دیشب از ساعت 3 تا 7صبح سرعت دانلودم رو 78 بود خیلی حال کردم البته پایین هم مییومد از 70 پایینتر نمی آمد سرویسم اکو 128 هست:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب از ساعت 3 تا 7صبح سرعت دانلودم رو 78 بود خیلی حال کردم البته پایین هم مییومد از 70 پایینتر نمی آمد سرویسم اکو 128 هست:8:
منم دیشب سرعتم خوب بود
از 1 تا 7 با 62 دانلود میکردم!
من با download accelerator کار میکنم.... اگ هIDM نصب کنه توی سرعتم تاثیر داره؟
قطعاً بیشتر میشه.:5:نقل قول:
میخوان مودمهای خودشون رو گرونتر از بازار به مردم بفروشندنقل قول:
من دارم از مودم دیلینک استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم
اون طرف خواسته شما رو بترسونه تا یه مودم بهت بندازه
جالب بود بعد از اینکه سرویس راه افتاد زنگ زدن پرسیدن چرا شما از مودم های ما استفاده نمی کنین
من تماس گرفتم گفتن احتمالا مربوط به سیستم هست ... البته یه بی دقتی هم کردم من همزمان با pc و نوت بوک وصل میشم ..
آیا توی speeed .net ( توی سرعتی که میده) تاثیر داره؟ یعنی تا این حد؟!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل 512 من باید بشه 256 ، نه 128.
همه ی مودما استاندارد جهانی دارن و به شبکشون هم میخوره فقط میخوان مودم بفروشندنقل قول:
بگو مودم نمیخوام
مشکلی نداره مودم نیازی به خرید مودم جدید نیستنقل قول:
Asus AM602-پورت usbو ethernet قیمتم فکر کنم 50
آدرس بار مررگر تایپ 192.168.1.1وارد کنسول مودم میشم که نوشتهنقل قول:
دوست عزیز یعنی اگه باشوت قرارداد ببندم با مودم dlink مشکلی پیش نمیاد الان کدامیک از بچهای این فروم مودم dlink دارننقل قول:
همه ی مودما استاندارد جهانی دارن و به شبکشون هم میخوره فقط میخوان مودم بفروشند
سرعت رو نمیدونم ولی از IDM استفاده کن بهتره...!نقل قول:
دوست من یعنی اگه باشون قرارداد ببندم. مشکلی پیش نمیاد آخه یکی می گفت از روی مک آدرس مودمت پیدات میکنن و قطعت میکنن کسی تو این فروم هست که مودمش dlink باشه و اشتراکشم از شاتل گرفته باشه؟نقل قول:
همه ی مودما استاندارد جهانی دارن و به شبکشون هم میخوره فقط میخوان مودم بفروشند
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد همه مودما استاندارد جهانی دارن!نقل قول:
سلام
من یکی از دوستام رفته از شاتل سرویس eco128 گرفته ولی یه مشکل داره اونم اینه که سرعت باز شدن صفحات وب خیلی کمه در حد دیال آپه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی میدونه مشکلش چیه ؟ با مرورگر های مختلف هم امتحان کرده ولی کارش نشده... کامپیوترش هم ویروسی نیست ولی در عوض سرعت دانلودش خوبه با اینکه 128 هست سرعت دانلودش تا 80 هم میرسه البته با IDM
من هم الان سرویس فن آوا دارم ولی راضی نیستم و میخوام بیام شاتل مودم من td-8811 هست مشکلی ندارم اگه بخوام بیام شاتل؟
اصولا نوع مودم تو سرعت تاثیر گذار هست یا نه ؟اگه آره این مودم من وضعش چطوره؟
ممنون از همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی رو بیکار نذازه:46:نقل قول:
منم مودمم همینه
هیچ مشکلی نداره ردیفه ردیفه :31:
نوع مودم هیچ تاثیری نداره
آقا هیچ راهی وجود نداره که پیمگ رو کم کنم ؟ (خیلی لازم دارم)
یه یارو بلژیکیه پینگش 30 بود من 580 پدرمو در اورد !
نه من planet دارم و هیچ مشکلی هم ندارم... :31:نقل قول:
اگه منظورتون پينگ هست كه نه راه خاصي نداره (راه غير خاصش اينه خونتون رو عوض كنين!) فقط بايد با پشتيباني شاتل مطرح كني شايد اونا بتونن يه ذره كمترش كنن.نقل قول:
آقا یکی توضیح بده چه جوریه پرداخت اینترنتیش میخوام با سپهر کارت بانک صادرات پرداخت کنم :
شماره کارت روی کارت نوشته/رمز اینترنتی باید بری با عابر فعالش کنی/رمز دوم هم معمولا پشت کارت نوشته باشه/تاریخ انقضا هم همراه با رمز اینترتی که میذاری عابر میگه بهتنقل قول:
سرویس منم پینگش بالاست و صفحات رو یه کم دیر باز می کنه ولی نه دیگه در حد دیال آپ!!!!!!!!!!!!نقل قول:
در ضمن این سایت speedtest.net سرعت دانلود من رو میزنه 0.16 ... در حالی که زنگ زدم پشتیبانی با راهنمایی اشون از سایت اپرا، نرم افزار اپرا رو دانلود کردیم ( بدون idm) سرعت دانلودم 68 بود!!!
حسابی خجالت زده شدم...!! گفت به این سایت اعتماد نکنین!!:18:
من و چندتا از دوستان توی همین تاپیک دی لینک و تی پی لینک داریم. هیچ مشکلی هم نداره. فقط مثل اینکه برای نصب نمیان و اگر بعدا هم مشکلی پیش بیاد به مودمتون گیر میدن.نقل قول:
البته الان این گیر دادن ها خیلی کمتر شده، مثلا وقتی با پشتیبانی تماس میگیری یا توی چت آنلاین مشکل مطرح میکنی هی نمیپرسن مودمت چیه! ولی قبلنا تا میگفتی فلان مودم رو دارم میگفت احتمال داره از مودمت باشه، ولی الان خیلی بهتر شده پشتیبانیشون.
آخه با عقل هم جور در نمیاد، دی لینک یکی از بزرگترین غول های تولید تجهیزات مخابراتیه. این مودم adsl یکی از تجهیزات خیلی کوچیکشه.
نه وقتی که دانلود میکنه مسنجر باز میمونه و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
رمز دوم رو ننوشته !نقل قول:
یه رمز 3 یا 4 رقمی پشت کارت یا روی کارت نوشتهنقل قول:
سلام
دوستان شاتل تو شهر شما تهران مثلا سرعت 128 قیمتش چنده ؟
و دیگه اینکه قیمتهایی که تو سایتشون میزنند خیلی ارزونه اما احساس میکنم محدودیت دانلود این شرکت بالاست؟ درسته ؟ مثلا زده تو سایتش قیمت adsl 128 هفت هزار و خورده ای هستش .. حالا بگید محدودیت دانلود داره ؟ اگر داره به ازای هر گیگ اضافه چقدر تموم میشه ممنون میشم یه توضیح خوب و کامل در مورد سرعت دانلود و محدودیتهای دانلود بدید
نقل قول:
شما تو سايت Speedtest از يه سرور ديگه تست بگيريد.
مثلاً اگر با كويت تست گرفتيد، حالا با باكو تست بگيريد.
از تمام بچه های این فروم تشکر میکنم ممنون که پاسخ بنده رو دادید :11: منم با نظر دوستمون موافقم شرکت دی لینک یکی از شرکتهای معتبر در زمینه مخابرات و شبکه است و با عقل جور در نمیاد اقایون ممنون پس مشکلی نیست می خوام اشترکه eco 512 رو بگیرم در این مورد نظرتون چیه؟ کدوم یک از اشتراکاش با صرفه تره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
والا شهر ما تهران نیست ,اصفهانه :31:
قیمت ها دقیقا همون هایی هست که تو سایت شاتله
شاتل 2 نوع سرویس داره art و eco
art در ماه ترافیک بیشتری داری
ولی eco در ماه ترافیک کمتری داره
ولی این ترافیک فقط برای وبگردی در طول روز مصرف میشه و برای دانلود میتونی از شبانه رایگان ( از 1 تا 7 صبح رایگانه)استفاده کنی
اون 7300 تومن درصورتیه که شما eco-128 یک ساله بگیری که خیلی پیشنهاد نمیشه چون ترافیک روزانه خیلی کمه در سرویس های 1 ساله
بهتره که eco-128 سه ماهه بگیری که 5 گیگ هم ترافیک داره و هزینه هم برای هر ماه میشه9900 تومن
درباره ی سرعت دانلود هم مثلا با eco-128 سرعت دانلود باید 16 باشه و جدیدا شاتل به 128 ای ها 1 حالی داده و سرعت دانلودشون 64 شده:5:
در کل برای بدست آوردن سرعت دانلود اسم سرویس را تقسیم بر 8 میکنیم مثلا سرعت دانلود سرویس های 512 میشه 64
دربار هی قیمت هر گیگ ترافیک اضافه هم برای سرویس های art حدود 3000 تومن و برای سرویس های eco حدودو 9000 تومن ست
دوستان
قیمت 2 mb
23 هزار تومان هستش
فقط 1 ماهه داره
شاتل سرعت 2 مگا آورده ؟؟؟
بلهنقل قول:
برای اولین بار در ایران
ولی به نظر من گرونه
شما چی میگن؟
نقل قول:نقل قول:من که هرچی میگردم پیدا نمیکنم کجاستنقل قول:
موفق باشید
تو سایتش اصلا ننوشتهنقل قول:
نمیدونم چرا
من مشهد هستم
وگفتن برای بعضی از شهرها فعلا این سرعت رو گذاشتن
تو روزنامه و .... انقد تبلیغ کردن
خدا میدونه
با پشتیبانی که چت کردم گفتند به صورت محدود برا مشهد ارایه شده و بقیه جاها خیر
موفق باشید
فعلا به صورت محدود برا مشهد ارایه شده
موفق باشید
نقل قول:23 هزار تومن بعد حجمش چقدر هست مثل اکو هست یا آرت ایناش معلوم نیست؟نقل قول:
میدونی چرا اول مشهد چون میخواد پوز صبانت رو بزنه:27::31:
اره واقعا شنیدم یوزر صبانت تو مشهد در طول ساعت رایگان 3.5 گیگ دانلود میکنند :24::24::24::24: ولی بعد از مشهد میوند سراغ اصفهانیا:31:نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
پس با این حساب همین پارس آنلاین که دارم خیلی به صرفه تر و بهتره وو انصافا هم مشکل قطعی و سرعت ندارم :11:جز یک هفنه اخیر .. یک ساله دارم استفاده میکنم 128 مگ با 20 گیگ حجم دانلود واسم تموم میشه 40 تومن تازشم من تو رشتم مطمئنا تهران ارزونتره .. سرعت دانلودمم 20 تا 28 متغیره ..ممنون از پاسخت:11:
آقا هیچ راهی وجود نداره که پینگ رو کم کنم ؟ (خیلی لازم دارم)
یه یارو بلژیکیه پینگش 30 بود من 580 پدرمو در اورد !
نقل قول:
راه خاصي نداره (راه غير خاصش اينه خونتون رو عوض كنين!) فقط بايد با پشتيباني شاتل مطرح كني شايد اونا بتونن يه ذره كمترش كنن.
زنگ بزنم بگم پینگم رو کم کنید ؟؟ :34:
چه فدر کم میشه ؟ هی این پسر برزیلیه شاخ بازی در میاره می خوام حالشو بگیرم !
سلام من یه سوال مهم داشتم
من روز 10 شهریور اینترنتم وصل شده(512 اکو) میخاستم بدونم این 3 گیگابایت ترافیک رایگان ماه رمضان برای من هم محاسبه میشه یانه؟
ایمیلش برام اومده ولی تو my.shatel که میرم تو قسمت ترافیک مصرفی چیزی ننوشته
حداکثر میزان استفاده : ( 3072MB )3GB
مصرف دوره : ( 2971.09MB )2.9GB
ترافیک اضافه شده : (
3072MB )3GB
3 گیگ رایگان دادن
اما حداکثر مصرف رو همون سه گیگ زده
قطع نشه؟
چطوری سه گیگ اضافه میشه؟ خودکار؟
کدوم شهرها؟نقل قول:
به کیا میدن؟ مطمئنا به کاربرای عادی نمیدن:5: