lما اگه تو بازی با ذوب خراب نکنیم که نمیکنی و شکی هم درش نیست.به احتمال زیاد قهرمان نیم فصل هستم.
lما اگه تو بازی با ذوب خراب نکنیم که نمیکنی و شکی هم درش نیست.به احتمال زیاد قهرمان نیم فصل هستم.
چند تا باز ي ديگه مونده تا پايان نيم فصل ؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم بعد از بازی با ذوب آهن 5 تای دیگه میمونه.نقل قول:
استقلال 3- ذوب آهن 1
استقلال 2 - 1 ذوبآهن
جمعه 87/8/10
استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان، ساعت 16:30 ، ورزشگاه آزادی تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال 3 - 2 پیکان
ذوب آهن 1 - 1 استقلال اهواز
تا الآن 12 نفر بازی [استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 10708 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 10641 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3115952&postcount=10708
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3114775&postcount=10641
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 1 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 4 - 1 ذوب آهن
سلام بكس . تبريك بابت باخت پرسپوليس :d
ابراهیم توره از پیش مامانش اینا برگشت...اما دی کارمو باید بهتر از توره باشه دیگه چون افشین خریده...دی کارمو شد دوکارمو دو برره ولی بازم منو یاد مومن زاده انداخت...البته نیت کرده بود یه برگردون بزنه که زد ولی سایه توپ رو...بعد از بازي دي كارمو كلي گريه كرد و تماشاچيا دوباره گفتند گوگوري مگوري عيب نداره....کریم باقری مثل هر هفته گل زد اما این دفعه به تیم خودش...کریم باقری هزار و یکمین گل باشگاه پرسپولیس را به نام خودش ثبت کرد...افشین قطبی اصلا به داوری کار نداشت...دیگه مقاله ی روزنامه ی گل برای آقای گل برزیل توهین آمیز نیست...مصطفوی قانون نهم نیوتن رو هم به همراه کلی تقدیر تشکر از دولت نهم به قانونای قبلی اضافه کرد...نیکبخت به تیم ملی هندبال دعوت شد...افشین قطبی خیلی مودبانه گفت : باختیم البته با ذکر تسلیت شهادت و سلام و صلوات...به خبرنگارا گفت : شما که مربی نیستید بفهمید دی کارمو دو برریه بهترین بازیکنه...این جمله که شما مربی نیستید و نمیدونید چقدر واسم آشناست...به نظر شما این ادبیات عین ادبیات چند هفته پیش قلعه نوعی نبود؟!!!!!!!!ولی خوب مرغ همسایه غازه نه؟
mahn90
بازی داماش-ملوان استادیوم سردار جنگل
خیلی وقته عضدی بازی انجام نمیشه
مجیدی نباید بره..نقل قول:
هر وقت تیم به مشکل میخوره، وقتی میاد تو زمین، تیم یه جون دیگه میگیره..
استقلال 4 - ذوب آهن 2
استقلال 3 - ذوب آهن 2
فردا بازی ساعت چنده ؟
ساعت چهارونیم.نقل قول:
به امید برد استقلال. اونم سه یک:5:
سلام.
2 بر یک به نفع استقلال :20::20::20:
بازی نکردن فرهاد مجیدی دلیل غیر فنی داره 100%نقل قول:
قلعه نوعی دیگه بازیش نمیده چون میدونه اگه بیاد تو زمین یا گل میزنه یا ...
بازیش نمیده تا نورچشمی هاش بازی کنن
فرهاد مجیدی یه استقلالی واقعی ه بازیکنی که به خاطره هیچ شخصی قرارداد نمیبنده , پیراهن اس اس برازندشه :20:
چرا با فرهاد بیچاره این کارو میکنن اخه در شان فرهاد نیست معاملش کنن
این همه اعتبار سابقه از همه مهم تر تعصب
با این همه امید اومد استقلال اصلا انگار نه انگار که فرهاد اومده
این قضیه خیلی مشکوک میزنه
همین کارارو میکنن بازیکن میرهو پشت سرشم نگاه نمی کنه
واقعا واسه همشون متاسفم که اینقدر قدر نشناسن
نه داداش این حرفا نیست
اگه به درد میخوره پس چرا میخوان معاملش کنن اصلا درست نیست این حرف چه کذب چه حقیقت اونم راجبه فرهاد زده شه خب معلومه اونم به همین راحتی تیمو ترک میکنه
این نظر من بود
دست گلت درد نکنه
سلام ...
پیش بینی منم ثبت کنید :
استقلال 2 - ذوب آهن 1
سلام من از بازیه بعدی پیشبینی ها رو ثبت میکنم.
نقل قول:
نوشته شده توسط
AnarchAshkan استقلال 4 - ذوب آهن 1
نقل قول:
نوشته شده توسط AntAreS
اس اس 5-2 ذوب
نقل قول:
نوشته شده توسط Nima101x
استقلال 3ذوب اهن 1
نقل قول:
نوشته شده توسط emad64
استقلال 3 - 1 ذوب آهن
نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
اس اس 4 ذوب اهن 1
نقل قول:
نوشته شده توسط dma
سرور لنگيا 2-ذوب آهن1
نقل قول:
نوشته شده توسط saeed atletico
استقلال 2 - 1 ذوب آهن
نقل قول:
نوشته شده توسط vahid_vaezinia
استقلال تهران 3 - 1 ذوب آهن
نقل قول:
نوشته شده توسط maryampaezi202000
استقلال 4 ذوب اهن 2
نقل قول:
نوشته شده توسط unartig [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نتیجه امو عوض میکنم
استقلال 4 ذوب آهن 2
نقل قول:
نوشته شده توسط mobin_mcdc2000
3 بر 1 استقلال میبره
نقل قول:
نوشته شده توسط EHHASSATNI
اس اس 2 -1 میبره
نقل قول:
نوشته شده توسط Nima101x
استقلال 3ذوب اهن 1
نقل قول:
نوشته شده توسط AnarchAshkan
استقلال 4 - ذوب آهن 1
نقل قول:
نوشته شده توسط Rjoun
استقلال 3 ذوب آهن 0
نقل قول:
نوشته شده توسط blue2006
استقلال 4 - 1 ذوب
نقل قول:
نوشته شده توسط mahn90
استقلال 3 ذوب آهن 0
نقل قول:
نوشته شده توسط بردیا
استقلال1-1ذوب آهن
نقل قول:
نوشته شده توسط M.etallic.A
استقلال 2 - ذوب آهن 1
نقل قول:
نوشته شده توسط amirtaker
پی بینی من:
2-1 استقلال.
نقل قول:
نوشته شده توسط corey
ذوب آهن 1 استقلال 1
نقل قول:
نوشته شده توسط amir_sa
استقلال 4 - ذوب 1
نقل قول:
نوشته شده توسط mani_2004_2006
استقلال 4 - 1 ذوب آهن
نقل قول:
نوشته شده توسط amir_a
استقلال 3- ذوب آهن 1
نقل قول:
نوشته شده توسط farshad9
استقلال 2 - 1 ذوبآهن
نقل قول:
نوشته شده توسط bleu2u4u
استقلال 2 - 1 ذوب آهن
نقل قول:
نوشته شده توسط r4pbr4p
استقلال 4 - ذوب آهن 2
نقل قول:
نوشته شده توسط charlize
استقلال 3 - ذوب آهن 2
نقل قول:
نوشته شده توسط arash66_2m
سلام.
2 بر یک به نفع استقلال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Majid393
استقلال 2 - ذوب آهن 1
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط alireza001199
esteghlal 2-1
نقل قول:
نوشته شده توسط SNAR
استقلال 2-1 ذوب آهن
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Nasser_ZRE
استقلال 3 ذوب اهن 0
این پیشبینیها.
من پست محمود رو درست کردم.
فکر نکنم پیشبینی جا مونده باشه.
برق با پیکان بازی موکونه
در حال حاضر که باشگاه چند هفته است که داره خوب نتيجه می گیره به نظر من اين حرف ها به جز حاشيه درست کردن فايده ای نداره.
جمعه 87/8/10
استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان، ساعت 16:30 ، ورزشگاه آزادی تهران
آخرین بازی :
استقلال 3 - 2 پیکان
ذوب آهن 1 - 1 استقلال اهواز
تا الآن 30 نفر بازی [استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 10907 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 10641 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3126027&postcount=10907
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3114775&postcount=10641
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 8 ساعت دیگه فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
پس مسئول ثبت پیش بینی ها شد maryampaezi202000..
دست تو هم درد نکنه محمود، مریم خودش داوطلب شد و پیش بینی ها رو ثبت میکنه..
استقلال 2 - 1 ذوب آهن
10 نفر
استقلال 4 - 1 ذوب آهن
6 نفر
استقلال 3 - 1 ذوب آهن
6 نفر
استقلال 4 - 2 ذوب آهن
2 نفر
استقلال 3 - 0 ذوب آهن
2 نفر
استقلال 1 - 1 ذوب آهن
2 نفر
استقلال 5 - 2 ذوب آهن
1 نفر
استقلال 3 - 2 ذوب آهن
1 نفر
برد :
93 %
مساوی :
7 %
باخت :
0 %
پرطرفدارترین نتیجه :
استقلال 2 - 1 ذوب آهن
پرگل ترین نتیجه :
استقلال 5 - 2 ذوب آهن
بهترین نتیجه :
استقلال 4 - 1 ذوب آهن
بدترین نتیجه :
استقلال 1 - 1 ذوب آهن
اس اس 2 -1 میبره
● استقلال- ذوب آهن
بی تردید حساس ترین دیدار این هفته را دو تیم مدعی استقلال و ذوب آهن برگزار خواهند كرد. دیداری كه از هر حیث می تواند برای هر دو تیم اهمیت ویژه ای داشته باشد. استقلال روزهای بسیار خوبی را پشت سر می گذارد. خط حمله استقلال به خوبی راه افتاده است و این تیم در بازیهای اخیر خود میانگین گل بالایی داشته است كه البته این ویژگی می تواند برای هر تیمی امتیاز بزرگی به شمار آید.
شاگردان امیر قلعه نویی كه پس از ناكامیهای اوایل فصل، چند هفته ای است كه روند رو به رشدی داشته اند، در حال حاضر با ۲۱ امتیازی كه جلو نام تیمشان درجدول رده بندی ثبت شده است، با تفاضل گل بهتر نسبت به پرسپولیس در رتبه سوم جدول ایستاده اند و چشم به امتیازات حساس بازی فردا مقابل ذوب آهن صدر نشین دارند.
در مقابل صدرنشین لیگ برتر نیز نشان داده است كه در این فصل حرفهای زیادی برای گفتن دارد. جدا از تمامی حساسیتهای همیشگی بازی ذوب آهن و استقلال، این بار فاصله نزدیك دو تیم در جدول نیز این حساسیت را چند برابر می كند.
استقلال به هر ۳ امتیاز این بازی چشم دوخته و هیجانی كه نتایج اخیر این تیم در میان هواداران ایجاد كرده است، سبب می شود كه هر حریفی نتواند به آسانی از برزخ آزادی عبور كند. با این حال منصور ابراهیم زاده كه در هفته های ابتدایی لیگ، یك بار این كار را در مقابل پرسپولیس انجام داده است، برای نگه داشتن تیمش در صدر جدول لیگ برتر، بار دیگر به دنبال موفقیت در تهران است. این بازی ساعت۱۶/۳۰ دقیقه برگزار خواهد شد.
منبع : بازیاب
كدوم حرفا ؟نقل قول:
از دوستان عزيز كه براي پيش بيني زحمت ميكشند ممنون . اگه كمكي هم خواستيد من هستم
ممنون امیر جان..نقل قول:
از دوستان عزيز كه براي پيش بيني زحمت ميكشند ممنون . اگه كمكي هم خواستيد من هستم
فعلاً که مریم مسئولیت ثبت پیش بینی ها رو پذیرفته..
اگه میتونی هر از چند گاهی یه آمار از پیش بینی های بچه ها، مثل همینای که من تو پست های بالای گذاشتم بذار..
مثلاً اگه بتونی آخر هر روز یا اول هر روز اینجور آمار رو بذاری خوب میشه..
ابراهيم زاده: برنامههاي تاكتيكي قطبي با قلعهنويي تفاوت دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: آگاه هستيم كه برنامههاي سرمربي پرسپوليس با استقلال تفاوت زيادي دارد.
منصور ابراهيمزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره مسابقه هفته سيزدهم ليگ برتر برابر استقلال، اظهار داشت: استقلال در هفتههاي اخير نتايج خوبي را به دست آورده و وضعيت خيلي خوبي دارد؛ اما ما نيز شرايط تمريني خوبي را سپري كردهايم. براي ديدار با آبيپوشان آمادگي كامل داريم.
وي افزود: ذوبآهن در فصل جاري با همين نفرات مقابل پرسپوليس بازي كرد و در ورزشگاه آزادي نتيجه خوبي را به دست آورد؛ اگرچه برنامههاي تاكتيكي افشين قطبي با امير قلعهنويي تفاوت زيادي دارد.
ابراهيمزاده گفت: نبايد فريب نتيجه برابر پرسپوليس را بخوريم چرا كه مسابقه با استقلال در وضعيت متفاوتي برگزار خواهد شد. تمام ديدارهاي مقابل تيمهاي استقلال و پرسپوليس به صورت خودكار انگيزه ساز بوده است. با شناخت خوبي مقابل اين تيم تهراني حاضر خواهيم شد و از تجربه ديدار با پرسپوليس استفاده خواهيم كرد.
