بطور رسمی میگن هرفرد 72 ساعت مهلت دارهنقل قول:
اما اینجور که معلومه همه تا 7 بهمن فرصت دارن.
Printable View
بطور رسمی میگن هرفرد 72 ساعت مهلت دارهنقل قول:
اما اینجور که معلومه همه تا 7 بهمن فرصت دارن.
اخه من پروژه ترم قبل برداشتم(4واحدی) اما هنوز کاراش تموم نشده..میخوام بدونم که ان ترم باز همونو بردارم تو انتخاب واحد الانم یا نیازی نیست(خود اموزش هم جوابشو نمیدونه و راهنمایی نمیتونن کنن)نقل قول:
شما اطلاعی نداری؟
عاقا من 15 واحد برداشتم و همرم قبول شدم ولی زده 14 واحد گذرانده چرا؟:n03:
تاجایی که اطلاع دارم باید این ترم هم ورداری و شهریه رو پرداخت کنی ، چون بنابه هردلیلی ترم قبل کاراش تموم نشده.نقل قول:
از قسمت اطلاعات جامع دانشجو یه عکس بده ببینم چی شده .. !نقل قول:
مطمئنی 15 واحد ورداشتی؟
شاید الان یک درس ، یک واحدی تایید نشده هنوز ... !
دادا اصا درس یه واحدی برنداشتمنقل قول:
از قسمت اطلاعات جامع دانشجو یه عکس بده ببینم چی شده .. !
مطمئنی 15 واحد ورداشتی؟
شاید الان یک درس ، یک واحدی تایید نشده هنوز ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون هنوز نمراتتون استاد تایید نهای نکردن و از 15 واحد فقط دو واحد تایید شدهنقل قول:
اون 14 واحدم منظورش این دو واحد با 12 واحدی که ترم قبل پاس کردینه
نقل قول:
خب الان این ترمی که مشخص کردم زده 15 واحد ورداشتی ( فلش اول از سمت راست )
2 واحد رو اعلام کردن ( فلش 2 )
13 واحد رو اعلام نکردن ( فلش 3 )
2+13 = 15
درسته دیگه :n01:
اخه انقدر گزینه زیاد داره ادم قاطی میکنه ماهم تازه وارد:n02:
داش محمد و داش مهدی دمتون گرم
سلام
گلستان الان کار می کنه؟
نه کار نمیکنهنقل قول:
ساعت یک ثبت نام ارشد شروع میشه ولی فعلا واسه من گلستان باز نمیشه
اقا این خطا الکی چیه ترم اخری:n03:
نقل قول:
خب شما هر ترم فقط مجاز به ورداشتن یک درس از دروس گروه معارف هستین : لذا اگه ترم آخری باید بری دانشگاه پیش کارشناس رشته تا برات ورداره.
یعنی مشکلی نیست؟ به اموزش بگم حل میکنن؟نقل قول:
الان تو تصویر مشخصه که شما تفسیر موضوعی نهج البلاغه رو ورداشتی ؛ یک درس دیگه چی میخوای ورداری که سیستم ارور داده؟نقل قول:
ویرایش: ندیدم یه لحظه ...
شما فرهنگ و تمدن و نهج البلاغه رو ورداشتی سیستم بهت اخطار داده .. برو پیش کارشناس رشتت برات ورداره و مشکلی هم نیست ./
سلام اگه پرداخت اینترنتی بکنیم همون دقیقه تایید میشه شهریه؟ الان درگاه بانک صارات مشکل داره !
یه سوال دیگه اگه از بانک شهریه رو بریزیم حضوری چقدر طول میکشه تایید کنن ؟ انتخاب واحد رشته روانشناسی ساعت 2.20 شروع شده !
بعد به همه ترم اول 14 واحد میدن ؟
آی که چقدر آشغاله این انتخاب واحد دانشگاه پیام نور :n21: دانشگاه ما آزاد قزوین آدم بیسواد بخواد انتخاب واحد کنه راحت میتونه
نقل قول:
سلام
آره همون لحظه تایید میشه.
این ترم فقط از دو طریق میشه شهریه رو پرداخت کرد : یکی اینترنتی یکی هم از طریق خودپرداز ( از طریق خودپرداز کمی طول میکشه تا تایید شه )
هردرس خودخوان چقدر از شهریه کم میکنه؟(دروس عمومی و اختصاصی)
نقل قول:محتوای مخفی: جدول شهریه دوره های کاردانی و کارشناسی (سراسری – فراگیر) دانشگاه پیام نور در سال ۱۳۹۲
خب هردانشجویی برای انتخاب واحد زمان خاصی داره .. زمان انتخاب واحد شما از 4 بهمن شروع میشه ...نقل قول:
نقل قول:
زمان انتخاب واحد نيمسال دوم سال تحصيلي 93-92 در سيستم گلستان از تاريخ 27/10/92 الي 4/11/92 از مسير زير مي باشد.
ثبت نام ------ > عمليات ثبت نام ------> ثبت نام اصلي
--------------------------------------
یعنی روز آخر دیگه :n23:
نقل قول:
هر دانشجو به مدت 72 ساعت مجاز به انتخاب رشته می باشد.
سلام
تابستان آزمایشگاه ارائه میشه ؟
نه ارائه نمیشهنقل قول:
رفتم از دانشگاه پرسیدم گفتن باید ترم آخر برداری. ولی دلیلش رو من هنوز درک نمیکنم. تو هیچ بخش نامه ای نیومده این مسئله. الان من هیچ جوره عمومی ها زمانشون با امتحانای دیگم نمیخوره و فقط همین دانش خانواده میخوره. الان مجبورم بدون عمومی بگذرونم ترم بعد رو!
دفاع مقدس هم هست نمیدونم بردارم یا نه. کسی پاس کرده؟ چجوریاست؟ کلاس و میان ترم داره یا فقط امتحان؟
دفاع مقدس هیچی نداره میان ترم هم شرکت کنی چه بهتر فقط دقت کن اختیاری ــه
دوستان این نتایج بدون آزمون کی میاد؟ انتخاب واحد الان تموم میشه نتایجش هنوز نیومده.
چون 15 واحد باید اختیاری پاس کنی و دفاع مقدس هم 2 واحده ، یه آزمایشگاه شبکه اضافه کردن که سقف واحدهای اختیاری درست بشه که بعدا باید این رو بردارینقل قول:
دوستان یک سوال : در ترم آخر میشه یک درسی رو که پیش نیازش رو پاس نکردیم ، برداشت ؟
آره میشه.:n01:نقل قول:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : مهلت ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور برای تمامی دانشجویان دانشگاه پیام نور تمدید شد.
مهلت ثبت نام و انتخاب واحد طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تا ۱۰ بهمن ماه ۱۳۹۲ ادامه خواهد داشت.
پیش از این نیز انتخاب واحد دانشجویان تا تاریخ ۴ بهمن ماه اعلام شده بود که به دلیلی مشکلات بسیار زیادی که دانشجویان برای پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد داشتند این زمان تا تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۳۹۲ تمدید گردید.
نکته 1 - دانشجویان عزیز دقت داشته باشید : در حذف و اضافه نیز امکان انتخاب واحد بدون محدودیت امکانپذیر می باشد. پس اگر انتخاب واحد نکردید ، در زمان حذف و اضافه می توانید انتخاب واحد نمایید.
نکته 2 - اسامی پذیرفته شدگان آزمون فراگیر ارشد نوبت سیزدهم و پذیرفته شگان بدون آزمون بهمن ماه سال ۹۲ به زودی اعلام خواهد شد و ثبت نام و انتخاب واحد این دسته از پذیرفته شدگان در همین نیمسال و در بهمن ماه انجام خواهد شد.
نکته 3 - تاریخ حذف و اضافه نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور براساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور از۲۶ بهمن آغاز و تا ۵ اسنفد ماه ۹۲ ادامه خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دکتر فراهانی رئیس دانشگاه پیام نور طی حکمی دکتر محمد علی کریمی را به سمت سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور منصوب و از زحمات دکتر دل افکار معاون پیشین قدردانی کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور در مراسم تودیع و معارفه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی ضمن قدردانی از زحمات دکتر دل افکار معاون پیشین اظهار داشت: امید است معاونت جدید و همکاران این معاونت با همدلی و ایجاد آرامش بیشتر در جهت خدمت رسانی موثر تر و کارآمد تر کوشا بوده و دانشگاه را در دستیابی به اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران یاری رسانند.
دکتر فراهانی همچنین دکتر امیر ملکی را به سمت سرپرست دفتر برنامه ریزی و هماهنگی مراکز بین المل منصوب و از زحمات خانم انصاری قدردانی کرد.
وی اظهار داشت: یکی از محورهای کلان مورد نظر مسئولان ارشد کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی استفاده از توانمندی های دانشگاه پیام نور در حوزه بین الملل به شکلی اثربخش تر از گذشته است و امید است که سرپرست جدید این مرکز با انرژی بیشتر فعالیت های برون مرزی دانشگاه را به سبکی متفاوت و کارآمد ساماندهی کند.
وی گفت: شورای فعالیت بروزن مرکزی به شکل مطلوبی تشکیل شده و می تواند با تلاش بیشتر اقداماتی را در شان حوزه برون مرزی انجام دهد.
کریمی تقریبا یک ماه پیش بود که به سمت مسوول اتاق فکر دانشگاه پیام نور منصوب شده بود.
فراهانی در مراسم تودیع و معارفه معاونت آموزشی پیام نور عنوان کرد که تکریم و ساماندهی اعضای هیات علمی یکی از مهم ترین برنامه های دانشگاه پیام نور است که باید مد نظر معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی قرار گیرد.
همچنین در روزهای گذاشته حسین زارع به سمت سرپرست معاونت فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور و محمد مهدی پرهیزگار به سمت سرپرست دفتر برنامه ، بودجه ، تحول اداری و بهره وری منصوب شده بودند.
آقـا از اونجایی که من کلاً از سیسـتم آموزش عـالی و اینا خبری ندارم یه توضیح درباره ی مشـروط شدن میدین ؟!
با وجودِ چه شرایطی مشروط میشیم ؟!
بعد که مشروط شدیم چی میشه ؟!
مشروطی یعنی معدلت تو ترم جاری زیر 12 بشهنقل قول:
واگه زیر12 شدی ترم بعدی 14 واجد بیشتر نمیتونی برداری
خب تماماً باید چندواحـد پاس بشه ؟!نقل قول:
تعداد واحد مهم نیست .فرقی نمیکنه چندتا پاس بشینقل قول:
مهم اینه که معدل اون ترم بالای 12 باشه.
ممکنه دو تا درسم بیفتی ولی بازم معدلت بالای 12 بشه
میگم این دفاع مقدس اختیاریه درسته؟ولی ظاهرا هرکسی باید یه درس اختیاری هم پاس کنه اینجور که من شنیدم صحت داره؟یعنی در هر حال اجباری میشه دیگه؟
نه ! درطول سال های دانشگاه رو میگم :دینقل قول:
رشتتون چیه؟نقل قول:
برای رشته های لیسانس معمولا کمترینش 135واحده بیشترش 146 واحد
این درس حفظ جز سی چه جوریه باید جز سی رو کامل حفظ کنیم؟
و ایا برای امتحانات میدترم پرداخت شهریه واجبه؟