نقل قول:
این موردی که میگید من کلا در مورد پرینترهای جوهرافشان شنیدم که باید هر چند وقت یکبار باهاشون یه پرینت گرفت تا جوهر توی پرینتر خشک نشه
Printable View
نقل قول:
این موردی که میگید من کلا در مورد پرینترهای جوهرافشان شنیدم که باید هر چند وقت یکبار باهاشون یه پرینت گرفت تا جوهر توی پرینتر خشک نشه
یعنی بعدش کاری نمیشه کرد ؟ من الان پرینترم رو شونصد سالی هست گذاشتم کنار اصلا باهاش کار نکردم ... دیگه بدرد نمی خوره ؟
خیر بنده به علت معزل دونشگاه در اصفهان مشغول کسب علممنقل قول:
به به به .... به اصفهان شهرعلم و دانش خووووش آمدید :11::31:نقل قول:
حال می کنی شهرمون چه باحاله :20::31:
سامان جان دليل؟؟؟؟؟نقل قول:
توي رنج قيمت پايين جوهر افشان ها واقعا عالي هستند......حالا من نميدونم دليل شما چيه كه اين حرف را زديد
پرينتر هاي اپسون سري C (سري قديم اين برند) (مثل EPSON C42 UX ويا EPSON C43 و....) اين مشكل را داشتد كه اگر هر 3 روز يك بار يك صفحه باهاشون نزنيد نازل هاي پرينتر از بين ميروند ولي در سري هاي جديد تر اين مشكل برطرف شده و حتي هد پرينتر هم از سوي شركت مادايران گارانتي شده (ماد ايران هم كه ميدونيد،گارانتيش معتبر هست)نقل قول:
حالا بايد ديد پيرينتر شما چي هست؟
نقل قول:
بستگي به بودجتون داره،اگه بودجت ميرسه R290 بگير كه اصلا پشيمون نميشي،اگر هم رنگي بودن واست ملاك نيست كه 100% HP1020 بگير
نقل قول:
نه دادا، اينطور نيست ،براي مثال پرينتر هاي BROTHER
شما يك سال هم با اين پرينتر كار نكن،اصلا مشكلي براش پيش نميادفالبته در سري CX به بالا (يعني مدل هاي 2007 به بعد)
نقل قول:
به پا شما كه نميرسيم سارينا جان......:46:
بله،دقيقا......
طوري كه خود دانشجويان اون بلوار كنار دانشگاه را اسمش را "بلوار چادر گذاشتند" :27:
حتي اين موضوعي كه شما اشاره كرديد را بنده به همراه چند تن از پرسنل اونجا به حراست گفتيم ولي جواب سربالا دادند.....:41:
نقل قول:
امین جان من حدود 250 بودجه دارم.
در کل قصد دارم پرینتر رنگی بخرم.نقل قول:
نميشي،اگر هم رنگي بودن واست ملاك نيست
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خوب با اين بودجه گزينه هاي بهتري را هم داري مثلا EPSON R340 و يا EPSON R390
البته جفت اين پرينتر ها داراي چاپ با وضوح dpi 5760 x 1440 هستند و تفاوت آنها در سرعت كار و استفاده از وسايل جانبي هست
هر دو هم 6 كارتريج مجزا ميخورند
سلام بر امین دائرالمعارف پی سی ورلدنقل قول:
نه بابا ما کجا اکتیویم
بلوار چادر :31::31::31:
من این پرینتر رو سه سالی میشه گرفتم .... مدلش r200 هست ...... دکتر امین امیدی هست ؟ زنده می مونه ؟:31:
نقل قول:
WOW
3 سال پيش شما R200 گرفته بودي؟؟؟؟؟:18:
بابا مايه دارررررررر :31:
نه بهتره كه ديگه فاتحه براش بخوني،بهتره بديش به اين نمكي ها كه ميان داد ميزنن:"پرينتر كنه،دمپايي كنه ميــــــــــــــخريم" :31:
هم نازل هاش و هم هدش و هم پاپ هاش از بين رفتند
:31:نقل قول:
خاک وچو .... یعنی تنفس مصنوعی هم نمیشه داد :41:
من الان به عنوان قاتل پرینترم عذاب وجدان داشته بیدم :19::19:
خیلی بده اینطوریه ها
امین جان الان اگه بخوام پرینتر بگیرم پرینتری هست که این مشکلا رو نداشته باشه
این لیزری ها سیستمش چطوره
من واسه کارای دانشگاهم هر هفته حدود بیست سی تومن فقط چاپ داشتم
حالا این دوستمون میگه من می خوام پرینتر بگیرم اینا هم هوایی شدن :31::27: