وارد خرداد شدیم و سیمکارت من هنوز فعال نشده
راهی س راغ دارید؟
Printable View
وارد خرداد شدیم و سیمکارت من هنوز فعال نشده
راهی س راغ دارید؟
دوستان TD-LTE بسته نامحدود نداره ؟ لطفا جواب بدید خیلی واجبه تشکر
نه، با سیمکارت fdd(معمولی بسته شبانه نامحدود بگیر) بذار تو مودم TD، از شبکه TD دان میکنه ولی از اون بسته کم میشهنقل قول:
سرعتش از 4G معمولی کمتره با گوشی
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اگر سیمکارت به اسم خودتون هست بهتره به یکی از مراکز مراجعه کنید و از اونجا پیگیر باشید.. و درخواست فعال شدن رو از همونجا بدید... مطمئن باشید مشکل برطرف میشه..نقل قول:
در ضمن دوستان مودم B5142 کمپانی سازنده و اصلی شرکت GEMTEK هستش
بهترین مودم td lte کدوم هست ؟
جدیدا ایرانسل مودم هارو انتخابی میفرسته
دوستان کسی غرب تهران هست که مشکل شدید سرعت و یا قطع و وصل ممتد داشته در هفته گذشته؟ (منطقه ۵ پونک - سردار جنگل - شهران...)
ممنون از پاسخ شما.
دیروز رفتم، گفتن که ثبت نام شده اما مدارک ندارهنقل قول:
سیمکارت به اسم خودم ثبت شده اما طرح تعویض وایمکس بود که وایمکسش به اسم خودم نبود ولی دوستان گفتن انجام بدی میشه
این.مودم b5 مودم بدی نیست
من دارم، آنتن wifi بد نیست
Cpu هم اکثرا 40%
Ram 51%
من پنجشنبه ساعت 12 ثبت نام کردم از سایت ایرانسل دیروز ایمیل یوزر پسورد اومد امروزم تحویلش دادن سیم کارتشم فعاله
دوستان این طرح تعویض مودم وایمکس با td lte رو میخوام ثبت نام کنم ولی مشکل اینه که مودم وایمکس به اسم برادرم هست که فعلا اینجا نیست ولی خودم مودم و شناسه رو دارم
ایا میتونم ثبت نام کنم؟
و اینکه ایا پست مودم رو میاره یا مامور ایرانسل میاد خودش مودم رو نصب و راه اندازه میکنه؟
کسی برات نصب نمیکنه فقط مدارک رو میگیرن مودم رو تحویل میدن. اگر کارت ملیش رو داری حله. اگرم نداری بچه ها میگن از طریق ۶۰۰ اقدام کنی کاری به مالک ندارن.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk