ممنون از توضیحات کاملتون...
Printable View
ممنون از توضیحات کاملتون...
من چند روزیه گرفتار یه مشکلی شدم.
چند روز پیش اتفاقی دیدم که حتی وقتی صفحه ای در اینترنت در حال باز شدن نیست و سیستم کاملا از لحاظ اینترنتی بیکاره وقتی از کانکشن اینترنت status میگیرم همینطور سند و ریسیو دارم.
برنامه netlimiter رو نصب کردم که ببینم مورد از کجاست دیدم که کسپر داره از خط استفاده میکنه و در واقع باعث میشه که DLSpeed در برنامه netlimiter مقدارش بالا بره.
این مورد وقتیکه میرم پیش دوستانی که Adsl دارن باعث میشه که ناخودآگاه از ترافیک اون بنده خدا کم بشه.
کسپر رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.حتی ویندوز رو هم عوض کردم اما مشکل همچنان پا برجاست.
گاهی اوقات کسپر هیچ باری روی خط نمیزاره اما گاهی هم همینطور DlSpeed رو بالا میبره.
با netlimiter محدودش هم کردم اما انگاری باعث افت سرعت توی باز کردن صفحات میشه.ورژن 2012 دارم.حدود 1ماهه این ورژن رو نصب کردم و تا چند روز پیش باهاش مشکلی نداشتم.
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
دوستان
اگه یه فایل به خصوص. مثلا dll داشته باشم و آنتی ویروس به اشتباه اون رو پاک می کنه و میبره به قرنطینه ، باید چکار کرد ؟ توی 2012 .
لیست سفید فایل و فولدر
1. پنجره Trusted Zone رو طبق تصویر زیر باز کنید :
محتوای مخفی: Trusted Zone
2. در این پنجره و در قسمت Exclusion rulesروی Add کلیک کنید و در پنجره باز شده، فقط گزینه Object رو تیک دار کنید :
محتوای مخفی: Exclusion rules
3. در قسمت پایین این پنجره ، رو به روی عبارت Object، روی Select Object کلیک کرده و فایل یا فولدر مورد نظر رو وارد کرده و سپس تمام پنجره ها رو OK کنید.
( گزینه Include Subfolders برای شامل شدن فولدر های موجود در داخل یک فولدر به کار میره. )
محتوای مخفی: Add
لیست سفید برنامه ها4. فایل اجرایی برنامه و یا کرک رو طبق تصویر زیر در پنجره Trusted Applications وارد کنید :
در صورتی که هنگام اجرای برنامه ها، کرک ها و کلیه فایل های اجرایی که سالم هستند با واکنش کاسپر رو به رو میشید، طبق مراحل زیر، فایل اجرایی مورد نظر رو وارد لیست سفید برنامه ها کنید.
اگر علاوه بر هنگام اجرا، کسپر هنگام اسکن نیز، فایل های محل نصب برنامه و یا نگهداری کرک رو آلوده تشخیص داده و اقدام به پاک کردن اونها میکنه، علاوه بر مراحل زیر، طبق مراحل گفته شده در بالا، پوشه محل نصب برنامه و یا نگهداری کرک رو هم وارد لیست سفید فایل و فولدر کنید.
محتوای مخفی: Trusted Applications
5. بعد از وارد کردن فایل اجرایی مورد نظر، پنجره زیر باز میشه که تمام گزینه های اون رو تیک دار کرده و پنجره رو Ok کنید.
محتوای مخفی: ٍExclusion for application
6. در پایان تمامی پنجره های باز رو Ok کنید.
برنامه Virsus removal tool کاسپر رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
ممنون دوست مننقل قول:
اتفاقا دیروز این کار رو کردم و بعدش برای اینکه ببینم کار می کنه یا نه ، همون فایل رو اسکن کردم ، دیدم که دوباره بردش تو قرنطینه.
پاک شود......
میتونم پوشه اپدیت PURE رو برای KIS یا KAV هم استفاده کنم؟
نقل قول:ایشون منظورش ایزار پاکسازی سیستم های آلوده کاسپر هست، لینکی که شما دادید ابزار پاک کردن کامل خود کاسپر هست.نقل قول:
Virus Removal Tool رو از اینجا دانلود کنید :
کد:http://www.kaspersky.com/virusscanner
اصولا نباید امکان پذیر باشه.نقل قول:
کاسپر به هر حال قطعا روی ترافیک مصرفی، هیچ تاثیری نداره. این هم که مشکلتون از کجا ناشی میشه شخصا نظری ندارم. پست زیر رو هم بخونید شاید کمکتون کنه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3515241&postcount=4387
نمیدونم والا. تا حالا موردی دیده نشده که این بخش کارش رو درست انجام نده.مطمین شید درست انجام میدید.نقل قول:
در تصویر دوم هم مطمین شید عبارت Protection component بر روی any قرار داره.
دوستان من روی سرور بصورت یک ماه آنتی ویروس شبکه ای kasper workstation نصب کردم و برای نصب و حدفش پسورد گذاشتم حالا پس از یک ماه که مدتش گذشته میخوام حدفش کنم ولی پسوردش یادم رفته ! میشه کمکم کنین.
محصولتون کدوم از برنامه های زیر هست ؟نقل قول:
با کلیک راست روی برنامه و رفتن به بخش about ، اسم کامل و ورژن کامل برنامه رو بگید تا راه حل رو در صورت وجود جستجو کنیم.کد:http://support.kaspersky.com/wks
سلام من از اینترنت سکوریتی 2012 ورژن 12.0.0.374 استفاده میکنم
میخوام بدونم اگر بخوام آپدیت های خودم رو روی یه سیستم دیگه بریزم باید کدوم فولدر رو کپی کنم ؟ مسیری که پایین میزارم درسته ؟
C: / ProgramData / Kaspersky Lab / AVP12 / Bases
سلام دوست عزیز.نقل قول:
مسیرتون درسته اما بدون اون Space ها(البته احتمالا برای راحتی خوندن خودتون گذاشتینشون)
فقط به جای پوشه Base باید پوشه Update distribution رو کپی کنین.:20:
دوست عزیز ممنوننقل قول:
اما این پوشه Update distribution حجمش صفر هست یعنی توش هیچی نیست !
اگر کل فولدر AVP12 رو کپی کنم مشکلی نداره ؟
حجم کل این فولدر 717 مگ هست
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6664609&postcount=10314
آقا امید این پست رو دیدم اما خودتون گفتید :نقل قول:
یعنی این برای زمانی خوبه که تازه کسپر رو نصب کردیم و قبل از شروع به آپدیت اینکار و بکنیم تمام آپدیتها توی اون پوشه هم کپی میشه اما کسپر من تا امروز آپدیت هستنقل قول:
5. حالا بعد از اولین آپدیتی که انجام میدید، اون پوشه هم در محل مورد نظر ایجاد میشه و در دفعات بعدی هم، همزمان با آپدیت کاسپر، این پوشه هم به روز میشه.
نکته : فقط در اولین آپدیت بعد از ایجاد پوشه پشتیبان، حجم آپدیت بالا خواهد بود.
حالا باید چکار کنم ؟!
:11:
منظور از اولین آپدیت، اولین آپدیت بعد از نصب کاسپر نیست، اولین آپدیت بعد از فعال کردن گزینه ایجاد پوشه پشتیبان هست.نقل قول:
الان هم که شما اون گزینه رو فعال کنید و یک بار آپدیت کنید، پوشه ایجاد میشه.
ضمنا یک روش غیر استاندارد هم وجود داره که کپی گرفتن از پوشه مسیر زیر و سپس انجام آپدیت آفلاین به طریق گفته شده در اون پست هست.
C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files
خیلی ممنون آقا امید کاملا متوجه شدم
فقط یه سوال دیگه
اگر با این روشی که فرمودید حالت آفلاین آپدیت کنم ؛ اگر لایسنس سیستم دوم لایسنس اصلی باشه با این کار اکسپایر نمیشه ؟
یعنی تو حالت آفلاین لایسنس بلاک نمیشه ؟ یا با آپدیتهای آنلاین بعدی سیستم دوم لایسنس تو بلک لیست نمیره ؟
خیلی ممنون :11:
درست متوجه نشدم. اگر لایسنس سیستم دوم، خریداری شده هست پس در هیچ صورت بلاک نمیشه.نقل قول:
بلک لیست فقط حاوی لایسنس های غیر قانونی پخش شده در اینترنت هست.
درکنار کاسپراسکای اینترنت سکیوریتی 2010 چه برنامه ی دیگه ای لازمه که نصب باشه ؟؟
اولا این سوالتون نشون میده امنیت کاملی رو برا سیستم میخواد، که در این حالت همیشه بهتره ورژن اخر کاسپراسکای رو نصب کنید.نقل قول:
برای مکمل های انتی ویروس ها هم تاپیک اختصاصی داریم که اینجا باید سوال کنید. ضمنا در صفحات میانی این تاپیک هم در مورد کاسپر بحثی شده :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472920
دوستان حجم اپدیت روزانه kis 2012 حدودا چنده؟اگر کسی لینک اپدیت افلاین رو داره یه زحمت بکشه بذاره
حدودا 5 مگابایت.نقل قول:
به جای نقطه های اول لینک، بدون فاصله تایپ کنید : s o f t g o z a rکد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=305&Title=Kaspersky-Internet-Security-2012-Offline-Update-2011-11-26
دوست عزیز، کاسپر رو بخوایی نصب کنی باید همیشه کانکت باشی. حجمش هم نزدیک به 1 مگابایت هستش
چرا باید همیشه کانکت باشی؟:27:نقل قول:
دوست عزیز ببین از طریق این عکس میتونین راهنمایی ام کنین، این رور روی سرور نصب کردم،نقل قول:
البته در کلاینتها طبق راهنماش باید kasper antivirus 6 for windows workstation را نصب کنم.
(مربوط به بحث برداشتن پسورد هنگام پاک کردن برنامه است...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ؛
بسیار سپاسگذار می شوم چنانچه در مورد زیر راهنمایی ام بفرمایید :
و اما مشکل : دی ؛
چراغ کسپر در سیستم ام قرمز مانده و دکمه ی fix هم غیر فعال است ، این مشکل به خاطر این به وجود آمد که خواستم برنامه ای را از روی سی دی روی سیستم نصب کنم منتها فراموش کردم اسکن کنم. سی دی اجرا نشد اما آلارم ویروس هم چنان هست .
این سوال رو از فروم خود آنتی ویروس کسپر پرسیدم + به علاوه ی عکس از شرایط ، پیشنهاد دادند مراحل زیر رو انجام بدهم :نقل قول:
Please clean install version 2012. Clean install instructions
مشکل اینجاست که نمی دانم ، چگونه باید آن ها را انجام دهم !!!
اگر سوالم تکراری است پوزش می خواهم تلاش داشتم تا جواب سوالم را از طریق جستجو به دست بیاورم و به این پست دوست گرانقدر جناب Dr Hannibal رسیدم ،اما نتوانستم تشخیص بدهم این فرایند همان فرایند گفته شده در سایت خود کسپر هست یا خیر . و بالاخره اینکه باید چه کاری انجام بدهم .
به هر حال پیشاپیش از راهنمایی هایتان بی نهایت سپاسگذارم . :11:
راه حلی فعلا پیدا نکردم.نقل قول:
ورژنتون 2012 بود دیگه درسته ؟نقل قول:
1. پچ هایی که برای ورژن 2012 منتشر شدند این مشکل رو برطرف کردند. اگر کاسپر آپدیت نیست، کامل آپدیتش کنید و سیستم رو ریستارت کنید. در این حالت پچ های a تا g در قسمت about برنامه باید مشاهد بشند.
2. اگر مشکل برطرف نشد، طبق همون پست Dr Hannibal عمل کنید.
3. اگر مشکل برطرف نشد، طبق دستوری که در فروم دادند، مبنی بر روش صحیح نصب مجدد عمل کنید :
کاسپر رو کاملا پاک میکنید، ریستارت، نصب مجدد، ریستارت، آپدیت کامل ، ریستارت
ابزار پاکسازی کامل این برنامه رو امتحان کنید. مشکلی داشتید بگید ترجمه کنم :نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208281472
با سلام
من internet security 2012 kaspersky در laptop dell 5110 که ویندوز اورجینال 64 بیتی داره نصب کردم
ولی در مسیرprogram failes x86 نصب شد مگه نباید بر حسب نوع میندوزم در مسیر فایلهای 64بیتی نصب بشه مثل نود64
یا اینکه این انتی ویروس نسخه 64 بیتی نداره و در هر دو نوع ویندوزهای 64 و 32 در مسیر فایل های 32 بیتی نصب میشه (x86 در ویندوز های 64بیتی
بر خلاف نود که هم 32بیتی دا ره و 64 بیتی
برا منم اینطوریه.مشکلی نداره.نقل قول:
فکر کنم سایت کاسپر آپدیت های 7 رو هم چنان قرار میده :نقل قول:
اقا ممنون........
نخوردش.........
جایی نیستش افلاین اپدیتش کنم
ضمنا در این ورژن های اخیر، برای آپدیت آفلاین هم نیاز به کلید فعالسازی دارید. نمیدونم برا 7 هم به همین ترتیب هست یا نه.کد:http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279442
من پیشنهاد میکنم ورژن آخر رو دانلود کنید تا هم 4 ورژن عقب نباشید هم این درد سر ها رو نداشته باشید.
این به نظر من ابزار پاکسازی سیستم های آلوده هست که کاسپر ارایه کرده، همین. یعنی در مواقعی که آلودگی سیستم، کاسپر رو احیانا از کار انداخته و یا از ابتدا قابل نصب نیست،از این ابزار که نیاز به نصب نداره و رایگان هم هست برای اسکن و پاکسازی سیستم استفاده میشه.نقل قول:
خواهش... چون که یک مکمل برای کاسپر هست یه نوع آپدیت یا پچ که باید در کنار کاسپراسکای باشه، برای تعمیر فایل های ویروسی مثل سالیتی نیاز هست و شرکت کاسپر اسکای این رو به عنوان یک مکمل داد برای محصولش...که بدون این خود آنتی ویروس اون قدرت خاص خودش رو نخواهد داشت پس حتما بگیرینش
ضمنا قابل آپدیت هم نیست، به نوعی یک بار مصرف هست.
آپدیتی هم که داره همون آپدیت کاسپر اینترنت سکیوریتی هست و چیز مکمل و اضافه ای نیست. همینطور قدرتش در پاکسازی.
و یا در این مورد که بدون این خود آنتی ویروس اون قدرت خاص خودش رو نخواهد داشت، این رو هم تا حالا اصلا همچین چیزی درباره اون در سایت و فروم کاسپر و هیچ جای دیگه نشنیدم.
محصول اصلی این شرکت، همون کاسپراسکای اینرتنت سکیوریتی هست که در صورت نصب و کارکردن بدون مشکل در سیستم، خودش به طور کامل کار پاکسازی سیستم رو انجام میده، اما اگر همون طور که گفتم به دلیل آلودگی یا هر دلیل نرم افزاری و سخت افزاری دیگه، امکان نصب یا کارکرد صحیحش فراهم نباشه، و سیستم هم آلوده باشه، در این حالت میشه در کنار دیسک نجات کاسپر، از این ابزار هم برای پاکسازی سیستم استفاده کرد.
همینطور هم که در صفحه مربوط بهش در فروم کاسپر گفتند، یک ابزار برای پاکسازی سیستم های آلوده هست و حتی گفتند بعد از کار پاکسازی، باید از سیستم پاک بشه و از محصولات اصلی شرکت استفاده بشه :
اگر اشتباه میکنم بفرمایید.کد:http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=212449
امیدجان دقیقا اینطوری که شما میگین هست ، البته من توضیحاتم رو باز نکردم اونجا چون نمیشد!
