سلام.
من میخوام اینترنت سراسری 6 ماه بردارم. 1 مگ - 2 گیگ با دانلود شبانه رایگان .به نظرتون مناسبه؟
و اینکه ابونمان اون 14000 تومن هست .آیا من هر ماه باید000 14 پول بدم و یا برای کل 6 ماه باید 14000 پول بدم؟
Printable View
سلام.
من میخوام اینترنت سراسری 6 ماه بردارم. 1 مگ - 2 گیگ با دانلود شبانه رایگان .به نظرتون مناسبه؟
و اینکه ابونمان اون 14000 تومن هست .آیا من هر ماه باید000 14 پول بدم و یا برای کل 6 ماه باید 14000 پول بدم؟
از اسیاتک نامحدود نگیر. روزانه یه حجم مشخص که دانلود کنی سرعتت خیلی خیلی کم میشهنقل قول:
همین جناب اهریمن هم که اینجا تبلیغات اسیاتک رو میکنه تا اونجا که من دیدم با تعرفه نامحدودش مخالفه و فقط محدود رو توصیه میکنه
این شبانه مخابرات هم که فعلا داره سرعت خوبی میده صوری هست. فعلا میخوان کاربرای نامحدود رو مجبور کنن که سرویس محدود بگیرن و چند وقت دیگه همون سرعت شبانه رو هم تقسیم به 0000...100000 میکنن. میدونم که میدونید. به هر حال اگه مجبور نیستید از مخابرات بگیرید، به نظر من که بهتره شرکت رو عوض کرد.
فعلا هیچ شرکتی اینترنتش باندازه رایتل قوی نیست، همه شرکتا محدود میکنن مطمئن باشید.
جناب اهریمن یه لیست قیمت از آسیاتک بزار البته اگه مودم رایگان هم میدین نیاز به مراجعه حضوری چی هست یا نه؟
الان خطم در بند مخابرات اسیره:n22:چه قده میتونی از اسارت مخابرات آزادش کنی و در آغوش آسیاتک بزاری:n02: مخابرات سلمان
گل گفتی !نقل قول:
از مخابرات 2 با کـ.... نخورید ! ( خیلی دیگه ببخشید اسمشو نیش خوردن نمیشه گذاشت ! )
یه سوال :
چرا کاربرای شاتل ، ماتریکس و... اینا صداشون در نمیاد ؟؟ :n23:
یه دلیلش این میتونه باشه ما همگی به یه شرکت هجوم میبریم ! و اون شرکت میترکه ! دوباره به یه شرکت دیگه هجوم میبریم !
2 سال پیش همه هجوم بردیم به سمت آسیاتک ! بعد 6 ماه افتضاح شد ! بعدش رفتیم سمت مخابرات ! ( البته اینو میدونم هر شرکتی روز های اولش به خاطر نداشتن یوزر سرعتش بالاس و بعد آروم آروم به دلیل یوزر گرفتن سرعت کاهش پیدا میکنه )
دقیقا اکثر کاربرا هجوم میبرن به یک شرکت و اون شرکت تبدیل میشه به بدترین.نقل قول:
اصلا من میخوام بدونم شرکتی که قابلمه ای زیر نیم کاسش نیست برای چی باید بگه فقط به کاربرای 6ماه به بالا سرویس شبانه رایگان میدیم. اگه واقعا کیفیتش خوب باشه و سرعت هارو محدود نکنن و 1000 جور بلای دیگه سر کاربر نیارن که کاربر بیچاره سال ها همونجا میمونه. غیر از اینه که چند ماه دیگه قراره از اینم که هست آشغال تر بشه و اینو خودشونم از الان میدونن؟ :n21::n21::n21:
برای مودم رایگان کاربر بايستي بعد از تاريخ 1/6/92 يوزر سپنتا يا آسياتک نبوده باشد.نقل قول:
یوزر اسیاتک را شاید بشه کاری کرد که مودم رایگان گرفت باید شماره چک بشه شاید بشه گرفت.
طرح هم تا فردا هست مهلتش
طرح مودم رایگان شمال حال شما نمیشه،تعرفه عادی هم که توی سایت اسیاتکـ هست
برای جمع اوری هم اول شما بایبد درخواست بدی اگر اقدام نکردند ما میتونیم پیگیری کنیم
سرعت
میزان حجم(سالانه) زمان مبلغ پرداختی Modem:D-LINK 2730
256 48گیگا بایت 12ماه 166هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 512 48گیگا بایت 12ماه 198هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 1024 24گیگا بایت 12ماه 179هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 1024 48گیگا بایت 12ماه 210هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 1024 96گیگا بایت 12ماه 330هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 2048 24گیگا بایت 12ماه 210هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 2048 48گیگا بایت 12ماه 258هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 2048 96گیگا بایت 12ماه 372هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان
سلام.
نه عزیز من چی گیر اوردی ؟؟؟نقل قول:
ماهی 14 تومن
tapatalk
ممنوننقل قول:
ماهی 14 یا هر دوره (2 ماه) 14 تومن؟
من هر دوره (2 ماه) 18 الی 20 تومن پول اینترنت میدم.بنظرتون برام به صرفه هست 1 مگ - 2 گیگ با دانلود شبانه رایگان فعال کنم؟
هر ماه 14 تومن 2 ماه 28 تومن ..نقل قول:
شما اطمینان دارید که مصرف ماهانه تون 2 گیگ است ؟ چون خودم که کم میارم ... اما در کل شبانه فعلا خوبه من دیشب 6 گیگ دانلود داشتم ...
tapatalk
دوستان کسی همیار داره ؟
پینگش چجوریه؟؟؟ ساعت رایگانش چ ساعتایی هست؟
این اسیاتک که کشت مارو :|
دوستان این شرکت فلان فلان شده ی شاتل اومده و برای شبانه ماهیانه سه هزار و خورده ای پول در نظر گرفته
وضعیت اینترنت مخابرات چگونه هست؟ بهتر هست از شال بریم به سمت مخابرات یا شرکت دیگه ای؟ وضعیت کجا بهتر هست این روزا؟
بالاخره بعد از کلی کلنجار و زنگ و داد بعد از 15 روز مخابرات رانژه رو برداشت.
حالا که رانژه برداشته شده زدن از ریشه هر چی سیم بوده کندن و درآوردن! تلفن قطع شده!
دوستان هر جا میرید میرزه به مخابرات و از مخابرات بهتره.
نیا آقا!هرجا میای مخابرات نیانقل قول:
-----------------
دوستان برای رفع مشکل محدودیت سرعت دانلود از سرور های خارجی تو ساعاته شبانه کسی راه حلی داره؟
ممنون.نقل قول:
سراسری 6 ماه -1مگ -0 گیگ چطوریه -( قضیه 0 گیگ چیه؟؟؟)
دوستان از دیروز عصر چراغ اینترنت من دیگه روشن نمیشه ولی چراغ dsl بازم روشنه ! توی سایت بیست نتم که میرم نوشته در انتظار جمع آوری ولی قبلا نوشته بود درخواست جمع آوری ! من به دلیل نیازم به اینترنت چون دیدم بعد از ۱۰ زوز خط و جمع آوری نکردن مجبور شدم از دوباره ازش استفاده کنم ولی درخواستمو لغو نکردم چون هنوزم میخوام قطع بشه این لامصب !
الان نمیدونم چه اتفاقی واسه خط افتاده !
جمع آوری شده یا نه !? میترسم زنگ بزم پشتیبانی بگن چرا شما که میخواستی جمع کنی باز استفاده کردی و بازم روز از نو !
فرق بین درخواست جمع آوری با درانتظار جمع آوری چیه ?! چرا اینترنتم قطع شده پس !?
Sent from my HTC One using Tapatalk
والا اطلاع ندارم - ولی باید به این شکل باشه که هرچی مصرف کنی براساس تعرفه ترافیک اضافی حساب کنهنقل قول:
tapatalk
سلام من از شیراز هستم 2 ماه پیش رایتل گرفتم سرعت عالی بود قطع و وصل هم نمیشد یه مدت گفتن به روز رسانی شبکه داریم سرعتا افتضاح بود الان که به قول خودشون بروز رسانی انجام شده باز هم همین مشکل رو دارم اینترنت send & resive هر 5 دقیقه یکبار کلا اینترنت کار نمیکنه هر چی هم به اپراتور زنگ میزنم هی میگن سیم کارت و توی یه دستگاه دیگه چک کن و از این چرت و پرت ها که ذهن ما رو منحرف کمه که ایراد از دستگاه هست نه آنتن دهی- کسی هست که این مشکل رو داشته باشه مثل من؟ حالا چه شیراز چه شهر های دیگه
دستگاه من هم مودم جیبی وای فای huawei E5332 هستش
بسیار ممنون از شما.
حال اگه فرض کنیم سراسری 6 ماه -1مگ -0 گیگ با ابونمان 7500 تومن رو فعال کردم و مثلا 2 ماه استفاده کنم و بعد لغو کنم اندازه 2 / (4*7500) تومن کنتور میندازه؟!!!
تو توضیحات اومده که
((جمع آوری قبل از ۶ ماه، منجر به هزینه ۵۰% آبونمان مدت باقی مانده از ۶ ماه در صورتحساب بعدی خواهد شد.))
دوستان میشه اون شماره که رانژه رو راحت برمیداره بگید؟
چند ساعت بعد از درخواست قطع رانژه اگه اقدام نکردن میتونم با اون شماره تماس بگیرم؟
ظاهرا که اینطوره، در هر حال خیالت راحت که پولتو بالا میکشننقل قول:
حالا چه کاریه از این سرویسای عجیب غریب بگیری؟ چه کاریه اصلا 6 ماه بگیری؟ چه کاریه از یکی از دزد ترین شرکتا بگیری؟ ...
شما خودت میتونی 9,10 روز بی اینترنت صبر کنی تا مخابرات جمع آوری کنه از اون ور یه هفته صبر کنی تا یه شرکت دیگه برات وصل کنه!؟برا یکی مثله من امکان پذیر نیست!نقل قول:
دوستانی که 2مگ مخابرات دارن لطفا این لینک پایینی رو یه تست کنن بهم بگن حداکثر سرعت چقدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!نقل قول:
برای همین دارم اون شماره رو میپرسم که حد اکثر 3_4 روزه قطع بشه. اون شرکت هم فکر نمیکنم 1 هفته کشش بده. تو بدترین حالت 1 هفتس. در کل روی هم رفته فکر میکنم 1 هفته بشه قطع و وصل کردن اینترنت جدید :n02:
خب برای من مشکلی نیست که صبح زود ساعت مثلا 5 بیدار بشم و برم اینترنت . به نظرتون سراسری 6 ماه -1مگ -0 گیگ برای من مناسبه؟
ای بابا آقا من اومدم بگم نادم و پشیمونم
همین الان برگ سبز سربازیو گرفتم 1 ماهو نیم دیگه اعزامم هست. فکر نکنم حتی اگه تو یه هفته بتونم شرکتو عوض کنم ارزش 1 ماهو نیم رو داشته باشه:n23:
ویرایش:
ای تف تو این مخابرات با این پشتیبانیش
2 بار زنگ زدم بجز اهنگ چیزی نشنیدم. خوابن اصلا
شمارش اینه.ولی من هر چی زدم برنداشت.نقل قول:
07116281188
سلام
سرعت دانلودم از این سایت خیلی بالا هست!:n04: اما از سایت های دیگه اینجوری نیست جریان چیه ؟
فک کنم مخابراتی؟؟ اگه اره که همینجوریه فک کنم به خاطر هاست سایته....نقل قول:
آره بیست نت مخابرات هستم
چیکار کردن که سرعت این سایت اینقدر بالاست ؟
نقل قول:
نمیدونم فک کنم به خاطر هاستشه،نقل قول:
منم اسیاتک دارم، mihnadownload.com و چند تا سایت دیگه که هاستشون رو اسیاتکه سرعت بالاس....
آخه مساله اینجاست من نامحدود دارم سرعت همه سایت هایی که سرور داخلی دارن روی 90kb/s محدود هست اما دانلود از این سایت 1mb/s ! با تک کانکشن هم سرعت تغییر نمی کنه
کاش سایت هایی مثل سافت 98 و دانلودها سرعتش اینقدر بود
نقل قول:
این مخابرات توی ساعات رایگان سرعت تورنت رو محدود میکنه؟:n15:
سرعت تورنت رو محدود نمیکنه درواقع سرعت دانلود از سرور های خارج از ایران رو محدود میکنهنقل قول:
گشتم نبود !! نگرد نیست ... من حدود 3 ماه داشتم یه راهی پیدا میکردم که بشه هاست گرفت از این شرکت و دانلود کرد.همه کارهاش رو کردم.پولم ریحتم به حسابش.آخر کار طرف دبه کرد و هاست رو نداد ...نقل قول:
واقعا؟چرا؟
یعنی اینا چیکار کردن که سرعت فقط ار این سایت اینقدر بالاهست ؟
نقل قول:
چون که سرور این سایت توی شیرازه !!! الان شما تست IP که از سایت بگیرید با ip زیر شروع میشه ... ip کسایی که از مخابرات نت دارن هم با همون شروع میشه ... 5.190 .. یعنی هر دو توی یه مسیر هستن ....نقل قول:
شما که از اون سایت دانلود میکنی انگاری داری از شبکه بین دو سیستم استفاده میکنی و نه اینترنت ...
برای همین سرعتش بالاست .... من به شرکت هاستش بارها تماس گرفتم برای گرفتن هاست.اول قبول کرد.ولی بعداز یه مدتی هاست یه جای دیگه رو داد و الکی بهونه آورد که هاست شیراز کنده و ضعیفه و این چیزا .. منم گفتم مشکلی نداره و من باهاش کنار میام.
وقتی دید هیچ جوره بی خیال نمیشم گفت اصلا هاست شیراز نداریم :n29:
سرعت دانلود،من با این سایتها عادی هست که فکر میکنم بر میگرده به مرکزمون!نقل قول:
ممنوننقل قول:
یعنی سرعت از تمام سایت های خارجی و رپید شیر و ... پایینه؟:22: حالا چقدر محدود میکنه سرعتو؟
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
بستگی به سرعت تعرفتون.مثلا من که یه مگ دارم فک کنم 50 این ورا باشهنقل قول:
شما میتونی تورنت یا مابقی لینک هاتونو لیچ کنید و تو یه سرور ایرانی ریموت آپلود کنید و از اون سرور با سرعت کامل دانلود کنید