دوستان سلام و وقت بخیر
بنده یک فایل پی دی اف دارم و میخوام روی تمامی صفحاتش یک هدر اضافه کنم و داخل این هدر باید شماره صفحه هم بیفته.
چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
Printable View
دوستان سلام و وقت بخیر
بنده یک فایل پی دی اف دارم و میخوام روی تمامی صفحاتش یک هدر اضافه کنم و داخل این هدر باید شماره صفحه هم بیفته.
چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
سلامنقل قول:
از طریق insert و انتخاب page number میتونید شماره صفحه رو هر جایی که خواستید بذارید.
با دو بار کلیک روی بالای صفحات میتونید هدر رو ویرایش یا تایپ کنید.
سلامنقل قول:
تجربه نشون داده که در این موارد راحت ترین کار نصب دوباره آفیس هست. البته قبلش مطمئن بشید که فایلتون توی سیستم دیگه این مشکل رو نداره.
برای مشکلی که با endnote داشتم حتی نصب دوباره آفیس کافی نبود و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم!
تشکرنقل قول:
با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم؟
نرم افزاری نیست که اتوماتیک این کار رو انجام بده؟ جون تعداد صفحات بالا هست.
از اونجایی تاپیک مربوط به نرم افزار ورد هست، مراحل رو برای یک فایل ورد توضیح دادم.نقل قول:
برای فایل PDF میتونید برای اضافه کردن هدر از نرم افزار Adobe Acrobat XI Pro و مسیر زیر استفاده کنید:
Tools >> Pages >> Header and footer >> Add header and footer
نقل قول:
سلام دوست عزيز
چرا نرم افزار adobe acrobat pro اين كار رو به راحتي انجام ميدهد....
يك بخش دارد كه heading ميتواني اضافه كني.....
من كتابي ششصد صفحه اي داشتم كه دو سري شماره صفحه ميخواست
شماره صفحه اي براي فصلها... يعني هر فصل از يك .... و اين كتاب 11 فصل داشت
و شماره صفحه اي براي كل كتاب .... يعني از اول كتاب از يك شروع شود
در ورد عملا ممكن نيست. من شماره صفحه ي كل كتاب رو با ورد زدم..... و شماره صفحه ي هر فصل رو با آكروبات......
من دقيقا تونستم تنظيم كنم كه اين شماره صفحه در آكروبات كجاي متن باشد....
فقط يك ايرادي دارد. نميتواني مثل ورد بگويي صفحات زوج اين شكلي و صفحات فرد شكلي ديگر.....
همه اش (زوج و فرد) يك شكل تعريف ميشود و مي افتد
نقل قول:
سلام، و ممنون
نه ... فايل در يك سيستم ديگر مشكلي ندارد ... احتمالا مجبور خواهم شد آفيس را دوباره نصب كنم. :-(
حتي اين فايل بخصوص را مجبور خواهم شد كه در آن يكي سيستم، پي دي اف كنم .
باز هم ممنون
سلام دوستان این مشکل به خاطر چیه
الان من بعد از تایپ یک عدد حرف a رو نوشتم اما این جوری میشه
فونت هم times new roman هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سیستم داریم افیس 2013 روش نصبه. یسری فایل ورد داره که موقع print preview عادی نشون میده اما وقتی پرینت میگیره سربرگ رو جدا میگیره و محتوا رو تو یه صفحه جدا. پی دی اف تبدیلی هم همین وضع رو داره. چه باید کرد؟ این فایل تو یه سیستم قدیمی دیگه درست پرینت میشه
سلام دوستان من پروژه ای تو ورد کار کردم که پر هستش از نمودار و جدول که از اکسل به اینجا امپورت کردم و وقتی میخوام صفحات رو بررسی کنم خیلی سنگین بالا میاد و خیلی سنگین نمودار ها رو نشون میده . آیا راهکاری هست که بشه که کیفیت دیسپلی رو کم کرد تا سرعت نمایش بالا بره؟؟
تا جایی که میدونم اگر جداول یا نمودارها از اکسل کپی بشن داخل ورد، بصورت پیشفرض لینک نمیشن به منبع اصلی (که تو اکسل هست) مگر اینکه شما تعیین کنید لینک بشن.نقل قول:
اگر در این فایل شما نمودارها و جداول لینک هستن میشه فهمید. مثلا اگر روی جدول کلیک راست کنید و ببینید که که مثل این عکس گزینه لینکش و منوهاش هست یعنی جدول به منبع اصلی که در اکسل هست لینکه. برای اینکه این لینک رو حذف کنید، روی گزینه links کلیک کنید و تو صفحه ای که میاد گزینه break link رو بزنید.
