یک سوال....
چطوری میشه با PES آنلاین و به صورت لیگ با سرعت دیال آپ بازی کرد؟؟؟
Printable View
یک سوال....
چطوری میشه با PES آنلاین و به صورت لیگ با سرعت دیال آپ بازی کرد؟؟؟
سلام دوباره خدمت دوستان خوبم...
من الان دارم روی یک پکیج کامل لایسنسر کار می کنم. یک سری فایل متنی حاوی اطلاعات با ارزش. دل و قلوه بازی رو آوردم بیرون. وقتی آدم با این برنامه PES Editor کار می کنه اطلاعات جالبی بدست میاره. من یک سری اطلاعات می دم شاید براتون جالب باشه!
وقتی بازی ریلیز شد تیم ونزوئلا به عنوان یک تیم فیک توی بازی وجود داشت درست مثل تیم ایران که کاملا فیک هست. ولی با عرضه DLC 1.03 این تیم به صورت لایسنس شده در اومد و بازیکنان فیک این تیم به صورت Free Agent در دیتابیس رها شدند و بازیکنان دیفالت با اسمی صحیح به تیم ونزوئلا وارد شدند و حالا شما تمامی بازیکنان ونزوئلا رو به صورت دوبل توی دیتا بیس تون دارید که یکی اسم صحیح داه و دوپلیکیت اون اسم فیک... یک سری بازیکن هم به صورت فیک هست که به نوعی بعد اومدن DLC اخراج شدن از تیم مثلا قبلا جیووانی البر توی کلاسیک برزیل بود و حالا که بازیکنان جدید اومده به تیم برزیل کلاسیک این بازیکن بدون تیم باقی مونده. حالا من یک سری اطلاعات طبقه بندی شده رو در قالب فایل های متنی ایجاد کردم. با داشتن اینا میشه در عرض کمتر از یک روز یک Edit File شسته و روفته ساخت. ولی من منتظرم تا حسین بیاد تا این پکیج رو بدم بهش تا به ویلد معرفی کنه ظاهرا حسین با ویلد (W!ld سازنده PES Editor) در ارتباط هست. اگه ویلد عزیز بتونه یک فانکشن برای برنامه اش در نظر بگیره که بشه این اطلاعات رو یک جا و به صورت ماشینی وارد کنه در عرض چند ثانیه میشه ادیت فایل اصلاح شده استخراج کرد!
راستی جای حسین خیلی خالیه:41: امیدوارم که اگه مشغله ای داشته باشه خیر و شادی باشه و گرفتاری نباشه...
روزتون به خیر عزیزان:11: موفق و گیمر باشید
دوستان این سوال رو بنده در صفحه ی 1008 پرسیدم :
پچ 1.01 و 1.02 رو هم دارم و اونام همین ارور مشابه رو میدن:41:نقل قول:
ممکنه شما مسیر پچ رو گم کرده باشی یا فایل Setup در جای نامناسبی باشه....
یا خلی چیزا از ترجمه اش که اینا در اومد!
سلام دوستان
کسی نمیدونه راه درست و حسابی برای زدن کرنل چیه ؟ که گل بشه ؟
کرنر گل بشه...؟؟؟:18:نقل قول:
مگه میشه توپو مستقیم از تو کرنر گل کرد...