ولی این دیتابیس میتونه ویروسهایی رو تعمیر کنه که اصل محصول بدون آپدیت نمیتونه:
لیست مختصری از ویروسها و تروجان ها و یا کرم های قابل حذف یا تعمیر توسط این کامپوننت :کد:http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208284228
الان داشتم میخوندم خود کاسپر هم توصیه کرده که این درکنارش نصب باشه همیشه:13:کد:http://www.kaspersky.com/virus-removal-tools
همونطور که گفتی یکبار مصرف هست و بعد از استفاده و آمدن ورژن جدید ، قبلی باید توسط Remover خود محصول پاک بشه و ورژن جدید نصب بشه.
درکل همون نظر خودم رو گفتی چیزی عوض نمیشه ، اختلافی هم بین علما نیفتاد الان:31:
Take Care:40:
اگه کسی KIS رو داشته باشه اینم باید داشته باشه یعنی بهتره که Kaspersky Virus Removal Tool رو در کنارش داشته باشه!؟نقل قول:
بایدی در کار نیست آرش جاننقل قول:
ولی خود کاسپر هم توصیه کرده داشته باشینش در کنار اینترنت سکوریتی... یا خدای نکرده اگه ورژن Premium داریم ازش!
ولی همین به تنهایی همون طور که امید هم گفت ، میشه روی یک سیستم آلوده نصب کرد و سریعا مشکل رو برطرف کرد
چرا دیگه، محل اختلاف همین چیزیه که الان یه کاربر هم سوال کرد.نقل قول:
اون دو تا لینک که گذاشتی هم خوندم.
اول اینکه دقیقا کجا توصیه کردند که همیشه این کنار کاسپر نصب باشه ؟
و دوم تمام اون لیست مخرب های قابل تعمیر توسط این کامپوننت، خب قابل تعمیر توسط خود کاسپراسکای هم هستند.
مرسی.
:20:
باز هم تغییری نکرد :31:نقل قول:
فقط یک نکته رو بگم ، این که محصول بدون آپدیت رو گفتم که نمیتونه مث AVP Tool کلین انجام بده
چون اگه آپدیت محصول رو بخوای بگیری تقریبا اندازه ی این حجم داره
داخل اونجا هم یک خط نوشته که :
Kaspersky Virus Removal Tool 2011 can be used both with Kaspersky Lab and third-party anti-virus programs
حالا چه گیری دادی:31:
من اینهمه روی سیستم داشتم تجربش رو دارم که بودنش چقدر مفید بوده.
مرسی، نه گیری ندادم.:20:نقل قول:
آخه دیدم شما به کاربرا توصیه اکید میکنی که در کنار کاسپری که نصب دارند این رو هم استفاده کنند، در صورتی که فتوای من این هست که نه، اگر کاسپر در سیستم نصب، آپدیت و دارای کارکرد بدون مشکل هست، دانلود و استفاده از این ابزار، صورت بی فایده ای رو داره. همون اسکنی که قرار هست با این برنامه انجام بدند رو با خود کاسپر میتونند انجام بدند.
برداشتم از اون جمله هم اینه که گفتند این ابزار میتونه در کنار کاسپر ( در حالتی که به مشکل برخورده) و یا کنار آنتی ویروس دیگه ای استفاده بشه، یعنی نیاز به پاک کردن اونها نیست، نه اینکه توصیه ای به استفادش در کنار کاسپر باشه.
بازم مرسی در هر حال.:46:
ویرایش : این رو هم اضافه کنم که دلیل اصرارم بر قضیه، همون مربوط به کاربرای معمولی هست که اون هم با شرایط اینترنت ایران، الکی وقتی چیزی نیازی بهش نیست دانلود نکنند و گر نه در مفید بودن اون ابزار در مواقعی که نیاز بهش هست که شکی نیست.