سلامنقل قول:
من با مودم خود ایرانسل که 2101 هست 3 تا 4 مگ با دانلود منیجر سرعتم هست با گوشی هم کمی بیشتر اما با همون سیم کارت سرعتم با این مودم تو دانلود تقریبا 400 کیلوبایته و در بهترین حالت یک مگ!!! به نظر اصلا عادی نمیاد ...
Printable View
سلامنقل قول:
من با مودم خود ایرانسل که 2101 هست 3 تا 4 مگ با دانلود منیجر سرعتم هست با گوشی هم کمی بیشتر اما با همون سیم کارت سرعتم با این مودم تو دانلود تقریبا 400 کیلوبایته و در بهترین حالت یک مگ!!! به نظر اصلا عادی نمیاد ...
سلامنقل قول:
همین مشکل رو با دو تا از مودم های خودم دارم. اکثرا گوشی ارتباطش با مودم قطع میشه. سیستم ها فعال هستند.
از توی پنل مدیریت Wi-Fi Channel رو روی 13 تنظیم کنید، وضعیت بهتر میشه.
برای باتری هم، مودم قابلیت کارکردن بدون باتری رو داره. باتری رو در بیارید و مستقیما به شارژش وصلش کنید.
اوقات بکام.
مشکلی پیش نمیاد اما دقت کن ببین آیا با دانگرید ورژن نرم افزارش تغییر می کنه یا نهنقل قول:
فرم ویر مهمه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
به خاطر سرعت می خوام فریم ور خود مودم رو عوض کنم ببینم تغییری می کنه یا نه؟ فریم وری که من خوام بریزم روش از فریم ور خود مودم پایین تر هست.یه سوال دیگه مودم گارانتی داره با تغییر فریم ور گارانتیش باطل میشه؟بفرستم گارانتی بهتر نیست به نظر شما؟نقل قول:
اگر گارانتی داره و از وجود مشکل مطمئنی فرستادن به گارانتی هم خوبه شاید اصلا سخت افزاری باشهنقل قول:
از وجود مشکل مطمین هستم اما اینکه نرم افزاری یا سخت افزاری مطمین نیستم.من مودم رو اینترنتی از تهران خریدم.الان هم بخوام بفرستم تهران با هزینه رفت و برگشت برام 50 تا 60 هزار تومن آب می خوره!!! نمیدونم چه کار کنمنقل قول:
اقا سلام خسته نباشین ----من تو اتاقم با مودم 5577 4جی انتن ندارم ولی همین که میزارم لبه پنجره پذیرایی 3 تا انتن پر میشه - تقریبا پنجره تا اتاقم 7 - 8 متر فاصه داره - چیکار کنم ؟ انتن خوب چیه بخرم ؟؟؟
سلام .نقل قول:
مودم رو بذارید لبه پنجره و با WiFI بهش وصل بشید . بهتر از این هست که آنتن بخرید و معلوم نیست نتیجه بده یا نده .
سلام اره بهترین کار همینه - مرسی تازه قیمت انتنا هم بالاس - از 3 تا انتنم بالاتر نرفت که نرفتنقل قول:
خیلی جالبه - مودم 3372 - امکان تغییر باند توش هست - ولی واسه مودم 5577 اصلا باندا رو نشون نمیده ! کسی میدونه راهی هست بفهمم کدوم باند وصله ؟