اگر منظورت ارسال کردنه که خب روی وسط یک خورده بیشتر بفرست مطمئنن میتونی گل کنی!:27:
راه حل چیه ؟ تو نت دیدم خیلی ها همین مشکل رو داشتن اما کسی راه حلی پیدا نکرده بود ، فقط بعضی ها حدس زده بودن مشکل از اینه که بازی باید حتما توی مسیر دیفالت یعنی C:\Programme files\Konami نصب بشه ، در حالی که من توی درایو اف نصب کردم. کسی هست که مثل من توی درایو سی نصب نکرده باشه اما موقع نصب به مشکل بر نخورده باشه ؟(تا من مطمئن بشم که این نظریه درسته یا نه)نقل قول:
نقل قول:هر ضربه ایستگاهی که Direct باشه می تونه مستقیم وارد دروازه بشه کرنر یک ضربه ایستگاهی مستقیم محسوب میشه و بازیکن می تونه توپ رو مستقیم به دروازه شوت کنه. البته توی PES شما نمی تونی شوت کنی یعنی فعال نیست فقط دکمه پاس و سانتر فعال هست (توی فیفا هر چهار دکمه فعاله حتی شوت) شما اگه بخوای مستقیم از کرنر گل بزنی باید کمی زاویه رو کمتر کنی و با دایره سانتر کات دار بکنی که به سمت دروازه بره احتمال مستقیم وارد شدن توپ به دروازه 1 در هزار هست من فقط یک بار تونستم مستقیم گل بزنم که اونم به خاطر گیج زدن دروازبان بود. و کاملا شانسی گرچه توی PES2009 زیاد می شد که با سانتر توپ رو مستقیم وارد دروازه کرد. به هر حال زیاد توصیه نمی کنم این مدلی گل بزنی چون فقط کافیه در میانه راه یا حتی درست در لحظه وارد شدن توپ به درون دروازه با سر یا دست یا پای دروازبان یک لحظه ساییده بشه توپ اونقت گل به خودی محسوب میشه!نقل قول:
قبلا هم گفتم نصب اورجینال!نقل قول:
شما نمی تونید پچ رسمی نصب کنید به خاطر اینکه مراحل نصب بازی شما رو شرکتی که ازش خریدید دستکاری کرده. مثلا شما موقع نصب سریال نامبر وارد نمی کنید یا مسیر تعیین نمی کنید همیشه گفتم سعی کنید بازی که توسط شرکت های ایرانی انگولک میشه رو نخرید این مشکلات براش پیش میاد.
توی پست 9000 تاپیک من لینک یک پکیج رو گذاشتم (حسین عزیز اون رو آپلود کرده بود برای من... دستش طلا) شما اون رو دانلود می کنید و میریزید روی فایل های نصبی مسلم هست که شما باید محتویات DVD بازی رو کپی کنید توی یک فولدر و بعد اینکه فایل های Install Orignal رو دانلود کردید توی اون پوشه کپی کنید تا جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده بشن بعد بازی رو با اون فایل های اورجینال نصب کنید. حالا می تونید پچ های رسمی کونامی رو بدون مشکل نصب کنید
دقیقاً من...نقل قول:
من خودم درایور بازی ام توی G هست و اونو دقیقاً روی همون آدرس ریختم کارکرد...
اما مشکل من چیز دیگه است...مثلاً برای من تیم های ملی لایسنس نشدن!:41:
از Pes 2010 بعید نیست . :41:نقل قول:
حتی ممکنه که از دم دروازه خودت به حریف گل بزنی . :31:
حسین به خاطر تاپیک مسابقات pes2010 اینجا کم میاد. خیلی برای اون تاپیک حسین زحمت کشید. بعضی ها فکر می کنن اون مسابقات به صورت آنلاین هستش در صورتی که اصلا به این صورت نیست ولی واقعا مسابقات خیلی زیبا و پر هیجانی هستش.نقل قول:
راستی جای حسین خیلی خالیه:41: امیدوارم که اگه مشغله ای داشته باشه خیر و شادی باشه و گرفتاری نباشه...
فکر کنم اسپم نمیدونی چیه. الان همین پست دقیقا اسپم هستش.اون دوستمون نگفتش که چه جوری یه راست کرنر گل بشه. اگه جواب یه سوال رو نمیدونی مجبور نیستی جواب بدی:20:نقل قول:
کرنر گل بشه...؟؟؟:18:
مگه میشه توپو مستقیم از تو کرنر گل کرد...
اگر منظورت ارسال کردنه که خب روی وسط یک خورده بیشتر بفرست مطمئنن میتونی گل کنی!:27:
نقل قول:
سلام من هم دقیقا مشکل maasen رو دارم پچ 1.03رو نصب کردم همه مراحل maasenرو هم رفتم :13:
ولی کیت ها درست نمی شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :
1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.
2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.
خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.
نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت.
متن بالا رو به پست 9000 اضافه کردم بعدا اگه کسی مشکلی در نصب پچ پیدا کرد می تونه از دستور العمل بالا استفاده کنه
مرسی از توضیحاتتون:11::11::11:.نقل قول:
البته بدون نصب پچ 1.03 ، مراحل نصب ultimate licenser رو انجام دادم ، و همه تغییرات (اضافه شدن بوندسلیگا ، لایسنس شدن تمام بازیکنا ، تیم ملی ایران و ...) اعمال شد به جز بازیکن های دو تیم استقلال و پرسپولیس که کلا یه سری بازیکن دیگن که حتی سیاهپوست هم توشون هست. آیا با نصب پچ 1.03 این مشکل حل میشه یا اشکال از جای دیگست ؟؟؟
سلام.نقل قول:
البته بدون نصب پچ 1.03 ، مراحل نصب ultimate licenser رو انجام دادم ، و همه تغییرات (اضافه شدن بوندسلیگا ، لایسنس شدن تمام بازیکنا ، تیم ملی ایران و ...) اعمال شد به جز بازیکن های دو تیم استقلال و پرسپولیس که کلا یه سری بازیکن دیگن که حتی سیاهپوست هم توشون هست. آیا با نصب پچ 1.03 این مشکل حل میشه یا اشکال از جای دیگست ؟؟؟
آرمین جان به بازیکنهای این دو تیم دست نزده یعنی همون بازیکنهای اولیه ی اون تیم هستن.من خودم الان استقلال رو اسماشون رو درست کردم اینم لیست اسم بازیکنهای استقلال:
Esteghlal:
V.Taleblo
A.H.Sadeghi
P.Montazeri
S.Heydari
H.Shakori
H.Kazemi
F.Janvario
P.Rinaldo
S.Akbarpor
A.Borhani
F.Majidi
---
M.Mohammadi
H.Omranzade
M.Amirabadi
H.Beykzade
B.Koshki
M.Jabari
M.Yousefi
K.Rahmati
O.Ravankhah
S.M.S.Salehi
سلام به همگیه دوستان،
من PES 2010 رو برای PS2 چند ماه پیش خریدم، ولی خب یه سری از نقل انتقالات در اون PES 2010 هنوز کامل نشده بود ولی از اصل بودنش کاملا مطمئنم، نقل انتقالاتی مثل اینه که Robben, Sneider هنوز در رئال بودن و بکهام به میلان نیومده بود.
می خواستم ببینم ورژن جدید PES 2010 برای PS2 اومده؟ که هم باگها رو گرفته باشن هم اینکه نقل و انتقالها انجام شده باشه به صورت کامل و به روز. و اینکه مثلا میلان و منچستر ضعیف ساخته شدند که در این ورژن قوی تر شده باشن.
حالا کلا سوال من اینه: آیا ورژن جدیدتری برای Pro Evolution Soccer 2010 برای PS2، اومده بازار یا نه!؟!؟!؟
از پچ های جناب ارمین استفاده کن همه چی حله...
هم باگ ها برطرف میشه هم نقل و انتقالات و ...
به اینجا برو:کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4727499&postcount=10295
این پچ هایی که می گی برای PS2 هست!؟!؟!؟ چون من برای PC نمی خوام، برای PS2 می خوام!!!!!!!!نقل قول:
یهنی ورژن جدید PES2010 رو برای PS2.
آخ شرمنده یک لحظه فکر کردم گفت PC خیر...باید به آرمین جان بگی ببینه داره یا نه این پچ ها برای PC هست!!!
آخرین آپشنی که برای ps2 اومدهنقل قول:
فقط نمیدونم چجوری باید وارد بازی بکنیش
Option File PES2010 PS2 v.3.5 by kratos82
Aqui esta una actualizacion mas de este option file (V 3.5)
Esto es lo que contiene:
Las novedades que incluye son:
-Creados mas de 50 nuevos jugadores para tener las plantillas lo mas completas posible (Liga Española, Premier League y Serie A). gracias a gatletico86 por la informacion
-Realizadas mas transferencias faltantes.
