من داشتم فروختم دير گفتينقل قول:
Printable View
من داشتم فروختم دير گفتينقل قول:
امتیاز باشگاه اگر دارید میخرم :mellow:
نقل قول:من 96 امتیاز دارم ؛ حالا نمیدونم به دردتون میخوره یا نه!!نقل قول:
خب تستی که گذاشتی داره سرعت 0.5 مگ رو نشون میده،نقل قول:
یعنی سرعتت بر اساس کیلوبایت میشه 64 کیلوبایت
و بر اساس قانون سازمان تنظیم مقررات رادیویی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت حداقل سرعت سرویس 4 مگابیت بر ثانیه است ، و اگه شما سرویس مثلا 6 مگ خریده باشی و سرعتت این باشه میتونی شکایت کنی ، ولی اگه سرویسی که خریدی 4 مگ باشه قبول نمیکنن
به این راحتی شرکتهای اینترنتی چیزیشون نمیشه، اینا مجوز fcp گرفتن از سال دیگه تغییرات بنیادینی میدن که باز اینترنت موبایل به صرفه نباشه، حتی دارن فرکانس وای فای شهری میخرننقل قول:
پروفسور نکنه کارمند تنظیم مقرراتی :n24:نقل قول:
2 بار جواب دادی بازم باید بگم
0/5Mb=64KB/S
اول مگابایت ضرب در 1024 کن که به کیلوبایت تبدیل شه
0.5*1024=512
بعد تقسیم بر 8 بشه میشه 64 کیلوبایت !!!!!!
512/8=64KB
__________________________________________________ _________________
سرویس 6 مگ که شما میگی
6*1024=6144 کیلوبایت
بعد 6144/8=768KB
__________________________________________________ ________________
نقل قول:
خواهیم دید:n09:
اگر این ISP ها هر وقت تونستن به این سرعت تو هر ده و روستا سایت بزنن یا حتی مسیر های بین راهی
ایرانسل و همراه اول خیلی کلفت تر از این حرف ها هست بخواد و اراده کنه تمام فرکانس های موجود میخره
همین العان با سیاست گیگی 100 تومن میفروشه که این شرکت ها جمع کنن برن
یکی بود اینجا تاپیک زده بود مجوز FCP میخواست بگیره کلی چرت و پرت تحویل داد یا کلا از طرف باد معده حرف میزد که فقط جنبه طنز داشت:n02:
تا زیر ساخت هست اینا باید سماق بمکند
حمع آوری زدم رفت
ماکس نت خریدم
1024 نامحدود
سرعت دانلود 60-70
بدون محدودیت
من فکر می کنم پارس تو تقسیم پهنای باندش بین مراکز مخابراتی مشکل داره.
من خودم به طور میانگین سرعت دانلودم بالای ۱۲۰۰ هست.
اما یکی از دوستان همشهریم، که مرکز مخابراتیش با من فرق داره، سرعت دانلودش بالای ۳۰۰ نمیره در بهترین حالت.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
شما اشتباه میکنی و راه رو نصفه میری.نقل قول:
برای به دست آوردن سرعت مثلا شما سرویس 512 کیلوبیت نامحدود رو خریداری کردی. این رو تقسیم بر 8 میکنی میشه 64 کیلوبایت. این میشه حداکثر سرعتی که باید داشته باشی. حالا چون ضریب اشتراک 1 به 8 داریم طبق قانون پس یه بار دیگه تقسیم بر 8 میکنی که سرعت میشه 8 کیلوبایت. این حداقل سرعت شماست. اگه زیر 8 بیاد میتونی شکایت کنی.
من زنگ میزنم پارس خودشون میگن برا 512 حداقل باید 64 باشه اما آسیاتک که زنگ میزنم میگه باید 8 باشه و مشکلی نیست. این بیشتر به انصاف این شرکتای دزد ربط داره.
نمیدونم شما چرا درست نمی خونید !!!:n34:نقل قول:
اولا
سرویس من حجمی هست ماهی 2گیگ در سال میشه 24 گیگ اون موقع من تمدید کردم دو برابر سرویسم ترافیک هدیه داد شد 48 گیگ که 30 گیگ مصرف کردم تا حالا
من در مغازه سرویس 128 دارم پهنای باند تا 16 مگ بازه ولی موقعی که شلوغه سرعت همین میشه
این تست که گذاشتم سرویس 512 حجمی هست که رو 4مگ بسته شده چون خطم بیشتر نمیکشه
دوما ضریب تقسیم بین 8 نفر برای سرویس نا محدود هست نه برای من که سرویس حجمی هست
__________________________________________________ _______________________
سوما
شما ها چرا بیسواد بازی در میارید یا خودتون زدید به کوچه علی چپ نکنه از مواجب بگیرهای پارس آنلاین هستید !!!؟؟؟
مخابرات 512 دارم فیک رو 64 کیلوبایت 24/7 در حال دانلود هست
اگر این مرکز مخابراتی ما آسیاتک داشت 100% تخلیه میکردم چون هم تنوع سرویس هاش خوبه و هم شبانه رایگان
از سرورهای خودش مثل میهن دانلود دانلودها و .... غیره داشتم
ولی پارس هیچ آپشنی نداره سرعتم نداره هم پینگ بالا با تایم اوت زیاد و قطع وصلی زیاد طوری که 1 ساعت طول میکشه مودم ip بده
سرعت اصلا ثابت نیست برام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا چیو می خواین ثابت کنید که بگید سرعتت خوبه ؟؟؟؟ برین جمع کیند این شرکت ها سال دیگه ورشکست نشن شانس آوردن همین العان بهترین سرعت از نت موبایل دارم مشکلی ندارم