سلام خدمت اساتید بزرگ
یه متن عربی میخواستم تایپ کنم نیاز به الف مقصوره پیدا کردم . توی قسمت symbols اون علائمی که داخل دایره های کمرنگ هستند و باعث جدا شدن حروف از هم نمیشن رو علامت سوال یا یا یه مربع توخالی گذاشته .
لطفا کمک کنید مشکل رو برطرف کنم .
سلام خدمت دوستان
من آفیس 2013 نصب کردم روی ویندوز 10
متاسفانه شرتکات ها عوض شدن
مثلا برای ویرگول که قبلا shift+T رو استفاده می کردم، الان شده shift+.
و اینکه شرتکات ها عربی شدن بیشتر
چطور میتونم درستش کنم؟
با تشکر
به نظر مشکل از تنظیمات زبان ویندوزتون هست نه آفیس... تو محیط های دیگه (مثل تایپ تو مرورگر اینترنتتون) هم همینطوره یا اونجا میانبرها درستن؟نقل قول:
درست میفرماییدنقل قول:
مشکل از زبان ویندوز بود.
یک بار زبان فارسی رو حذف کردم، مجدد اضافه کردم درست شد.
ممنونم
سلام دوستان
من مشکلی با ورد پیدا کردم که تمام متنم تو یک صفحه میشه و به صفحه دوم نمیره در ابتدا هم اینتر میکنم فاصله زیادی میندازه و بعد که تعداد خطها بیشتر میشه تو همون صفحه متن میره بالا و به صفحه دوم نمیره.
لطفا منو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
با سلام در قسمت شماره گذاری اتوماتیک عناوین و سرفصل ها در word 2016 در قسمت paragraph میتونیم یه multi level list درست کنیم تا شماره گذاری رو به صورت خودکار انجام بده اما مشکلی که هست اینکه شماره فصل باید سمت راست قرار بگیره مانند مثال زیر:
فصل دوم
1-2
1-1-2
اما در word شماره فصل در سمت چپ قرار میگیره و هرکاری میکنم درست نمیشه مثلا باید به جای نقطه در قسمت تعریف multi level list از دش(-) استفاده کرد ولی بازهم شماره فصل در سمت چپ قرار میگیره مانند مصال زیر:
فصل دوم
2-1
2-1-1
لطفا راه حلی برای این مشکل بگید ممنونم البته من در یک سیستم دیگه چک کردم همچین مشکلی نبود ولی سیستم من این مشکل رو داره:n35::n35:
دوستان یه مشکلی دارم
مشتری میاد میگه،یه متنی رو تو این برگه شرکت تایپ کن،فقط باید داخل همین کادری باشه که آرم شرکت و سربرگ شرکت باشه،خلاصه متن باید در کادر به خصوصی باشه.
من میخوام تو ورد اینکارو کنم،تایپ متن کاری نداره فقط نمیدونم متن رو چه اندازه بالاا یا پایین ببرم یا چپ یا راست کنم که حتما داخل کادر جا بشه.
اینو لطف میکنید به من بگید
یا باید با خط کش اندازه بگیرم تا بتونم دقیق دربیارم.حتی یه نفر اومد گفت این قسمت با تشکر و مهر و امضا هم حتما باید در این قسمت بیفته
خلاصه اگر راه آسونی سراغ دارید بفرمایید.
یه راه دیگه هم هست و اون با برنامه paint هم میشد برگه شرکت رو اسکن کرد و متن رو توش کپی کنم که این روش هم دردسر خاص خودشو داشت
از منوی insert در قسمت text box متن خودتون رو بنویسید بعد به هر صورت در هرجای صفحه میتونید نوشته رو قرار بدین
در مورد مشکلی که من گفتم راه حلی ندارید؟
باید بدونید متن رو کجا میذارید. از منوی View تیک های مربوط به Ruler و Gridlines رو بزنید تا از موقعیت متن ها مطمئن بشید.نقل قول:
حالا از نامه اسکن بگیرید و به عنوان پس زمینه ورد قرار بدید و متن رو اضافه کنید.
سلام خدمت اساتید بزرگ
یه متن عربی میخواستم تایپ کنم نیاز به الف مقصوره پیدا کردم . توی قسمت symbols اون علائمی که داخل دایره های کمرنگ هستند و باعث جدا شدن حروف از هم نمیشن رو علامت سوال یا یا یه مربع توخالی گذاشته . مثل الف مقصوره که توی هیچ کدوم از فونتها نتونستم پیداش کنم . در صورتی که قبلا با کد مخصوصش راحت پیداش کردم و براش کلید میانبر هم گذاشتم.
لطفا کمک کنید مشکل رو برطرف کنم .
سلام
دوستان یه مشکلی دارم تو ورد
وقتی یه صفحه ای رو اسکن میکنم با اسکنر،و بعد اونو میارم تو ورد،سایزش اندازه سایز برگه در نمیاد.