-Dorsales correctos para todos los equipos de la liga Española
- Nombres de clubes corregidos
- Escudos reales para todos los equipos de la premier league y de la liga BBVA
- Nombres de jugadores fake corregidos
- Jugadores duplicados eliminados
- caras predeterminadas para mas jugadores de la PESSHOP y de los equipos clasicos
- Jugadores fake cambiados por los reales ( ejemplo: Vecto x Carlos Vela, Manatoz x Rafa Marquez, etc)
- Uniformes y logos para todos los equipos de la Premier League, y Liga BBVA (todos con sus respectivos logos) y para todas las selecciones nacionales (insertados con peseditor2010)
- En otras ligas C el Hamburger SV y Werder Bremen
- Nombres de estadios corregidos
- Nombres de ligas y copas corregidos
- PESSHOP sin desbloquear
- Nombres y kits de selecciones clasicas editados al 100%, agregado Pelé en Brazil clasico (sin desbloquear)
- Nombres de jugadores de la pesshop corregidos (sin desbloquear)(desblqueados los jugadores necesarios, solo en la version USA) para la version Europea es necesario desbloquerlos para tener el option file al 100% (en el RAR viene la lista de jugadores a desbloquear)
- Agregados todos los equipos faltantes de la UEFA Champions League: Wolfsburgo, Bayern Munich, Vfb Stuttgart, Debreceni VSC, CSKA Moskva, FC Rubin Kazan, FC Zurich, APOEL FC, Maccabi Haifa: faces, stats, kits, logos y emblemas editados al 100%. Todos ubicados en otras ligas A y B para poder jugar la Champios League al 100%
Descargar version 3.5 All Uefa Champions League+fichajes
Download Option File PES2010 PAL SPANISH, ENGLISH & GERMAN
(files .max, .cbs, .xps)
کد:http://hotfile.com/dl/20727227/8d0cecf/OF_V3.5_BY_K82_EUR.rar.html
Download Option File PES2010 NTSCکد:http://uploading.com/files/e24ff5fd/OF_V3.5_BY_K82_EUR.rar/
(files .max, .cbs, .xps)
کد:http://hotfile.com/dl/20727225/6509472/OF_V3.5_BY_K82_U.S.A.rar.html
Download Option File PES2010 U.S. & Spanish, English, Germanکد:http://uploading.com/files/eff3a172/OF_V3.5_BY_K82_U.S.A.rar/
(files ALL BIN/CUE)
کد:http://hotfile.com/dl/20727211/361cef9/OF_V3.5_BY_K82_ALL_BINCUE.rar.html
منبع پیس پچکد:http://uploading.com/files/m7cef555/OF_V3.5_BY_K82_ALL_BINCUE.rar/
نقل قول:
ممنون دوست عزیز آیا تو بازار می تونم CD پچ جدید رو بخرم یعنی شرکتی ورژن جدیدش رو آماده کرده باشه و من تهیه کنم!؟!؟!؟!؟
آقا یه سوال : کسی از بچه های اینجا هست که همه تیم ها رو چه دسته یک چه لیگ های برتر لایسنس کرده باشه؟
وقتی لیگ برتر انگلیس رو لایسنس کردی و تیم ها اوکی شد تو مستر لیگ هم که رفتی لیگ درست میشه؟
منظورم مستر لیگی هست که چند فصل گذرونده باشی یا برای لایسنس شدن باید مستر لیگ رو از اول رفت؟
سلام.نقل قول:
آقا یه سوال : کسی از بچه های اینجا هست که همه تیم ها رو چه دسته یک چه لیگ های برتر لایسنس کرده باشه؟
وقتی لیگ برتر انگلیس رو لایسنس کردی و تیم ها اوکی شد تو مستر لیگ هم که رفتی لیگ درست میشه؟
منظورم مستر لیگی هست که چند فصل گذرونده باشی یا برای لایسنس شدن باید مستر لیگ رو از اول رفت؟
شما هر تغییری بیرون بدی داخل مسترلیگ هم اعمال میشه.
------------
این درخواستم میدونم واقعا تکراریه ولی یکی لطف کنه این برنامه ی افزایش اون بلوکهایی که در مود bal هستن رو بزاره.
خوب ساعاتی پیش پروژه ساخت پکیج لایسنسر به عنوان یک منبع کامل جهت ویرایش بازی آماده شد و من قصد دارم این پکیج رو تقدیم کنم به تک تک کسانی که PES رو به شکل لایسنس شده می خوان بی آنکه دخل و تصرفی توش صورت بگیره. این شما و این پکیج لایسنسر مخصوص برای بازی PES2010 اختصاصی برای DLC 1.05
اگه DLC جدیدی هم بیاد من این پکیج رو به روز خواهم کرد و از روی اون ادیت فایل مخصوص می سازم
پسورد فایل : krauserکد:http://www.multiupload.com/U2WNQKOR2Y
دوستان یه پچ دوروستو حسابی که نقلو انتقالا انجام شده باشه و یه سری تبلیغات کنار زمین و توپ و اینجور چیزای اضافه شده باشه و از همه مهمتر نصبش آسون باشه و درد سر نداشته باشه مثل پچ pesedit 0.7 که راحت نصب میشه معرفی میکنید به من ؟؟؟
تشکر.
من این دوتا پچ رو دارم:
GamingAccess_Community_Patch_-_Beta_v0.2
PESEdit.com 2010 Patch 0.7 all-in-one_2
سلام ارمین جان
واقعا پچ و مطالبی که گذاشتی حرف نداشت و دست گلت درد نکنه.
فقط یه مورد من بعد از اینکه این پچ جدید نصب کردم سرعت بازی خیلی کم شده و بعضی جاهاش بصورت صحنه آهسته میشه و چندباری هم هنگ کرد.
من قبل از این از همون پچ قبلیت استفاده میکردم و مشکلی نداشتم .
آقا من کرک 1.03 ریختم و کیک سرور ولی هنگام بازی این ارور میاد و وارد بازی میشه ولی هیچ تغیری تو بازی نمیده
و خواستم اورجینال کنم دیدم فایلهای داخل دی وی دی به این شکل هست و تشابهی با فایلهایی که داخل تاپیک قرار گرفته برای ریپلیز کردن نداره
یک نفر که مستر لیگو حداقل 7-8 سال بازی کرده میتونه فایل سیوشو بعد از فشرده سازی یک جا آپلود کنه . من تصمیم دارم منحنی رشد بازیکنان رو تصحیح کنم .
نقل قول:فایل را پس از دانلود در دایرکتوری زیر کپی کن
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
]کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_37
منبع
کد:http://pesmehr.mihanblog.com
والا من دقیقا نمی دونم چرا اینطور میشه برای من هم بعضا پیش میاد ولی نه همیشهنقل قول:
اونی که DVD بازی شما رو درست کرده و با Install Shield براش ستاپ ساخته سلیقه اینستالیش ساختن کونامی رو نمی پسندیده این چیه؟ البته باز هم می تون اینستال اورجینال بسازی عصر آموزش می دم چجوری با همین DVD درست کنی یه نصب اورجینالنقل قول:
والا حسین من داشتم پاکش کردم 12 فصل رفته بودمنقل قول:
منم داشتم ولی پاک شدش.اگه بخوای میتونم لیست یه سری بازیکنان که خیلی پیشرفت میکنن و لیست یه سری بازیکن که خیلی پسرفت میکنن رو بهت بگم.نقل قول:
نه وحید جان میخواستم منحنی رشدشون رو با نسخه 2009 مطابقت بدم تا خاطرم جمع بشه که منحنیها تغییری نکردن . بعد از اون میخواستم این بخش از OF نسخه 2009 رو روی نسخه 2010 کپی کنم . فکر میکنم نوع رشد بازیکنان توی نسخه 2009 تقریبا مطابق واقعیت بود درست میگم ؟نقل قول:
الان منحنی رشد پاتو توی نسخه قبل 72 هستش اما توی این نسخه شده 86 .
حسین جان در شماره قبلی هم رشد بازیکنان طبیعی نبود. کلا مسئله اصلی این هست که چیزهایی مثل سرعت خیلی زیاد رشد میکنن.فکر کنم اگه بتونی این مشکل رو حل کنی خیلی بازی طبیعی تر بشه.نقل قول:
سلام.
حسین جان تقدیم به شما::11:
کد:http://www.multiupload.com/1ZD0WJARIV
دو تا پشت هم اومد.
حذف شود.
سلام...پچ جناب آرمین توی سون ارور میده یعنی از بازی میاد بیرون ولی برای ویستا اینطوری نیست مشکل چیه؟؟؟
من الان PES معمولی دارم و هیچی روش نریختم...برای من این پچ جواب میده؟ یا باید DLC نصب کنم؟نقل قول:
اگر میشه لیست کامل لیگ هایی که لایسنس میکنه رو بگذارید.
راستی این قضیه هنگ کردن و کم کردن سرعت چی هست؟ اگر این پچ رو نصب کنیم حتما بعضی اوقات سرعت بازی پایین میاد و هنگ میکنه؟
آقا یه راه حلی واسه من پیدا کنید , خیلی حالم گرفته است , اومدم تو خود برنامه هم آپدیت کنم تا 99% رفت faild شد
پست 10347
شاید ناقص دانلود کردی...؟نقل قول:
Dial Up هستی یا ADSL???:13:
دوست عزیز پست 10347 را بخوانید مشکم را آنجا نوشتمنقل قول: