من تمرینات رو تموم کردم ولی آموزش ضربه سر نبود!:n06:نقل قول:
یعنی برای ضربه سر باید 2بار شوت رو بزنیم؟!
Printable View
من تمرینات رو تموم کردم ولی آموزش ضربه سر نبود!:n06:نقل قول:
یعنی برای ضربه سر باید 2بار شوت رو بزنیم؟!
2بار :n04: اصن چنین چیزی نیست ! وقتی شما سانتر میکنی ، به محض اینکه سانتر کردی شوت را بزن تا بازیکنت اقدام کنه به هد زدن !نقل قول:
اصن و ابداً نیازی به 2بار زدنِ شوت نیست !
واسه هد زدن وقتی توپ میاد روی سرتون دکمه شوت رو بزنید نه قبلش و نه بعدش هر وقت روی سر بازیکنتون فرود اومد بزنید
دوستانی که نمیخوان با فلش سانت یا ضربه خطا بزنن کافیه بکبار دکمه سرعت بازی یا همون R1 رو بزنید تا از بین بره و برعکس برای بازگشت دوباره R1 بزنید
دوستانی که از راه دور گل میخورنن از دست دوستشون یا کامپیوتر کافیه وقتی توپ نزدیک دروازبانتون میشه همون موقع دایره رو بزنید و فلش رو هر طرفی خواستین بگیرید موقع سانت کردن هم این روش بیرون اوردن دروازبان و زدن دکمه دایره بهتر جواب میده توپ رو مشت میکنه یا در موقعیت راحت باشه جمع میکنه :n01:
دوستانی هم که میخوان واقعا حرفه ای بازی کنن از قسمت دسته بازی حالت شوت رو بزارن رو مانوئل ولی خیلی تمرین میخواد ولی وقتی دستتون بیاد حریف رو میتونید بیچاره کنید و لذت بازی خودتون رو چند برابر
چرا دروازبانا انقد سوتی میدن خداییش همین دروازباناش تحریکم میکنن که بازیو حذفش کنم :n03: چرا pes یه چیزیشو درس میکنه یه چیز دیگش خراب میشه :n30:
آقا من تک به تک راحت گل می خورم همین طور موقعی هم که تک به تک میشم نمیره توپام تو گل دروازه بان دفع میکنه مگر اینکه شانس داشته باشم تو ریباند بزنم کسی هست یه کمکی به ما بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
امیدوارم یه پچی، آپدیت یا DLC بیاد که این مشکل رو حل کنه تا بشه بازی کرد.نقل قول:
تنها مشکلی که الان من دارم اینه که هرچی شوت از راه دور میزنم همش تو دست دروازبانه ! یا بلاک میکنه یا یه ضرب میگیره ! از شوت راهِ دور نمیشه گل زد اصن :9:
توی 2013 وقتی L1+پاس فرار میزدی ، دفاع حریف سریع میپیچید به خودش ، ولی اینجا اصن نمیشه کاری کرد....البته از این نظر بهتر شده
دقیقا این یکی از تاکتیک های مهم من در مستر لیگ pes 2013 بود و خیلی وقتا هم به نتیجه میرسیدم.کلا تاکتیک خوب و کارامدیه...:n10:مخصوصا تو بازی ها مهم...:n20:نقل قول:
اینجوری جذابیتی نداره دیگه،من فقط وقتی از سیو برمیگردم که ببینم بازیکن مهمم چندماه مصدوم شده که تو این نسخه تا الان فقط یکبار بازیکنم مصدوم شده که زمانش هم 4 ماه بود و جالب اینجاشه که بدونین چجوری مصدوم شد،بازیکن مقابل یه زیر پایی زد و اصلا بازیکن من نیفتاد،بعدش که صحنه کارت دادن داور اومد دیدم پاشو گرفته!تا آخر بازی هم جالب اینجایه نمیشد تعویضش کرد و داشتم با یه نفر کمتر بازی میکردم،تو حالت معمولی هم تو نسخه قبل اگه بازیکن ها زیاد خسته بودن مصدوم میشدن تو تمرین ها ولی تو این نسخه من تا الان حدود 3 فصل بازی کردن ندیدم!نقل قول:
کلا زدن مسترلیگ رو داغون کردن
دقیقا ... شوتای محکم و از راه دورو راحت میگیره اونوقت یه توپای ساده رو گل میخورهنقل قول: