونم دیگه مودم های معمولی وایفای دار و فضای باز رو شامل تخفیفات جشنواره ای کنه
برای تعرفه ها شما اعتباری رو انتخاب کنید که به اندازه ای که میخواید حسابتون رو شارژ کنید و در طی ماه استفاده کنید
مودم های همراه انتن دهی خوبی دارن ولی آنتن دهیشون در حد مودم های فضای باز نیست و بیشتر به درد همون مناطق سبز رنگ میخورن از نظر آنتن دهی
سلام دوستان تو این بچه هایی که وایمکس ایرانسل دارن و تبدیل به مبین نت کردن کسی این کارو کرده ؟؟ راضی هستید از سرعتش اگه کسی این کارو کرده و راضیه بگه ما هم یه کاری کنیم تازه میگم اشتراک مبین 1 به 4 هستش و ایرامسل 1 به 8 پس باید سرعت دانلودش بالا باشه
سلام
من ۲-۳ سال هست که از ایرانسل استفاه میکنم مودم indoor هست
حالا میخوام یک مودم usb بگیرم میتونم فقط مودم را بگیرم با user ,pss همین مودم خودم باهاش کار کنم
منظورم اینه که اشتراک اینترنت جدا نگیرم
بله میشه این کار رو انجام بدیدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز خواستی من مودممو باهات تاق میزنم اگه موافق بودی من مودم usb دارم
نه من جفتشو میخوام داشته باشم بیرون از usb استفاده کنمنقل قول:
ولی یک چیزی که هست اینکه دوستم که usb دارن برای connect شدن تو پیج irancell میرن و userr and pass وارد میکنن ولی من در حال حاضر اتومات به اینترنت وصل میشم اصلا تو اون صفحه نمیرم
یک سول دیگه داشتم اینکه من برا مسافرت با همون user and pass قبلیم بدون اینکه مودم قبلیمو با خودم ببرم میتونم به اینترت وصل شم ؟
درود
میخوام وایمکس ایرانسل دست دوم از یکی بخرم به قول خودش سند وایمکس به نام یه شرکته به نظر شما مشکلی نداره بخرم
طرح 512 داره
قیمت هم 100 میده
مشکل خاصی که ندارهنقل قول:
اگه ولی بشه سند رو به یه نحوی انتقال بده به نام خودتون خیلی بهتره
ولی در کل مشکلی نداره
فقط شما تمام مشخصات رو از فروشنده دریافت کنید
نام
نام خانوادگی
کد پستی
ادرس دقیق محلی که زمان ثبت نام توی قرارداد درج شده
اسم کامل شرکت
و اینکه بعد از اینکه مودم رو دریافت کردید
به غیر از تعویض پسوورد اکانتتون که خودتون انجام میدید
با 707 تماس بگیرید بگید برای اطمینان بیشتر برای مشخصات خودتون که توی سرور ایرانسل ثبت شده یه رمز ورود تعیین کنن که بعد از فروش به شما فروشنده دوباره نتونه با دادن مشخصات به پشتیبانی رمز رو عوض کنه و خودش دوباره استفاده کنه
سلام
آقا یه سوال
در طرح نامحدود ایرانسل وقتی که در روز استفاده میشه در کارکرد نشون میده.ولی در شب میزنه به طور رایگان.
مگه در طرح نامحدود هم از این جریانات هست؟
نکته دیگر دانلود با IDM هست که وقتی فایل را 8 تیکه میکنه حجم بیشتری مصرف میشه؟
سلامنقل قول:
طرح رایگان کلی هست محدود و نامحدود نداره ولی خب کسانی که نامحدود هستن دیگه براشون فرق نداره در روز چه قدر دانلود کنن
خیر حجم بیشتری مصرف نمیکنه همون حجم اصلی رو مصرف میکنه
دوستان من rssi 77 و ciner 21-22 هستش به نظرتون خوبه؟؟ این tx power چیه؟؟ چرا تغییر میکنه همش بین 11 تا 25؟؟؟ یه سوال دیگه هم هست تو قسمت service flow این downloding 512 هستش! uplink 128! هست. ولی همونجا باز downloading 9000 و uplink هم 9000 هستش این یعنی چی؟
Rssi شما کمی بالا هست اگه زیر 60 بیاد خیلی بهتر میشه و نوسان سرعتتون هم بیشتر به خاطر همین Rssi هستنقل قول:
این قسمت service flow هم من تا الان ندیدم میشه یه عکس از این قسمت بزاری؟
نمی تونم rssi رو کمتر از 76 کنم . بفرما اینم عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض پوزش من یک سوال داشتم از شما:n01:نقل قول:
مدل مودم شما WIXFMM-130 هست؟ یا سری قدیم که 105 اخرش داره؟
این وایمکس ایرانسل، اعصاب برای ما نذاشته. دو هفته با سرعت خوب، اینترنت داشتم ولی از دیروز سرعتش افتضاح شده. چراغ های مودم هم تا پریروز 4 تا بود حداقل ولی الان همون جای قبلی هم که هست نهایتا 3 چراغ میده. این وایمکس ها به وضع هوا بستگی داره سرعتشون؟ چون هوا ابری میشه سرعتش افتضاح میشه.
مدل 130 هستش دوست عزیز :-) ! دو ساله گرفتمنقل قول:
.... حذف شود
سلام
دیروز دوباره واسه این مشکلات حجم و لیست سیاه و ... زنگ زدم ایرانسل
واسه اصلاح حجم گفتش که به ما فقط گفتن درست میشه و کسی که شماره پیگیری داره نگران نباشه زیاد (کسایی که این مشکل رو دارن حتما حتی الان واسه گرفتن شماره پیگیری اقدام کنن) و این قضیه احتمالا زیاد طول میکشه تا اصلاح بشه.
قسمت بعدی این بود که واسه خط مشی مصرف طبق گفته اپراتور ، حداقل واسه اون ها هم هیچ حجم و مقداری رو واسه خط مشی مصرف تعیین نکردن یعنی که اونا خودشون هم نمیدونن که قضیه چی هست و فقط همونقدری که توی سایت نوشته خبر دارن.
نکته بعدی که جالب بود، این بود که گفتن قبلا فقط واسه 2 مگ ها خط مشی تعریف شده و به تازگی 1 مگ ها هم شامل این قضیه میشن. (512 و 256 و 128 فعلا شامل نمیشه)
و قسمت بعدی اینطوری که صحبت میکرد طرف ، ظاهرا 2مگ تا 200 یا 250 گیگ هم احتمالا(البته گفته که چیزی نگفتن هنوز) نباید مشکلی باشه.... این مقدار واسه 1 مگ ها فکر کنم میشه حدود 100 تا 125 گیگ در ماه. خودش گفتش که 2 مگ با مصرف بالای 400 بوده که سرعتش رو کم کردن.
باز هم بگم که حرف های بالا رو اپراتور گفته
یکی از دوستان 1 مگ نامحدود داره حدودا 60 گیگ دانلود کرد دیروز واسش اس اومد.نقل قول:
دوستان TX POWER باید روی چند باشه معمولا؟؟؟:n06:
نقل قول:
کسی جدیدا تونسته بجز شما شماره پیگیری بگیره باسه این مورد؟:n15:( اگر گرفته من هم دوباره برم دنبالش )
این اطلاعات جدید بدرد بخور هست باسه اینده ( چون مشخص می کنه ایرانسل داره به کدوم مسیر میره ....)- البته من از محدودیتی که دارن می زارن خوشم نمی یاد ( چون احساس می کنم دیگر نامحدود نیست ):n23:
اگر حد پایین هارو بزارن قطعا خیلی ها دچار مسئله میشن :n15:
البته تا وقتی امار دقیق از کسایی که اخطار جدید می گیرن و محدوده مصرفشون در طی چند ماه گذشته بدست نیاریم هنوز نمیشه مطمئن بود سیستم جدید چطوری کار می کنه ....... فعلا که هنوز ما داریم اخطارها از حجم مصرفی عجیب غریب دریافت می کنیم با اطلاعات ناقص که کاربرا می زارن ( و ممکنه حتی این تک اخطار های جدید باگ سیستم هم باشد که با باگ سیستم قبلی تازه اره یقه بقیه رو هم می گیره الان)....
خب این خط مشی اگه واقعا برای 2 مگ تا 250 گیگ و 1 مگابایت 125 گیگ باشه قابل قبول هست و میشه باز هم نامحدود واقعی خطاب کرد ایرانسل رونقل قول:
اون کسی هم که به نظر من دیگه واقعا در طی ما بالای 400 گیگ دانلود کنه باید محدود بشه چون خطرناک هست :n02:
این موضوع حجم و لیست سیاه هم من مطمئن هستم که هنوز جدی پیگیر نشدن که بخوان اصلاح کنن چون دیگه اینقدر هم زمان بر نیست و نباید باشه اگه واقعا پیگیرش باشن الان بیشتر از 2 ماهه که از این موضوع میگذره و اگه میخواستن به طور جد پیگیر باشن تا الان باید مسئله حل میشد
یه جورایی خودشون هم بدشون نمیاد که با این موضوع یوزر ها بترسن و دانلود هاشون رو کم کنن و پهنای باند کمتری ایرانسل مصرف کنه
ولی خب اینجوری پیش بره خیلی از مشترکینشون هم از ایرانسل خواهند رفت
بازم در کل باید ببینیم خودشون چی کار میکنن دیگه اینا به حرف های ما گوششون بدهکار نیست و خودشون هرچی صلاح بدونن انجام میدن متاسفانه
باید سعی کرد که یکجوری شماره پیگیری گرفت ، بهترین راه هم فکر کنم اینه که یک ماه با مصرف بالای 400 یا 500 (واسه 2مگ ها) پیدا کرد و البته یک اپراتور درست توی 707 که اینطوری میشه یک کاری کرد.نقل قول:
از نامحدودی که دیگه خارج شده
من واسه همین قضیه مصرف که گفتم ، طرف جواب داد که چون شماره پیگیری داری و مشکلت معلوم شده از طرف ما بوده، خیلی نگران نباش. ولی خوب مشکل اینه که حتی پشتیبانی ایرانسل هم نمیدونه این میزان تعیین شده چقدر هست......
میگم یک راه این هست اینایی که مشکل قاطی شدن حجم دارن همینجا بیان سرویس و نام کاربری (094... ) و شهر و ترجیحا نام خانوادگیشون رو بگن تا اگه وقتی زنگ میزنیم و میگیم و جواب میدن مشکل واسه همه نیست ، اینطوری جوابوشن رو بدیم....
اگه این مقدار باشه مقدار مصرف عادلانه میشه(البته دیگه نامحدود نیست) منتهی بودن 2 مگ هایی که روی 120 گیگ بهشون گیر دادن و همین صفحه قبل هم کسی بوده که روی 60 گیگ واسه 1 مگ (همون 120 واسه 2 مگ میشه) بهش گیر دادن.نقل قول:
برای محاسبه حجم البته این بار نگفت مشکل از ایرانسل هست و گفت اگه مشکل سراسری باشه به ما اعلام میکنن که نکردن و گفت ما هم که ریز مصرف حساب میکنیم مثل کاربرها باید چندید ساعت دونه به دونه محاسبه کنیم.
این سرویس دهنده ها فقط وقتی حرف گوش میکنن که تعداد زیادی از کاربرها با هم اعتراض کنن و اونم حضوری...
والا همین جمله ای که مشخص کردم یکمی باعث میشه آدم سر درگم بشهنقل قول:
من الان کسی رو میشناسم 190 گیگ دانلود کرده این ماه اخطار نداشته
بعد یه کسی 120 گیگ بوده و اخطار داشته
این موضوع باعث میشه نشه درست تصمیم گرفت و اینکه با این اوصاف نمیشه اعتراض همگانی کرد تا وقتی به این شکل پیش بره
نمیدونم جدیدا چی کار کردن که اینطوری شده و برای یکی نامحدود واقعی حساب میکنن و برای یکی خط مشی مشخص تعریف میکنن :n13:
ولی همونطور که اشاره کردی و بنده هم قبلا گفتم با این تماس ها و 707 مشکل حل نمیشه ( فقط مراجعه های بیش از حد مشترکین به صورت حضوری میتونه کارساز باشه )
البته امیدوارم اینطوری که به شما گفتن خودشون مشکل رو حل کنن
دقیقا همین اومدن اس.ام.اس و نبودن اطلاعات کامل باعث شده که همه گیج بشن.نقل قول:
من الان خودم رسیدم نزدیک 110 گیگ و هنوز اس.ام.اس یا ایمیلی نیومده که مصرف رو کم کن.(البته به 120 نرسیده)
یک احتمال هم هست که خط مشی رو بر اساس چند دوره حساب میکنن (که البته بعید هست)
واسه 1 مگ ها هم اگه الان میاد ، ممکنه ، ممکنه که چون تازه اضافه شدن ، مثل اون اوایل که واسه 2 مگ ها اومده بود ، الان اس.ام.اس میاد.
البته باز هم چون اطلاعات درستی رو هیچ کس نداره ، همه چیز رو حدس و گمان هست...
سلام
من سرویس 2M نامحدود wimax irancell گرفتم. 6 روزه و سرعت دانلود من بین k 11-90 است و صفحات اینترنت خیلی کند بالا میاد.از همون روز اول باهاشون تماس گرفتمو گفتم مشکلو و هر روز مشکلم با شماره پیگیری جدید رفت زیر دست کارشناس دیگه تا امروز که بالاخره گفتن کاری از دستشون بر نمیاد. از نظر اونا همه چیز درسته، آنتن دهی خوبه و شبکه هم شلوغ نیست. سرعت من هم بین بازه 34-250 K هست واسه همین نمی تونم درخواست بازپس دهی بدم.
کسی میتونه به من کمک کنه در این زمینه؟ پارازیت تو محله ما (شهرک غرب) زیاده ، ممکنه این اثر داشته باشه؟
میشه سرویس و مودم رو به کس دیگه ای فروخت؟ یعنی به نام دیگری کرد؟
ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.
سلامنقل قول:
این نوسان سرعت بین 34 تا 250 رو که خیلی ها دارن و طبیعی هست
شما سعی کن با جابجا کردن مودمت این اعداد رو بالا ببری و اینکه RSSI هر چی عددش بیشتر باشه یعنی با دکل منطقتون فاصله زیادی دارید و این باعث نوسان سرعت میشه
1-Signal Strength
رو سعی کنید به بالای 90% برسونید اگه به 100 برسه که عالی هست و 5 آنتن شما پر میشه ( این گزینه رو باید با جابه جایی مودم زیاد کنید)
2-Link Quality(CINR Reuse1)1
این عدد هم هرچی بالاتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه که این هم باز با جابه جایی مودم میتونید زیاد کنید
3-Link Quality(CINR Reuse3)1
این عدد هم دقیقا مثل گزینه بالا هر چی بیشتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه
4-CINR Reuse1و CINR Reuse3
( وقتی درصد های 2 گزینه بالا بیشتر بشه این دو گزینه هم افزایش پیدا میکنن که باز روی سرعت دانلود شما تاثیر داره
5- RSSI
این عدد هرچی کمتر باشه بهتره که این هم با توجه به مسافت شما تا دکلی که توی منطقه شما هست مشخص میشه ( هرچی به دکل نزدیک تر باشید این عدد کمتر میشه )
شما یه عکس هم از این قسمت که من گذاشتم اینجا بزار تا وضعیتت رو بشه کامل دید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال این تعداد انتن های مودم تاثیری روی سرعت dl داره یانه ؟؟؟!!!!
بله تاثیر دارهنقل قول:
چون آنتن های مودم تعیین کننده سیگنال های دریافتی شما هستن و هرچی کمتر باشه آنتن ها قطعا سرعت دانلود هم کم میشه
ممنون از راهنماییتون
فعلا ظاهرا دسترسی من رو به صفحه admin محدود کردن چون نمی تونم log in کنم.
به محض اینکه مشکل رفع شد، عکس از قسمتی که گفتید می گذارم.
عزیز اصولا دسترسی کسی رو به این قسمت محدود نمیکنننقل قول:
چون این صفحه ادمین مخصوص خود مشترک هست که از میزان انتن دهی و سیگنال مطلع بشه و بتونه پسوورد Wifi رو تغییر بده و چند کار دیگه که دلیلی نداره محدود کنن
شما با مرورگر دیگه تست کن ببین اون هم نمیزاره لوگین بشی؟
قبلا با
admin
admin
لوگین می شدین؟