وقتی هم سایزشو اندازه برگه a4 بزنم از تو کادر میزنه بیرون
میدونید برای حل این مشکل چه کار باید کرد؟
مثلا یه فاکتوری دارم سایزش a4 وقتی اسکن میکنم و میندازم تو ورد و بعد ازش پرینت میگیرم اندازه برگه اصلی فاکتور نمیشه و کوچکتر در میاد.وقتی هم بزرگش کنم مثلا بزنم طولشو بزنم 11.69 و عرضشو بزنم 8.27 از تو کادر ورد میزنه بیرون.
سلام. سالها قبل من یک روش تجربی رو اموزش داده بودم (یادش بخیر)نقل قول:
شما این مسیر رو برو:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197734&page=808&p=7376960&viewfull=1#post7376960
Insert-->Symbols-->More Symbols-->Special Character
اکنون گزینه Right-to-Left Mark رو انتخاب کن و در پایین Shortcut Key رو بزن:
در فیلد 6 کلید ترکیبی انتخاب کنین.یعنی اینکه میخواین کدام دکمه کیبرد نیم فاصله بزنه.بهتره CTRL+SPACE را همزمان بزنین.
پس از آن Assign را کلیک کنین.
اکنون باید همچین پنجره ای داشته باشین
تبریک میگم!!!
اکنون شما هر گاه در حال تایپ فارسی باشین و به جای SPACE کلید ترکیبی CTRL+SPACE رو بزنین، نیم فاصله اعمال میشه.
موید باشید!!!!
در مورد سوال دوم هم دستورالعمل نوشتن پایان نامه هر دانشگاه با دیگری فرق میکنه.توصیه میشه که همین ابتدای کار دستورالعمل رو مطالعه کنید و حتما از تنظیمات Style ورد بهره ببرید.
بسیار متشکر
دوستان عزیز سلام
من در ورد 2016 به این مشکل برخوردم.... به نظر میرسد که در 2013 این مشکل نباشد.... هنوز مطمئن نیستم
مشکل اینجاست که اعداد دو طرف خط تیره جا به جا میشوند
یعنی فایل ورد با پرینت همان فایل ورد به دست میرسد که عدد این طور است ::::: 2-1
بعد این فایل را من در سیستم خودم که باز میکنم میشود::::: 1-2
بعد در سیستم دیگری که 2013 است باز میکنم::::: دوباره همان 2-1 است
یکبار جلوی چشم خودم اتفاق افتاد..... یک پاراگراف سه خطی بود که آخرین کلمات آن پاراگراف اعدادی به این صورت:::::: 324-249
به محض اینکه چند کلمه به اول پاراگراف اضافه شد، و این اعداد به خط چهارم پاراگراف منتقل شدند، جایشان عوض شد و این طور شدند:::::: 249-324
این مشکل برایم بسیار دردسر ساز است.... هیچ وقت معلوم نیست که اعداد دو طرف خط تیره درست هستند یا نه......
در منابع، و یا در ایندکس معمولا به شماره صفحات به این صورت ارجاع داده میشود
آیا کسی به این مشکل برخورده؟
آیا کسی راه حلی برای حل مشکل به نظرش میرسد؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
سلام
شاید اندازه کاغذتان را درست انتخاب نکرده باشید....
در قسمت layout
و در قسمت paper size یا همان size
کاغذ را a4 انتخاب کنید ....
البته بسته به پارامترهایی که انتخاب شده باشد، وقتی عکسی را وارد فایل ورد میکنید، حجم و ابعاد و کیفیتش تغییر خواهند کرد، که البته ابعاد آن را میتوانید با کشیدن دایره های کوچک اطراف عکس تغییر دهید.
سلام دوستان
راهنمایی میخواستم
من تقریبا ورد 2016 رو یاد گرفتم . اینکه بتونم یه پروژه تعریف کنم و از چیزهایی که یاد گرفتم استفاده کنم کمی سردرگمم!
چطور برای خودم پروژه تعریف کنم؟
با عرض سلام خدمت شما دوستان و اساتید گرامی
یک فایل ورد مقداری متن انگلیسی و فارسی با چندتا فرمول نوشته ام. این فایل زمانی که زبان ورد را از انگلیسی به فارسی یا بالعکس تغییر می دهم، فونتش ایتالیک می شود، و من مجبورم هر بار پس از تغییر زبان، دکمه ایتالیک را بزنم تا غیر فعال شود، تصورش را بکنید یک جمله که 5 کمله انگلیسی و 6 کلمه فارسی داشته باشد برای نوشت آن باید 10 بار دکمه ایتالیک را سوک بکنم. لطفا بگویید چه کنم تا این مشکل حلیده شود؟ ناگفته نماند این مشکل پس از وارد کردن یک فرمول پیش آمد. پیشاپیش از جواب مفیدتان تشکر میشود.
عکس رو انتخاب کنین بعد قسمت format گزینه position رو یه گزینه انتخاب کنید بعد راحت جا به جا کنید و تغییر شکل بدیننقل قول:
سلام بر بزرگواران و مهربانان
تا حالا 4 تا صفحه پیش هم نزده بودم اونم پشت رو. نمیشه نه؟ میشه ولی صفحه ها قاطی میشه 1تا4 پیش هم نمیفته.
اگه راهی داره بگین خیلی عجیب شد برام
هم تو ورد هم تو pdf
بایستی پرینت چهار صفحه در یک صفحه رو بزنی و بجای انتخاب پرینتر، پرینت بصورت pdf رو انتخاب کنی.نقل قول:
حالا یک فایل pdf داری که تو هر صفحش 4 صفحه کنار همدیگه قرار داره.
حالا بایستی pdf رو پرینت بگیری. اگه دورو زن که دورو میزنی و اگر نه odd و even
اها فکر خوبیه.نقل قول:
پس من باید قبل پرینت کردن به پی دی اف 4 صفحه ای رو انتخاب کنم تا 4 صفحه ای ذخیره بشه بعد موقع چاپ odd و even کارشو انجام بده؟
مخیا چش نخوری خخخخخخ
سلام دوستان
من زمان خیلی زیادی از وقتم به وارد کردن اعداد در جدول و دوباره وارد کردن همون اعداد در متن توضیحات اون جدول هست. خواستم ببینم راهی داره که کاری کنم اون اعداد به صورت خودکار هنگامی که اونها رو وارد جدول می کنم داخل متن هم نوشته بشن؟ جدول و متن توضیحاتش همیشه ثابت هست.
با تشکر
شما اگر بیشتر کارتان با جدول است بهتر است که از اکسل استفاده کنیدنقل قول:
سلام
من تو قسمت ریویو یک تنظیمی کردم که وقتی با نرم افزار ویراستار تغییرات رو اعمال می کنه تغییرات رو ببینم الان هر بار وردو باز میکنم کل تغییرات رو قرمز نشون میده که مجبورم از قسمت ترکینگ original رو انتخاب کنم
راهی هست که original نشون بده می خوام بدم کتاب خانه دانشگاه می ترسم به مشکل بخورم
لطفا راهنمایی کنید.
سپاس
با سلام خدمت شما
در تب Review بر روی دستورات Accept(قبول) و یا Reject( رد کردن )کلیک کنید. سپس با قبول یا رد تغییرات سندتون رو ذخیره کنید ، از این به بعد موقع باز کردن نوشته ها بصورت عادی و بدون علامت بازبینی نمایش داده خواهند شد.
با سلام. ممنون بابت وقتی که میذارید. من از فونت کُردی (zanest.govar) در فایل های آفیسم اعم از وورد و اکسل استفاده میکنم و از زبان نوشتاری عربی استفاده میکنم تا حروف درست تایپ بشن چون به خاطر کارم مجبورم یعنی ازش استفاده کنم. حالا مشکلم اینه که این فایل ها رو با هر نرم افزاری رو گوشیم باز میکنم مشکل فونت رو داره و مثلا (گ) رو (ط) و (پ) رو (ث) نشون میده و با اینکه آشناییم با سیستم آندروید کم هم نیست اما هر کاری کردم نتونستم مشکل رو حل کنم. به نظرتون میشه کاریش کرد؟ چون واقعا لازم دارم رو گوشیمم بتونم اون فایل ها رو درست باز کنم. ممنون.
باسلام . شما موقع تایپ فایل در آفیس فونت فایل را همراهش ذخیره کنید . برای ذخیره فونت ابتدا فایل مورد نظر را در ورد باز نموده سپس به منوی File مراجعه کرده و گزینه Options را انتخاب کنید.در مرحله بعدی به بخش Save مراجعه کرده و تیک گزینه Embed fonts in the file را بزنید. و در آخر بر روی گزینه OK کلیک کنید.کار تمام است..با انجام این ترفند فونت فایل مورد نظر همراه با فایل ذخیره خواهد شد و اگر فونت ها در کامپیوتر جدید نصب نشده باشند فایل شما به خوبی قابل خواندن استنقل قول:
باسلام . اول کل متن را انتخاب کنید(ctrl+A) سپس از سربرگ HOME به Styles رفته و Normal را انتخاب کنید.نقل قول:
باسلام . اول کل متن را انتخاب کنید(ctrl+A) سپس از سربرگ HOME به Styles رفته و Normal را انتخاب کنید.