کی روش خطاب به بازیکنان : همون کارایی که قلعه نویی همیشه ازتون میخواست رو انجام بدید تمومه:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کی روش خطاب به بازیکنان : همون کارایی که قلعه نویی همیشه ازتون میخواست رو انجام بدید تمومه:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30 سال گذشت آره 30 سال پیش بود در چنین روزی پسری متولد شد در دوران کودکی همیشه عاشق فوتبال بود همیشه فوتبال بازی کرد و درد زانویی مادرزادی از کودکی همراه با او رشد کرد.
کودک در جوانان راه آهن شروع کرد واز آنجا به استقلال آمد در استقلال بزرگ شد و رشد کرد و نام استقلال در خون و قلب او حک شد و نمیتوانست از استقلال دور باشد تا برای سربازی اش یک سال مجبور شد به ابومسلم مشهد برود و عملکرد خیره کننده ای از خود به نمایش گذاشت وبا ثمر رساندن 7 گل برای تیم ابومسلم که یکی از این گل ها هم به پرسپولیس بود از این تیم جداشد و او دوباره در سال
۸۳ -۸۴ به تیم استقلال تهران بازگشت و در همان فصل به همراه استقلال قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد.
او به عنوان پدیده فوتبال ایران در سال 85-86 انتخاب شد او که یکی از ارکان اصلی صعود ایران به جام جهانی 2006 بود که اسکولاری مربی وقت تیم ملی پرتغال اورا خطرناک ترین بازیکن ایران میدانست به دلیل مصدومیت شدید از راهیابی به جام جهانی باز ماند.
از ابتدا فوتبالش الگو بازی خود را زیدان قرار داد تا ژاپنی ها در بازی ایران و ژاپن به او لقب زیدان آسیا را بدهند.
مصدومیتی که همیشه با او بود هم نتوانست او را از میادین فوتبال دور کند هر چقدر هم مصدوم شد باز هم به عشق استقلال برخواست و بازی کرد و همیشه افتخار آفرین بوده هست و خواهد بود.
او اکنون به یکی از کلیدی ترین بازیکن های تیم استقلال و تیم ملی فوتبال ایران تبدیل شده و او کسی نبود جز ♥مجتبی جباری♥
Abieteh
تولدت مبارک زیدان آسیا
تمرین کی شروع میشه ؟! قلعه نوعی هم که نیست ایران !
از شنبه شروع میشه احتمالا قلعه نویی هم رفت آمریکا 9 روز دیگه میادنقل قول:
یه عکس از سید در کنار همسرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمشیدیان: ذهنهای بیمار تهمت میزدند/ کرانچار در سپاهان ماند، من رفتم
حمد جمشیدیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، از حضورش در استقلال میگوید. این گفتگو را در ادامه میخوانید:
- سالهای قبل هم چندبار در آستانه آبیپوش شدن قرار داشتید.
بله این سومین بار است که با استقلال مذاکره میکنم و امسال چون بازیکن آزاد بودم، راحتتر به این تیم پیوستم. یک سال در راه آهن بودم و مسئولان این تیم به علت وجود قرارداد با این تیم، نگذاشتند به استقلال بروم و گفتند به سپاهان برو. من به این تیم پیوستم و البته تصمیم خوبی گرفتم. حضور در سپاهان خیلی به من کمک کرد.
- پس چرا جدا شدید؟
پنج سال سپاهان بودم و سالهای خوبی را در آنجا سپری کردم. 40 جام کسب کردم ولی مشکلات زیادی با کرانچار داشتم و دلیل اصلی جدایی من از این تیم او بود. نیم فصل خواستم جدا شوم اما مسئولان نگذاشتند و اینگونه شد که تا پایان فصل کار را ادامه دادیم و کرانچار در این تیم ماند و من رفتم.
- چه مشکلاتی با هم داشتید؟
برای من مشکل فنی بوده ومن دوست داشتم بازی کنم اما کرانچار کسانی را آورده بود و به آنها بازی میداد. دلایل او هر چه که بود برایم مهم نیست.
-شایعه کرده بودند چون پنالتیات به استقلال را گل نکردی، از قبل توافقاتی داشتهای، به این حاشیه سازان چه میگویی؟
آنها ذهنشان بیمار است. همه را به خدا میسپارم. این شایعات را همانهایی که میخواستند در سپاهان نباشم، برایم ایجاد کردند و اعتقاد دارم این افراد تا پایان عمرشان هم ذهنی بیمار خواهند داشت. در آن بازی کسان دیگری هم پنالتی خود را از دست دادند، چرا اسم آنها مطرح نشد.
- نمیدانم. چرا؟
من به شما میگویم، برای اینکه نمیخواستند من در اصفهان بمانم. آنها حتما روزی رسوا میشوند. آنها روزی 12 مصاحبه میکنند و با چند خبرنگار زد و بند دارند و این حرفها را میسازند. چرا روزی که برابر استقلال، ایراننژاد به خودمان گل زد کسی از این حرفها نزد؟ ما با آن تساوی، قهرمانی لیگ که با ارزشتر از حذفی است را از دست دادیم. آنجا چیزی نگفتند، چون که هدفشان ایراننژاد نبود. پنالتی بهانه دست آنها داد. به هر حال زمستان میرود و روسیاهی به ذغال میماند. آنها جوسازی میکنند و برایم مهم نیست. جالب اینجاست که ما آن دیدار را در ضربات پنالتی بردیم.
- قبلا شاگرد امیر قلعهنویی بودی، کار با او چگونه است؟
ما رابطهی خوبی با هم داشتیم. کار با او هم سخت است و هم آسان. همه چیز به بازیکن ربط دارد و او همانقدر که با بازیکن رفیق است، از او توقع هم دارد. کار سختی در استقلال خواهم داشت و به دنبال رفع توقعات مردم هم باید باشم.
- حالا چرا استقلال؟
من به دنبال اهداف بزرگی هستم و با سپاهان به خیلی از آنها رسیدم و می خواهم به یکی دوتای دیگر هم در استقلال برسم. اهدافی مثل حضور در فینال آسیا. میدانم پتانسیل مالی استقلال کم است اما از لحاظ فوتبالی همیشه حرف برای گفتن دارد و من می خواهم به این تیم کمک کنم.
- جدایی از سپاهان، تیمی که در آن کاپیتان هم بودی، سخت است؟
خیلی سخت. من هیچگاه نگفتم میخواهم از سپاهان جدا شوم، اما آنها برای رفتن من برنامهریزی کرده بودند. از آقای رحیمی به خاطر حمایتشان از من و چند بازیکن دیگر در طول فصل متشکرم. همه میدیدند که نظرات کرانچار جهت دار است ولی من و امثال من سکوت کردیم تا سپاهان ضربه نخورد.
- معمولا از کسانی که به استقلال و پرسپولیس میآیند، پرسیده میشود که در کودکی طرفدار کدام تیم بودهاند؟
ترجیح میدهم که جواب این سوال را بعداً بدهم!
- هدفگذاری جمشیدیان در استقلال چه خواهد بود؟
میخواهم در استقلال موفق باشم. موفقیت در این تیمها تاثیرگذار است و من به آن فکر میکنم. میخواهم شروع خوبی در استقلال داشته باشم و اعتقاد دارم سایر مسائل مثل تیم ملی خودشان میآیند، چرا که در این تیم بیشتر در چشم هستید.
- به عنوان سوال آخر، با تراکتورسازی هم مذاکراتی داشتید؟
تا یک قدم مانده به نهایی شدن پیش رفتیم ولی یک بند در قراردادم بود که قرار بود روی آن فکر کنم. استقلال پیشنهاد داد و از آقای زینیزاده فرصتی 24 ساعته خواستم و با توجه به مشاورههایی که گرفتم، استقلال را انتخاب کردم و از انتخابم پشیمان نخواهم شد.
استقلالی
فتحاللهزاده: برهاني در ليست مازاد نيست
مديرعامل استقلال مي گويد استقلال ليست مازاد ندارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي فتحاللهزاده با رد شايعه حضور برهاني در ليست سياه باشگاه استقلال، گفت: ما ليست مازاد نداريم و ميخواهيم بازيکنان را حفظ کنيم. ميخواهيم دو سه نفر را هم جذب کنيم تا قويتر شويم. با اين حال در پاسخ به سوال شما بايد بگويم، آرش برهاني در ليست مازاد ما نيست.
او دربارهي برنامهي استقلال براي ليگ فصل بعد و اينکه استقلال بزرگترين بدهکار ليگ اعلام شده، اظهار کرد: من اينکه ما نفر اول در ليست بدهکاران هستيم را قبول ندارم. اين آمار اشتباه است و منتظريم کفاشيان را ببينيم و با او صحبت کنيم تا رقم اعلام شده کاهش يابد. از سويي يک سري برنامه براي فصل بعد به هيات مديره ارائه دادهام و منتظرم تا در جلسهي بعدي دربارهي آنها صحبت کنيم. اگر اين برنامهها اجرا شود، ميتوانيم قهرمان آسيا شويم.
مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به سوالي دربارهي نقل و انتقالات افزود: روز شنبه با آقاي اميري جلسهاي داريم. با ارائه برنامه از ايشان و بررسي درخواستهاي آقاي قلعهنويي کار را دنبال ميکنيم. با مهدي نظري و جمشيديان توافق کردهايم و با افشين هم صحبتهاي خوبي داشتهايم. با هر بازيکني که آقاي قلعهنويي بخواهد وارد مذاکره ميشويم.
فتحاللهزاده در پايان و با تمجيد از حضور آبيپوشان در تيم ملي و بازي برابر قطر گفت: استقلال در فصل گذشته عملکرد چشمگيري داشت و خوشحالم که دست تيم ملي را هم گرفت. استقلاليها برابر قطر اسکلت تيم ملي شدند و کسي باور نميکرد که ما بتوانيم قطر را شکست دهيم. اکثرا توقع يک تساوي را داشتند اما حضور بازيکنان استقلال در تيم ملي همهچيز را عوض کرد. استقلاليها به علت پيروزيهايشان برابر تيمهاي عربي حوزه خليجفارس، از روحيه خوبي برخوردارند و کيروش هم از اين مساله استفاده کرد و نتيجهاش را گرفت.
او در پايان گفت: از پيروزي تيم ملي خوشحالم و اميدوارم با پيروزي در ادامه کار، به جام جهاني صعود کنيم تا دل مردم هم شاد شود.
Isna
عکساروووو
محمد قاضی در استقلال / چانه زنی بر سر مدت قرار داد
بعد از گفت و گوی قلعه نوعی با محمد قاضی قرارداد داخلی این بازیکن با استقلال امضا می شود.
توافقات اولیه میان محمد قاضی و باشگاه استقلال حاصل شده اما طرفین بر سر مدت قرارداد با هم اختلافاتی دارند.
قاضی خواهان عقد قرارداد یک ساله است اما باشگاه استقلال می خواهد با این بازیکن قرارداد دو ساله ببندد.
از سوی دیگر امیر قلعه نوعی به مسوولان استقلال اعلام کرده می خواهد با قاضی صحبت کند و سپس وی را برای عقد قرارداد داخلی به باشگاه بفرستد.
ابیته
این حمودی هم داره شورشو در میاره! اون از دو هفته پیش که گفت میخوام برم پرسپولیس اینم از الان که گفته ممکنه برم سپاهان!
درسته هیچی حالیمون نیست:n02:ولی یه چیزاییو میفهمم:n02:نقل قول:
این حمودی با سپاهان داخلی بسته....شک ندارم.....
این حرکاتشم فیلمشه....
سپاهان بیخودی دفاع راستاشو نمیده بره
خیالی نیست....زوج حیدری جانواریو خیلی خیلی بیشتر از حیدری حمودی جواب میده
حمودی هم بازیکنی نیست که بتونه بدون مکملی مثل خسرو خوب کار کنه
حمودی کیه ! به سلامتنقل قول: