lمهندسی شیمی و صنایع دانشگاه تهرانو قبول میشی اشا الله این یکی رو نمی دونم . خودمم 2400 ام منطقه دو رشته های مورد علاقم هم مهندسی نفت و مهندسی شیمی و یا صنایع هست تو دانشگاه تهران انشا الله هر دو تامون قبولیمنقل قول:
Printable View
lمهندسی شیمی و صنایع دانشگاه تهرانو قبول میشی اشا الله این یکی رو نمی دونم . خودمم 2400 ام منطقه دو رشته های مورد علاقم هم مهندسی نفت و مهندسی شیمی و یا صنایع هست تو دانشگاه تهران انشا الله هر دو تامون قبولیمنقل قول:
چه رشته ای ؟نقل قول:
بچه ها حالا تکلیف انتخاب رشته های ازاد چی میشه؟
منطقه ی چند؟نقل قول:
رتبه کل در سهمیه نوشته 3200 . به نظرتون کجا قبول میشم ؟
ممنوننقل قول:
شما مشاوره میری برا انتخاب رشته؟
من قراره برم
میشه نتیجه انتخابتون و مشاورتون رو بم بگید؟
منم به شما میگم
آخه میدونی با 2تا مشاور خاطر جمع تره:n01:
نقل قول:
شرمنده فراموش کردم بگم ، رشته زبان خارجه
البته ! درموردش براتون پیام نوشتم لطفا چک کنین پیام های دریافتیتون رو.نقل قول:
من میخوام بدون کنکور ازاد ثبت نام کنم , و دارم اتخاب رشته میکنم. کارت ثبت نام الان خریدم اما موندم که رشتم تجربیه ولی من از رشته های ریاضی مد نظرم هست مهندسی کامپیوتر
میخوام بدونم با توجه به اینکه این رشته برای گروه تجربی نیست میتونم انتخابش کنم ؟
چون تجربی رشته های بی کنکوررش همش کشاورزیه !! اگه نمیتونم از رشته های ریاضی انتخاب کنم رشته های پایین تر مثل انسانی چی ؟ ممنون دوستان زودتر راهنماییم کنید :n29:
فکر کنم رشته ی خوبی قبول شید آخه اکثر بچه هایی که کنکور زبان میدن زبان نمی خونن. پس انشاالله حتما دانشگاه خوبی میرید.تازه بهتره یه سری هم بزنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دوستم منطقه 2 تجربي 180 هزار اورده ..مرد گنده داشت گريه ميكرد ...:n02:
البته من خودم رتبم تقريبا يك ششم ايشون بوده ...
اميد داره جايي قبول شه اصلا ..مثلا چي قبول ميشه ازاد و غير انتفاعي ؟گياه شناسي ؟ يا مراتع طبيعي ؟