مربي سابق تيم ملي ايران يادآور شد: استقلال با شيوههاي متفاوت بازي ميكند. همه تيمها شناخت كافي از يكديگر شناخت دارد و در كنار قلعهنويي، كار كردهام. هر دو اطلاعات كافي از يكديگر داريم. اميدوارم مسابقه خوبي بين ذوبآهن و استقلال در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
منبع : ITSAT
استقلال تهران – ذوب آهن اصفهان (ورزشگاه آزادي تهران ساعت 16:30)
داوران: محسن قهرماني، حيدر شكور، حسن كامراني فر، سيد مهدي سيد علي
استقلال روزهاي بسيار خوبي را پشت سر ميگذارد. خط حمله استثنايي استقلال به خوبي به راه افتاده است و اين تيم در بازيهاي اخير خود ميانگين گل بالايي داشته است. در مقابل صدرنشين ليگ برتر نيز نشان داده است كه در اين فصل حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.
جدا از تمامي حساسيتهاي هميشگي بازي ذوب آهن و استقلال، اين بار فاصله نزديك دو تيم در جدول نيز اين حساسيت را چند برابر ميكند. ذوب آهن با 25 امتياز در مكان نخست جدول و استقلال با 21 امتياز در رده سوم جدول قرار دارند. تيم امير قلعه نويي به هر 3 امتياز اين بازي چشم دوخته است و هيجاني كه نتايج اخير اين تيم در ميان هواداران ايجاد كرده است سبب ميشود كه هر حريفي نتواند به آساني از برزخ آزادي عبور كند. با اين حال منصور ابراهيم زاده كه در هفتههاي ابتدايي ليگ يك بار اين كار را در مقابل پرسپوليس انجام داده است براي نگه داشتن تيمش در صدر جدول ليگ برتر بار ديگر به دنبال موفقيت در تهران است.
منبع : بازنویس
اســــــتــــــــقـــــــ ــلال 3 - 1 ذوب
3-1 اس اس
ایشالا
استقلال - ذوب آهن
ساعت 16:30
ترکیب احتمالی استقلال
وحید طالب لو
پیروز قربانی، پژمان منتظری، هادی شکوری
حسین کاظمی، فابیو جانواریو، مجتبی جباری، خسرو حیدری، میثم منیعی
سیاوش اکبرپور و آرش برهانی
رويارويي 2 برادر و 2 مربي تيم ملي
هفته سیزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در حالی عصر فردا با برگزاری چهار دیدار آغاز می شود که در مهمترین دیدار این هفته روز جمعه قلعه نویی و ابراهیم زاده، مربیان تیم ملی در جام ملتهای 2007 آسیا، تیمهای استقلال و ذوب آهن را در ورزشگاه آزادی هدایت خواهند کرد.
در این دیدار که جدال تفکرات مربیان پیشین تیم ملی در جام ملتهای 2007 آسیا نیز محسوب می شود، مردان آبیپوش امیر قلعه نویی کار سختی را برابر شاگردان صدرنشین منصور ابراهیمزاده پیش رو دارند.
آبیپوشان تهران که روز دوشنبه با پیروزی برابر پیکان، صدرنشینی را از این تیم قزوینی گرفتند، قصد دارند با استفاده از شرایط بسیار مطلوب بازیکنان و امتیاز ارزشمند میزبانی، ذوب آهن را هم شکست داده و گامی بلند برای رسیدن به صدرجدول بردارند، البته ذوب آهنیها که هفته پیش دو امتیاز ارزشمند خانگی را برابر دیگر تیم استقلال لیگ از دست دادند، تنها به کسب 3 امتیاز می اندیشد تا با اقتدار و شیرینی برتری برابر آبیپوشان تهرانی این جایگاه را حفظ کند.
منبع : البرز
عنوان هایی که برای بازی استقلال - ذوب آهن طی این چند روز به کار رفته است :
دوئل براي صدرنشيني
رويارويي 2 برادر و 2 مربي تيم ملي
جدال بزرگ صدرنشين ها در روز سيزدهم
بقیش رو خودتون اگه پیدا کردین بذارین..
متأسفانه خبرهایی که میدیدم، فقط عنوانشون فرق میکرد و متنشون یکی بود..
نمیدونم چرا خبرگذاریها به خدشون زحمت نمیدن و بعضیاشون فقط کپی پیست میکنن !
پیشبینیه دوستان ثبت شد.